Nog steeds slecht

Dit is de 2e keer dat ik dit meldt, maar er verandert niets. Het is op de website niet eens mogelijk om uit een alfabetische lijst van producten te kiezen en de laatste keren dat ik besteld heb, is er telkens iets niet op voorraad.

Ik heb nog niet ontvangen

Als boven

Een veilige en doeltreffende investering in gezondheid.

Twee dingen : om te beginnen de uitstekende reden om kwaliteitsvolle vitaminen en mineralen aan te schaffen, waarin ik over voldoende ervaring beschik na 20 jaar klant bij Plantina. De resultaten zijn positief en vooruitstrevend voor je lichaam. Verder een vlotte en aangename dienstverlening en steeds bereid om te luisteren naar uw vragen en wensen. Plantina is bekend voor zijn orthomoleculaire vitaminen, veiligheid en zuivere samenstelling. Wie gezonde voeding supplementen en tekorten wil aanvullen kan onbezorgd en met garantie bestellen bij Plantina. Ook de prijs, hoeveelheid en kwaliteit verhouding is de beste die je kunt vinden. Eric Creve. 8.04.2021.

Handige verpakking. Goed produkt

Website goed, bezorging goed.

Gisteren besteld en vandaag in huis.

Goede vitamines

Half tevreden

Ze pretenderen voor 14.00 uur besteld de volgende dag geleverd. Op 27 maart jl. bestelde ik 3 producten. Vanmiddag 2 producten ontvangen. Het product dat moet worden nageleverd was op dus ik ben niet blij. Als je de woorden niet kunt nakomen kun je beter zeggen bestel op tijd ivm leveringstijd.

Vlotte levering maar soms problematische website.

Bij laatste bestelling van MacuView was het niet mogelijk het bestaande saldo vitamientjes als korting op het te betalen bedrag uit te voeren.

Vandaag besteld, morgen in huis!

Goed product

Ik gebruik het nog te kort

Deze vitamines geven je een goede gezondheid!

Al jarenlang koop ik de vitamine B,C,D en Yolac. Het zijn erg goede hooggedoseerde vitamines.

Nog niets ontvangen

Bestelling gedaan. Track&trace gekregen. Nog niets ontvangen. ( Vorige keren erg tevreden)

helpt voor betere weerstand

Mijn ervaring is dat de dragees helpen voor een verbeterde weerstand in de wintertijd

Zoals al jaren een tevreden klant.

Vriendelijke medewerker(ster)

Ik had een vraag over mijn recente bestelling en dit werd keurig beantwoord.

Top supplementen

Goede suppletie en als veganist zijnde heel fijn dat ze zoveel vegan supplementen hebben.

het duurde een paar dagen voordat de bestelling er was.

Goede produkten

prima vooral nu weer de track and trace is ingesteld

zie bovenstaande Het zou nog beter zijn als ik een app kon downloadenn

Zoals altijd goed

Mis wel de voorjaars korting of in andere tijd.

Det wat t moet doen. Alleen wel duur

Not

Ziet er goed en verzorgd uit, is snel verzonden.

Het winterpakket is zorgvuldig samengesteld.

Prima verzorgd

Prima verzorgd met de navolgende feedback - bestelling had er wel langer voor nodig dan aangegeven - kortingscode kwam in de spam terrecht - had graag de trimare meegeleverd gekregen

Slecht

Na een week de bestelling nog steeds niet in huis. Hoewel Plantina de producent is van Astaxantine-Eco is dit product overal veel goedkoper en wordt het sneller geleverd,

Perfektes,Ausgewogenes Produkt.

Kenne kein besseres Nahrungsergänzungsmittel auf dem Markt.

Al jaren zeer tevreden.

Ik kan deze producten aan iedereen aanbevelen

Lastig

Zou producten graag op alfabetische wijze willen aanklikken om te bestellen, maar dit kan niet.

Hogeweg 228

3815 LZ Amersfoort