Geen customer experience

Sloffen worden niet direct, dezelfde dag verzonden. Dagen later pas. Je krijgt ze binnen in een beschadigde envelop, niet in een doos. Pakbon is zwaar gekreukt. Je hebt geen moment het gevoel dat er met zorg wordt om gegaan met je sloffen. Totaal geen idee wat customer experience is. Erg jammer.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Ondanks drukte bij de pakketservice, zeer snel geleverd en goede kwaliteit

Geweldig mooi op tijd

Het was snel ondanks de corona ben er heel blij mee

Grandioos

Ik kreeg de verkeerde bestelling maar na mijn email s avonds meteen antwoord en de volgende dag had ik de juiste bestelling

Prima spul!

De kleur die ik wilde was helaas niet voorradig in de juiste maat. Gelukkig is het alternatief goed bevallen!

Netjes conform afspraak

Na de bestelling geplaatst te hebben heb ik de sloffen na een paar dagen in huis. Ook als ik telefonisch contact zoek ben ik snel en accuraat te woord gestaan.

Mooie slofjes voor de peuters.

Het zijn gewoon fijne warme sloffen

Fijne warme sloffen voor een nette prijs.

Mooie sloffen

Netjes op tijd geleverd!

Zeer tevreden snelle bezorging

Zeer tevreden snelle bezorging

Heel mooi produkt

Heel mooi product die lang mee gaat.

Netjes verzonden en prima sloffen!

Prima sloffen

Het zijn fijne sloffen. Je moet ze wel een maat groter bestellen dan je schoenmaat. Dan zitten ze goed

Fijn dat jullie ook grote maten hebben.

Heerlijke warme sloffen en snel bezorgd.

Goede sloffen snel geleverd, goede communicatie

Ze zitten heerlijk

Op basis van de adviezen in de reviews heb ik ze precies in mijn maat gekocht en niet net wat groter. Zoals voorspeld zaten ze eerst wat strak naar heel snel perfect naar mijn maat.

Zoals mijn eerdere ervaring top!

Duidelijke site en goede levering. Sloffen voor mijn zoon besteld. Kwaliteit is erg goed (100% wol). Bestel een maatje groter dan je schoenmaat.

Werd goed op de hoogte gehouden

1 goed paar / 1 paar van slechte kwaliteit

Voor mij zoon kocht ik dierenpoot pantoffels. Na 1 uur dragen was de nagel er bijna af en ook aan de binnenkant was de naad losgekomen. Pantoffels voor mijn dochter, andere soort, beter van kwaliteit.

met mijn eigen sloffen ben ik zeer tevreden

het was helaas de verkeerde maat en de ontvanger vond ze ook niet mooi. Wel lekker warm. Ik probeer ze nu terug te sturen. Maar dat lukt niet helemaal goed. Kunnen jullie een papier opsturen waarmee ik dat kan doen. Dat staat ook bij de suggesties. Met vriendelijke groet, Rike van Keulen Mijn kinderen en ik hebben al deze sloffen in gebruik. Ik wilde mijn vriend ook lekker maken.

Fijne sloffen en geleverd volgens afspraak!

Wat een heerlijke warme sloffen heb ik besteld:-) Verzending en verpakking was ook prima! Ik ben tevreden.

Duidelijke website en snelle levering

Ik vond wat ik zocht en had het super snel in huis. Heel fijn!

Mooie sloffen en snelle levering

Fijne sloffen, en snelle levering per fietskoerier, ook een goed idee. Enige is dat ik eerst 2,5 maten te groot besteld heb nav vorige reviews maar bij ons waren ze vervolgens 2 maten te groot. Dus mijn ervaring is halve maat groter bestellen is voldoende.

Let op, bestel een maat groter dan de schoenmaat.

De sloffen zijn erg krap. Ze kregen ze nauwelijks aan. Ik had er overheen gelezen dat je ze een maat groter moet hebben dan de schoenmaat.

dobbe 5

8032JV Zwolle

Over Spaansesloffen.nl

Spaansesloffen.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in authentieke Spaanse sloffen. Het assortiment omvat sloffen van hoogwaardige materialen zoals suede en wol, ontworpen voor optimaal comfort en warmte. Spaansesloffen.nl biedt sloffen in diverse maten en kleuren, met een focus op kwaliteit, snelle levering en klanttevredenheid, zodat iedereen kan genieten van heerlijk warme voeten.