Matige website, weinig informatie omtrent verzending

Ik vind het vinden van de juiste informatie om een goede keuze te maken uitermate matig. Verder heb ik gisteren iets besteld, maar nog niets ontvangen, behalve het verzoek om om de dienstverlening te beoordelen. Het vorige product wat ik al eerder bestelde voldeed aan de verwachtingen. Dan de vraag of ik plantina zal aanbevelen. Slechts twee keuze ja of nee. Ik mag dus niet twijfelen, dan maar NEE.

goede service

Vaker wat bestelt bij plantina. En ik blijf terugkomen. Top.

Zo als altijd snelle levering.

Goede producten en duidelijke informatie

Snelle levering. Persoonlijk vind ik het lastig dat de indeling van de site zo vaak verandert.

Goede kwaliteit, snel geleverd

Goede kwaliteit, snel geleverd

kwaliteit

Kwaliteit mag zijn prijs hebben. Doch sinds de overname is voor de wederverkoper minder interessant geworden. Zou graag zoals vroeger minimaal 3 x per jaar prijsacties zien. Ook n.m.i.z. hard nodig om de concurrentie bij te blijven. Gebruik, promoot en verkoop plantina al 25 jaar, maar het moet interessant blijven. Leverings problemen mogen in feiten helemaal niet voorkomen.

Geschrokken!

Zeer gedateerde website. Links werken niet en bedragen kloppen niet. Als nieuwe klant zou ik hier niet bestellen.

Zoals altijd, prima.

Bij het online bestellen is het scherm onrustig. Dat wil zeggen het schiet soms alle kanten op en kun je weer opnieuw beginnen. Verdergaat het uitstekend en de bestelling is snel binnen.

Plantina verdient Goud !

De juiste informatie over de voedingssupplementen, de keuze uit verschillende dosissen, aangepaste omschrijving van de doelstelling der vitaminen. Duidelijke website en bestelling mogelijkheden. Gewoon puur en simpel, deze orthomoleculaire vitaminen zijn een voltreffer! Eric Creve.

een goede toevoeging aan dagelijks leven

hebben altijd vis olie omega 3 met visolie van diepzeevissen geslikt, en dit was een extra toevoeging. hierdoor betere beweging van gewrichten, mentaal beter voelen, bewezen dat je hierdoor vrolijker van word, en lekker in je vel zit, dus een extra toevoeging op gezond leven. investeer in jezelf

Correcte sevice

Prima product

Vitamine besteld, volgende dag bezorgd TOP.

Fijne producten gebruik ze al jaren. Makkelijk bestellen en snelle levering.

Prima,.. snel en correct

Al jaren uitstekend

Op tijd geleverd

is goed.

we kunnen weer weerstand op bouwen.

Snelle levering, kwaliteit website mag klantvriendelijker

De bestelling plaatsen was best een uitdaging doordat de knoppen niet goed werkten. Anderzijds zodra de bestelling geplaatst was, liep alles vlot en werd er de dag nadien al geleverd in België.

uitstekend

vlotte levering en aafhandeling

Zeer slecht funtionerende website, product niet op voorraad

Zeer slecht funtionerende website, product niet op voorraad (Vit C groot verpakking)

Mijn ervaringen zijn prima

Tevreden over het afwerken van de bestelling. Soms is het product BV ( vitamine C )niet aanwezig of in een kleinere verpakking en dat vind ik jammer. Maar ik snap wel dat dit kan gebeuren, ik blijf tevreden over Plantina.

Makkelijk bestellen.Prompt geleverd.

Waardevol product, zeker in deze tijd!

Snelle correcte levering van een voor mij onmisbaar product.

Uitgebreid assortiment en snelle levering

Goede website, uitgebreid assortiment en snelle levering. Woensdag besteld, donderdag in huis.

correcte en snelle levering

correcte en snelle levering, telefoniste vriendelijk en hulpvaardig

PRIMA,

VLOTTE BESTELLING EN LEVERING. DANK