Sloffen te klein teruggestuurd via telefoon netjes te woird gestaan en netjes bericht toen ze weer op voorraad waren nu watme voeten en niks knelt

Goede, vlotte levering

Goede, vlotte levering Goede prijs kwaliteit verhouding

Supersnelle levering

Supersnel ontvangen en uitstekende kwaliteit sloffen.

Perfect!

Vlotte levering en bijzonder goed product.

Prima geleverd en goede kwaliteit

De bestelling kwam mooi op tijd biennen en voldoet volledig aan de verwachting. Inderdaad 1 maar groter kopen is gewenst, ze vallen een maat kleiner.

Geweldige pantoffels, retour beleid waardeloos

Al meerdere jaren koop ik hier pantoffels voor mijn gezin naar alle tevredenheid. Ik heb dit jaar bij één paar de verkeerde maat aangeklikt. Ik heb aangegeven op de site te willen retouren en omruilen. Het retour beleid is geheel eigen kosten. Heel erg jammer dat dit niet met een retour label gaat zoals bij bijna alle bedrijven tegenwoordig het geval is. Ik heb maar nieuwe besteld (verzendkosten vrij) aangezien retouren al 1/3 van de aanschafprijs van nieuwe. De verkeerd bestelde zet ik maar op marktplaats.

Grote maten geen probleem

Nergens kan je boven de maat 46 bestellen voor heren. Hier wel is de voorraad op ? Stuur een mail binnen 2 weken is het artikel er weer. Goede service. Heel blij mee!!

mooie sloffen lekkere sokken

ook bij een kleine bestelling geen bezorgkosten

Snel bezorgd, goede prijzen

Snel bezorgd, goede prijzen, ruim aanbod ook in grote maten

Goede mooie sloffen

Goede mooie sloffen Na een mislukte eerste bezorging, zijn nieuwe sloffen gestuurd die wel direct goed werden bezorgd

lekkere sloffen

lekkere sloffen tegeneen scherpe prijs en snel geleverd

Geweldige sloffen

Heerlijke sloffen enwaren snel geleverd!!

Keurig op tijd en in goede staat geleverd.

Tevreden

Uitstekende service

Op tijd geleverd. Ik ben steeds goed op de hoogte gehouden over de verzending van mijn pakketje.

Snelle levering, lekker warme sloffen!

Snelle levering, degelijke sloffen

Weinig verschil met goedkope

Ik heb de sloffen binnen en zie helaas weinig verschil met de goedkopere variant!

Snelle levering, ook in Sint-tijd en mooie sloffen

Prachtige sloffen. Mooie kleur, lekker zacht, goede maat.

Overzichtelijke site, gemakkelijk besteld en goede prijs-kwaliteitverhouding

Prima bedrijf. De site is overzichtelijk, bestellen gaat gemakkelijk en de producten hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook erg vlot geleverd.

Goede sloffen, op tijd geleverd.

Goede producten, prijs, bezorging

Goede producten, prijs, bezorging

Prima, mooie kwaliteit sloffen

Prachtige sloffen. Mijn kleinkinderen waren er heel blij mee.

dobbe 5

8032JV Zwolle

Over Spaansesloffen.nl

Spaansesloffen.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in authentieke Spaanse sloffen. Het assortiment omvat sloffen van hoogwaardige materialen zoals suede en wol, ontworpen voor optimaal comfort en warmte. Spaansesloffen.nl biedt sloffen in diverse maten en kleuren, met een focus op kwaliteit, snelle levering en klanttevredenheid, zodat iedereen kan genieten van heerlijk warme voeten.