Pluspunten
Snelle levering Goed verpakt
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
VerbeterpuntenMogelijkheid om cadeaupapier te leveren of product ingepakt te leveren zou handig zijn.
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden !
Pluspunten
Alles stipt op tijd. Geweldig!
Pluspunten
VerbeterpuntenHet was vrij verwarrend, want ik kreeg een grote paarse doos waarop heel groot een paarse wipstoel opstond. Aan de zijkant stonden nog kleine afbeeldingen van dezelfde wipstoel in andere kleuren. Het leek net of ik de paarse had gehad. Ik durfde hem eerst niet te openen, omdat hij dan al niet meer ongeschonden zou zijn als ik hem zou moeten retouneren. Toch gedaan, en het was gelukkig de bruine ipv. de paarse. Ik denk dat jullie de dozen zo krijgen aangeleverd, en hier niet zoveel aan kunnen doen. Maar misschien is het handig om een kruis met watervaste stift te zetten bij het goede plaatje met de goede kleur. In dit geval bruin. Het betreft de Baninni Bouncer Nina Minna Brown Dots.
Pluspunten
Goede prijs en snelheid van afleveren
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
erg goede en snelle service, volgende dag al in huis!
Pluspunten
Super snelle levering, goede service, goede informatie over bestelling, goede kwaliteit van het product
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten want helemaal tevreden
Pluspunten
levertijd was heel erg snel
Verbeterpuntenmisschien meer acties/korting
Pluspunten
De bestelling was makkelijk te plaatsen en heel snel in huis ook was de klantenservice geweldig! Het product was ook perfect en boven mijn verwachtingen.
VerbeterpuntenGeen ze doen het heel goed en professioneel.
Pluspunten
Super snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Alles
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer goed telefonisch te woord gestaan. Veel parate kennis op zak. Je voelt je echt klant bij deze zaak. Levering ook sneller dan op website staat aangegeven. Volgende keer weer!
Verbeterpuntengeen
VerbeterpuntenBeschrijving product klopt niet
De product die heb ik gekocht is iets duur. Want ik heb hetzelfde product uit Canada gekocht en dat was veel goedkoper dan bij jullie bedrijf