Pluspunten
Vooral de levertijd was verbazingwekend snel!
VerbeterpuntenGeen op- of aanmerkingen
Pluspunten
Alles voor kinderen beschikbaar en voor een goede prijs.
Pluspunten
Ik heb voor het eerst een bestelling bij jullie gedaan en ik was zeer tevreden over de kwailiteit van het product gaat om een universele voetenzak En ik was ook enorm tevreden over de verpakking ervan! En super tevreden met de snelle levevering ! Top!
Pluspunten
Super service bij omruilen bestelling. Erg snel en prettig afgehandeld!
Pluspunten
overzichtelijke site. Snelle en goede service.
Pluspunten
Alles keurig volgens afspraak en transparant
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Pluspunten
Snel en goed
VerbeterpuntenBaby & koter is niet een bekend bedrijf voor mij. Maar goed service gekregen. Verbeter punt voor baby& koter is bekendheid
Pluspunten
Betrouwbaar
Pluspunten
snel geleverd en goede prijs!
Pluspunten
omdat het te kopen product niet op voorraad was heb ik gebeld met de vraag wanneer het binnen zou zijn bij bestelling. Er werd me verteld dat het die week binnen zou komen, waarop ik vroeg of ik opgebeld kon worden als het binnen was, zodat ik het kon bestellen. Dit werd keurig gedaan en heb ik zeer prettig ervaren.
VerbeterpuntenIk kreeg een bevestiging dat de bestelling was verwerkt en later nog eens dat hij was verzonden. Ik kon de verzending volgen als ik zou inloggen, maar ik had geen account en vond het jammer dat ik niet in deze mail een indicatie kreeg wanneer het pakje bezorgd zou worden. Nu had ik de bezorger gemist en moest ik het bij het postkantoor ophalen.
Pluspunten
suidelijk wegsite en snelle levering naar bestellen!! complimenten!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer snelle levering en keurig verpakt, prima!
Verbeterpuntennvt
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Niets op aan te merken.
VerbeterpuntenHet is niet mogelijk om aan te geven dat jje het pakket bij het postagentschap wilt afhalen.
Pluspunten
Het product is zeer snel geleverd op de afgesproken tijd.
Pluspunten
Super snelle en keurige levering