Pluspunten
Goeie prijs/kwaliteit verhouding Doorgaans snelle levering
VerbeterpuntenEerder beperkt gamma
Ik zou graag zien dat er ook een combinatie calcium/magnesium/zink in het assortiment bij zou komen, en vitamine C ascorbaat. En ik vind het jammer dat het financieel een behoorlijke investering is, zou goedkoper moeten kunnen zijn.
Pluspunten
Ik ben zelf Hydrohyal aan het uittesten voordat ik het wil gaan aanbieden aan klanten. Ik kan echt verschil zien na ca. 2 maanden.
VerbeterpuntenGeen verzendkosten berekenen vanaf een bepaald bedrag.
Pluspunten
goede kwaliteit supplementen en snelle levering
Verbeterpuntenprijs eiwitten en aminozuren niet verkrijgbaar vervelende regeling betreft de informatie over de supplementen, misschien in de nieuwsbrief meer onderzoeken publiceren. Of mag dat ook niet?..
Geachte mevrouw, Helaas mogen we ook in de nieuwsbrief niet alle informatie meer geven. Als u vragen heeft over een product kunt u de vraag eventueel stellen via de vragenformulieren op de website of door een e-mail te sturen naar [email protected] . Dan kunnen we u hopelijk verder helpen. Met vriendelijk groet, Plantina Vitaminen
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt. En goed dat er handtekening vereist is, zodat het niet bij de buren terecht komt.
VerbeterpuntenHeb nog geen reactie op mijn vraag per mail gekregen.
Kortings code niet terug te vinden bij betaling
Als ik voor het weekend op vrijdag een bestelling plaats en op maandag is er 10 % korting,dan is het wel zo netjes om mij daar even op te wijzen!!
Pluspunten
kwalitatief goede producten
VerbeterpuntenWebsite erg traag. De eerste keer zelfs maar gestopt en een andere dag nog een keer geprobeerd. Toen nog steeds traag. Verzendkosten genoemd voor onder € 25,-, maar voor detaillisten is dat anders.