Pluspunten
zeer goede kwaliteit van sommige producten ,minder positief is de werking van andere producten :die waarvan ik geen verschil voel of zie.
VerbeterpuntenJammer dan jullie sinds de nieuwe wetgeving geen uitleg meer mogen geven over de werking van de producten.Ik koop daardoor minder.
EVEN GEDULD! IK HEB NOG NIETS ONTVANGEN!
na 3 dagen pas afgeleverd
Pluspunten
erg snel met levering altijd goed verpakt
Pluspunten
Goed product waarvan je de positieve werking ervaart. Het product doet wat het belooft te doen.
VerbeterpuntenDe prijs is echt heel hoog, hoewel dit waarschijnlijk logisch is, maar dit zorgt ervoor dat mensen met een klein budget problemen hebben het aan te schaffen, terwijl het ook voor hen juist heel goed zou zijn om te gebruiken.
Pluspunten
Plantina producten zijn niet altijd even goedkoop, echter wel van zeer goede kwaliteit! Dat laatste vind ik het allerbelangrijkste!!
Pluspunten
snelle levering !
Pluspunten
Er is meteen gebeld toen iets niet leverbaar was. Service!