Pluspunten
Zeer goede indruk van Plantina
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
zeer goede kawliteit en werking
Verbeterpuntenheb ik niet
Pluspunten
Zie boven. Ik ben zeer tevreden. Informatie over de werkzaamheid. Een tip: wellicht is een prive persoon geïnteresseerd om een website te maken waarin de gegevsn staan die jullie niet meer mogen plaatsen. zie verder hiernaast (het paste niet)
VerbeterpuntenIk vind het werkelijk te zot voor woorden dat de 'chemische lobby' het voor vele producenten van medicijnen en voeding supplementen die bewezen werkzaam zijn geen info mag geven. Als jullie nu verwijzen naar een website van een 'onafhankelijke partij' die niets verkoot maar wel info geeft over producten, stoffen en werkzaamheden... idee?
Pluspunten
Dit zijn voor mij de eerste essentials waarbij ik het effect ook echt aan den lijve (haren, huid, nagels, weerstand) ondervind. De snelheid waarmee de bestelling uitgeleverd wordt waardeer ik ten zeerste!
VerbeterpuntenOp dit moment geen.
Bij de producten kan ik niet goed vinden waar ze voor bedoeld zijn, wat hun werking is.
Geachte mevrouw, Bedankt voor uw reactie. Een wetswijziging heeft ons verplicht veel van onze informatie over onze producten van de website te verwijderen. We kunnen u gratis onze nieuwe Plantina brochure, met de meest actuele informatie over onze producten, toesturen. U kunt uw aanvraag sturen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Plantina Vitaminen
Pluspunten
prima dienstverlening, prijs is wel heel erg hoog
Jammer dat de mooie informatie folders die ik vroeger kon printen er niet meer op mogen.
Geachte heer, Bedankt voor uw reactie. We waren door een wetswijziging genoodzaakt de folders van de website af te halen. We kunnen u gratis en vrijblijvend onze nieuwe Plantina brochure toesturen. U kunt uw aanvraag sturen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Plantina Vitaminen
bij bestelling tracknummer TNTpost doormailen.
Pluspunten
Snelle service Goede mail wisseling
VerbeterpuntenTe hoge product prijzen
Pluspunten
De snelle service en de vitaminen.
Verbeterpuntenkorting op vitaminen
Pluspunten
snelle levering, goede producten
Verbeterpuntengeen