Pluspunten
klantgericht en zeer punktueel
VerbeterpuntenDe bestelwijze met de vorige versie van de website was voor mij als wederverkoper iets handiger. Daarbij kreeg ik het hele assortiment op 1 pagina met inkoop en verkoopprijzen. Verder gaat alles vlekkeloos. Ik beoordeel zowel als bedrijf als als particulier
Geachte heer, Graag wil ik u wijzen op het SnelBestel-formulier op onze website. http://www.plantina.nl/snel-bestellen#snelbestellen . Hier kunt u vanuit het formulier al onze producten in één keer bestellen. Met vriendelijke groet, Plantina Vitaminen
had een actiecode toegestuurd gekregen maar dei werkte niet, jammer
Geachte heer, hierbij een reactie op de actiecode die niet werkte. Helaas was de actiecode, die u heeft ingevoerd maar tot en met 10 mei geldig, vandaar ook dat u deze code niet meer kon gebruiken. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Plantina Vitaminen
Pluspunten
VerbeterpuntenGeleverde vitamine E slechts 100 dagen houdbaar !
Geachte heer Schel, Het klopt dat de capsules in de pot Plantina Vitamine E die u heeft ontvangen nog 100 dagen houdbaar zijn. Deze pot bevat echter 90 capsules en de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor Vitamine E is 1 capsule per dag. Na 90 dagen zou de pot dus normaal gesproken leeg moeten zijn. U kunt echter altijd besluiten om de pot Plantina Vitamine E (indien onaangebroken) kosteloos binnen 7 werkdagen naar ons retour te zenden. Met vriendelijke groet, Plantina Vitaminen
Pluspunten
kwaliteit van de producten
Verbeterpuntenprijs is ontzettend hoog, zeker voor mensen met een gemiddeld inkomen, deze zijn genoodzaakt andere merken aan te schaffen omdat jullie product behoorlijk aan de prijs is, ondanks ze weten dat ze nu dan mindere kwaliteit hebben!!!
Op de site worden de producten niet langer beschreven. Dit komt door wetgeving, heb ik begrepen en is dus niet de fout van Plantina. Toch lijkt het me goed even te melden dat dit het oriënteren op producten (en dus de beslissing tot eventuele koop) niet ten goede komt.
Pluspunten
zie beoordeling
VerbeterpuntenPakketten moeten altijd en niet alleen als je erom vraagt, aangetekend verzonden worden en altijd terecht komen bij de besteller, NIET BIJ BUREN. Pakketten hebben vaak een inhoud met een waarde boven de twee/driehonderd euro.
Geachte mevrouw, Plantina Vitaminen verstuurt de binnenlandse pakketten via PostNL altijd met handtekening voor ontvangst en op huisadres. Helaas heeft in dit geval de postbezorger er ondanks de aangetekende verzending voor gekozen om het pakket toch bij de buren af te leveren. Als dit vaker gebeurt, wil ik u adviseren contact op te nemen met de post. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Plantina Vitaminen
Pluspunten
Altijd een goede en snelle levering Helemaal top Ga zo door !!!!!