Pluspunten
snelle bezorging
Verbeterpuntengeen garantie papieren erbij,uberhaupt geen papieren
Pluspunten
Duidelijke site en snelle levertijd. Ook snelle reactie op mail ivm vragen over de dag van levering.. Erg tevreden!
Pluspunten
perfect georganiseerd, goed ingepakt.
Verbeterpuntenheb het voorwerp kado gedaan, weet dus niets van de kwaliteit. eventuele garantie was niet nodig. zal jullie site volgende keer zeker weer raadplegen
Pluspunten
Zeer snelle levering. Prijs-kwaliteit lijkt ok, maar heb het stoeltje nog niet gebruikt.
VerbeterpuntenIk zou graag iets meer uitleg hebben. Hoe het stoeltje precies te installeren en wat de mogelijkheden allemaal zijn. Er zit alleen op de zijkant van de stoel een summiere sticker met deze info. Ik dacht begrepen te hebben dat, voor grotere kinderen het stoeltje ook te demonteren was tot alleen een zitverhoging. Maar dat is nu geheel onduidelijk.
Pluspunten
Alles super verlopen
VerbeterpuntenTijdstip vermelden van mogelijke bezorging
Pluspunten
Heel goede en netter service. Ook een heel snelle levering
Ik had een bestelling gedaan en na 3 dagen had ik nog niks binnen, geprobeerd om te bellen, niemand te bereiken ivm vakantie. Een mail gestuurd, na 3 dagen nog geen reactie.... eerg vervelend. Nogmaals een mail gestuurd, toen wel reactie en de volgende dag kwam mijn bestelling binnen. Erg vervelend dat ik er zoveel moeite voor moest doen!
Pluspunten
Snelle levering, goed solide verpakt en voor een concurrerende prijs.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel geleverd Goed ingepakt
VerbeterpuntenHandleiding was onoverzichtelijk en niet duidelijk van de kinderwagen. Maar, dat is van toepassing bij de fabrikant neem ik aan.
Pluspunten
Snelle goede levering van de juist bestelde producten
VerbeterpuntenIk vond alles goed verlopen.
Pluspunten
snel bevestiging, en verzending
Pluspunten
snelle levering goede prijs goede kwaliteit
Pluspunten
VerbeterpuntenGebruik geen 2ehands dozen voor verpakking. Zat een stanleymesje op de doos geplakt.