3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering en juiste producten

Als online een bestelling gedaan wordt en de volgende dag een mail gestuurd wordt met een aanbieding van 10 & korting is het sympathieker de korting alsnog te verrekenen zonder dat de klant er om moet vragen.

Pluspunten

snelle bezorging/geen bezorgkosten! vanaf een bepaald bedrag.

opletten op houdbaarheid datum!

Meestal als wij de produkten al hebben betaald moet het pakketje echt bij ons worden afgeleverd. Het pakketje werd afgegeven bij de buren. Het is goed gegaan maar, voor ons niet gebruikelijk voor al betaalde produkten. Mogelijk een verbetering in de manier van de verzending.

Pluspunten

prima ortho moleculaire produkten ruime keuze

uitbreiding aanbod, denk aan voedingsvezels e.d.

Pluspunten

altijd snelle levering

Pluspunten

Veel aandacht voor de kwaliteit van het product en dat men daar als consument op kan vertrouwen. Ik gebruik van Plantina de Multi en de vitamine D en C. De levering is altijd snel en correct. Het was leuk om een brochure over de nieuwe samenstelling van de multivitamine erbij geleverd te krijgen.

De prijs is natuurlijk niet heel goedkoop, maar daarvoor kan ik ook terecht bij iedere drogist. Ik kies juist voor de zekerheid van kwaliteit, want het komt wel mijn lichaam in!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Eerlijke voorlichting.

Vrij duur.

Pluspunten

zeer snelle levering

geen

Pluspunten

prima zoals altijd, ,duidelijke website. snelle levering

geen

Pluspunten

snel en duidelijk

Zou het niet weten Waarom geen keuze gezinssamenstelling 55plus?

Pluspunten

Snel levering.

Misschien voordelen of kortingen voor grote aankopen. Ik koop regelmatig en soms boven de 100 euro.

Pluspunten

snel besteld

Pluspunten

Prijs en snelle levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Prachtige producten klanten zijn heel tevreden komen hier apart voor Om hun producten op te halen.

Prijs verschillen producten worden heel goedkoop aangeboden op internet. Hier kan ik niet tegen op. Zit ook te denken om over te gaan op ander product. Ik geef veel voorlichting en advies. Maar tegen de geboden prijzen via internet shops. Weet ik niet meer hoe ik mijn klanten tevreden moet houden. Heel jammer Het is altijd en discussie die te vaak terug komt. Ik geef zelf al kortingen maar dit houd nu op.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle en goede levering

Pluspunten

Zeer snelle levering

Zwolle

Pluspunten

Goed product en fijne service

Mogelijkheid om per internet ook een folder van een product te kunnen ontvangen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering goede kwaliteit produkten gemakkelijk om te bestellen en om de produkten te vinden

Ik had mijn afleveradres opgegeven in Belgie omdat ik op het ogenblik hier verblijf, maar Plantina heeft een adres van mijn stiefzoon gebruikt in Diemen en het pakket is daar gisteren afgeleverd!. Dit adres heb ik een paar jaar geleden gebruikt omdat het erg moeilijk is om de produktten geleverd te krijgen in Monaco of Frankrijk. Dit is lastig en nu kan hij het pakket weer doorsturen. De verzendingen van Plantina zijn niet aanbevelingswaardig.

Hogeweg 228

3815 LZ Amersfoort