Filters

10

Alles wat top geregeld! Groetjes Edwin Ettienne

Chauffeur was op tijd gezellig en begripvol, alle apparatuur deed het top! En het was super gezellig! Top bedrijf!! Zeker een aanrader Groetjes Edwin Ettienne

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige ervaring

Ondanks onze 3e rit met de bus blijft de ervaring geweldig. Chauffeur Fonny heeft ons netjes naar de diverse plekken gereden. alle afspraken zijn uitgevoerd zoals besproken. De bestickering (van onze logo's) op de bus was ook weer ontzettend mooi. TOP

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte service.

We zijn zeer tevreden over beide taxiritten. De chauffeur was steeds op tijd en zeer gezellig in de omgang. Zelfs een krijsende baby kon zijn goede humeur niet bederven. Voor herhaling vatbaar.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Zeer klantgericht en klantvriendelijk bedrijf Aan de voorkant goed meegedacht om invulling te geven aan onze wensen. ABC-specials biedt maatwerk en de afspraken worden accuraat en tijdig gecommuniceerd. Professionele uitvoering en flexibele omgang met zaken die anders liepen dan gepland was. De vipbus van ABC-specials heeft onze feestdag helemaal compleet gemaakt

 • Aanbevelen? Ja
8

Mooie bus, fantastische chauffeur

Bus was mooi, jammer dat de vloeistof voor de rook op was en de box halverwege stoorde. Gelukkig was de chauffeur fantastisch en heeft hij overal absoluut het beste van proberen te maken!

 • Aanbevelen? Ja
10

Superrrrbus superrrchaufeurs

Alles top geregeld

 • Aanbevelen? Ja
10

Super!!

Zeer leuke ervaring!! Een echte aanrader voor een avond vol met feest!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Professioneel, netjes en goed verzorgd, attent en stipt op tijd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super!

Alles van begin tot einde goed geregeld. Duidelijke communicatie bij het maken van afspraken. Stipt op tijd. Zeer comfortabele bus en vriendelijke chauffeurs.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service en zeer vriendelijk

Vriendelijke chauffeurs en prima vervoer.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professionele enthousiaste chauffeur.

Nette vip bus

 • Aanbevelen? Ja
8

Vervoer was mooi op tijd en verzorgde bus.

De regeling vooraf was in orde. Vervoer was netjes op tijd. Bus was mooi onderhouden en proper in voorkomen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Waanzinnige ervaring!

Wat een professioneel en klantvriendelijk bedrijf! Altijd bereikbaar en snelle reacties per mail. Extreem flexibel en er wordt goed met de klant meegedacht. Onze zoon heeft zijn verjaardag met een groep vrienden in de Experience VIP Lounge gevierd en het overtrof echt alle verwachtingen. Ook complimenten voor de chauffeur die alles volledig onder controle had. Het kon niet beter!

 • Aanbevelen? Ja
10

Groot feest op wielen!

Hele leuke 2 uur duren busreis gehad als onderdeel van ons personeelsuitje. Een aanrader voor een speciale luxe ervaring vervoer met goede muziek / geluid, mooie aankleding / belichting en voldoende drank. Als een discotheek op wielen in een gezellige ronde zit! Goede & vriendelijke chauffeur.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!

Ik had voor het eerst de partybus meegemaakt en al de uitgenodigden ook, wij hadden enorm genoten. Het was een geweldige ervaring, het is zeker de moeite waard om het weer te doen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Was super leuke dag

Wij hebben met zijn alle een super leuke dag gehad, ook de buschauffeur wist goed in te spelen op de sfeer van ons.

 • Aanbevelen? Ja
10

top ervaring gehad

de bus gaf een goede sfeer door de goede licht en geluidsinstallatie, zeer comfortabele rit gehad. Leuke stops onderweg gemaakt die de ervaring nog beter maakte en het was zeer goed geregeld. Onze chauffeur Edwin zorgde voor de juiste entertainment op de juiste momenten, maakte de rit helemaal af!! Al bij al top avond gehad :)

 • Aanbevelen? Ja
9

Super service!!!

Vriendelijke en gedienstelijke chauffeur, super service, mooi op tijd en flexibel!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service

Fantastische service. Partybus geregeld om ons terug te brengen na een festival in Rotterdam. Chauffeur was erg vriendelijk en de bus was erg netjes en ruim.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig feest gehad!

We hebben een geweldig feest kunnen maken in de bus, alles was goed geregeld! We hebben ook buiten goed kunnen feesten door de buiten muziekinstallatie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goud

Was heel gezellig, zeker n aanrader

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel fijne ervaring!

Perfect op tijd , vriendelijke chauffeur .

 • Aanbevelen? Ja
6

Bus zelf is mooi en leuk, maar de medewerkers communiceren niet goed!

Alles was goed en oke, maar 1 ding niet en dat is wel de belangrijkste vind ik. Er was niet gecommuniceerd met de buschauffeur. Hij wist niks over mijn communicatie met de administratiemedewerkers. Hij wist bijvoorbeeld niet waar we heen moesten gaan, hij kende de adressen niet. Hij wist niet dat we zouden stilstaan hele dag.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Wat bijzonder vervelend dat u onze communicatie niet positief ervaren heeft, temeer omdat wij altijd voor de 10 gaan doet een 6 en negatieve aanbeveling ons pijn. De chauffeur heeft exact de route geprint van ons meegekregen welke u ten laatste aan ons gemaild heeft. Onze medewerkers op kantoor hebben het tot zover dan iig correct gecommuniceerd. Voor uw rit zijn er 40 e-mails over en weer gegaan. Dat is een bovengemiddeld aantal e-mails voor 1 rit van een paar uur. Ik weet niet of er daardoor nog ergens ruis ingeslopen is maar met 40 mails is de kans daarop natuurlijk wel vergroot. Wij doen er natuurlijk alles aan om dit te beperken tot een eenmalig incident.

10

Erg leuke beleving!

Het was allemaal goed georganiseerd! We hadden een super gave partybus! We hebben de tijd van ons leven gehad daarin, het was ontzettend leuk. Ook een erg aardige chauffeur! Over het algemeen was het dus een geweldige ervaring en we zouden het zeker aanraden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitmuntende uitvaart

Een bus van ABC Specials heeft voor ons gereden, voor de uitvaart van van (o)ma. Het met elkaar kunnen zijn voorafgaand aan en na afloop van de dienst, met een presentatie van de foto’s, hebben wij als heel warm en waardevol ervaren. In deze sfeer konden we mooie herinneringen ophalen en het samenzijn bracht ons rust. Op de terugweg konden we de eerste indrukken van de plechtigheid fijn met elkaar delen. Chauffeur Joost bedankt voor de buitengewone service en rit!

 • Aanbevelen? Ja

Over vipbus.nl

ABC-Specials voor de organisatie en levering van speciale vervoersarrangementen, VIP-vervoer, vergaderen en presentaties onderweg, roadshows. Naast luxe VIP-Bussen hebben wij enkele partybussen in ons assortiment waardoor we voor voor alle vormen van speciaal vervoer de juiste vervoermiddelen kunnen inzetten. ABC-Specials t.h.o.n. https://www.limousine.nl https://www.partybus.nl https://www.limousine-huren.be https://www.vipbus-huren.be https://www.partybus-huren.be https://www.abcspecials.nl

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd