Prima sloffen

Goede ervaring

goede en snelle levering voor mij geen post nl meer.

Zelf op 1 januari een snelle reactie van de klantenservice

Echt super

Wat een top sloffen. Kids helemaal blij

Spaansesloffen.nl biedt een goede service en de sloffen zitten perfect. Ik heb mij aan de aanbevolen "maat groter" gehouden en dat was een goede keuze ondanks dat de sloffen nog uitlopen.

Heerlijk warme sloffen

Zaterdagavond warme Spaanse sloffen met wollen voering besteld. Mijn zoon heeft weer heerlijk warme voeten.

Perfect en netjes afgeleverd. Nu warme voeten!

Tevreden!

Duidelijke website en levering naar tevredenheid.

Super idd wel een maat kleiner besteld

Al jaren een goed adres!

Al jaren bestel ik via sloffen.nl, zoals je brood haalt bij de bakker en vlees van de slager :)

Kost wat moeite, hopelijk de moeite waard straks.

In de eerste instantie een verkeerde maat geleverd. Daarnaast vallen de maten ook te klein. Na extra contact via de mail, een retour formulier en nieuwe maten toegestuurd gekregen. Nog in afwachting van het juiste paar, ik laat nog weten of de sloffen uiteindelijk wèl bevallen. Mocht ik de juiste paren hebben ontvangen en de kwaliteit ervan goed vinden, pas ik de beoordeling daarop aan.

Bestelproces prima. Goede updates van proces. Helaas is verzenden met DPD minder. De tracking klopt daar nooit en een leveringsdatum/tijd wordt nooit gegeven.

Lekker warm

Rond de feestdagen besteld en vlot geleverd. Ben op de hoogte gehouden van de levering dus ik wist wanneer ik de bel in de gaten moest houden. De sloffen zijn ook prima. Het is niet mijn eerste paar wat ik hier heb besteld en het zal ook niet mijn laatste paar zijn.

snel en goed

Ondanks drukte snelle levering. Goede producten. Tevreden

Ik bestelde sloffen en ze kwamen op tijd aan.

Gemakkelijke service

Ruimen aanbod en een snelle bezorging

Fijne sloffen

Snelle levering en fijne sloffen!

Geweldig!

In 1973 gekocht voor onze eigen kinderen nu in 2022 voor ons klein kind

Goede levering, en mooie sloffen!

De bestelling is goed en snel verlopen. De sloffen zijn mooi van kwaliteit. Ze worden wel erg wijd aan de zijkanten, hopelijk wordt dat niet erger.

Heerlijk!

Netjes en snel bezorgd, zitten gegoten en prachtige kwaliteit

Alles ging goed

Sloffen prima, bezorging door DPD drama

De sloffen van Spaansesloffen.nl zijn prima. Alleen de bezorging en metname de informatie vanuit DPD is dramatisch. Ik zou Spaansesloffen.nl aanraden een andere bezorger te kiezen.

dobbe 5

8032JV Zwolle

Over Spaansesloffen.nl

Spaansesloffen.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in authentieke Spaanse sloffen. Het assortiment omvat sloffen van hoogwaardige materialen zoals suede en wol, ontworpen voor optimaal comfort en warmte. Spaansesloffen.nl biedt sloffen in diverse maten en kleuren, met een focus op kwaliteit, snelle levering en klanttevredenheid, zodat iedereen kan genieten van heerlijk warme voeten.