Heel toegankelijk

Ik heb van tevoren een paar maal contact gehad en dit ging razendsnel.De sloffen zijn snel bezorgd en ik kreeg de garantie dat, mochten ze niet passen oud dan mocht ik ze nog ná de kerst ruilen. Al met al heel prettig en nu nog hopen dat ze gaan bevallen.

Prima en supersnelle service! De sloffen zitten heerlijk!

Prima en supersnelle service! De sloffen zitten heerlijk!

Goede site .. goede levering .. mooie sloffen

Snelle levering.. mooie sloffen ., kwaliteit prima

prima service

super snelle levering

goede kwaliteit en goede service

Heb al eerder sloffen besteld. Wordt altijd met zorg behandeld en op tijd verstuurd. Prima kwaliteit.

Goede ervaring.

Een goede ervaring heb geen klachten!

Goed en snel alles geregeld

Goed en correct geregeld

Mooie sloffen

Wel een maat groter gekocht, zitten prima en zijn erg warm en mooi

super mondkapjes.

verpakking had iets beter gemogen. bezorger dumpte de inhoud los in mijn handen omdat de zak gescheurd was.

gewoon goed

snel goed en goed verpakt top.

Snel geleverd en netjes verpakt

Snel en netjes afgeleverd, super

op tijd geleverd, en correct bezorgd

de geleverde pantoffels waren precies wat ik bedoelde, omdat ik die al eerder heb gehad.

Volgens verwachting verlopen.

Ondanks de drukte in de 'pakjeswereld' toch binnen de week geleverd. Vlotte communicatie en duidelijke info onmiddellijk na aankoop.

Goeie kwaliteit

Zitten heerlijk en de maat is zoals het hoort.Mt 40 is echt mt 40

prima levering/product

Alleen de kleur week af van de getoonde afbeelding. In plaats van een volle cognac kleur waren de sloffen wat blekig. Geen echt probleem, het product is naar verwachting!

Alles naar wens

Alles naar wens.

Heerlijke warme sloffen en snel geleverd

Fijne pantoffels

Snelle levering, goed advies

Ik had een niet zo duur paar gekozen, dat niet de volgende dag maar een dagje later kwam. Ik had echter een te kleine maat opgegeven, en daarom nam ik contact op om te ruilen in de winkel. Daarbij kreeg ik het advies een ander merk te nemen: wel iets duurder maar veel betere kwaliteit. Dat is inderdaad zo: de nieuwe zitten als gegoten en voelen duidelijk degelijker.

Snel, goed en makkelijk.

De site werkte makkelijk, het product is goed en het werd snel geleverd.

Goede kwaliteit.

Ik heb een goede ervaring met de spaanse sloffen. De kwaliteit is goed , en ze lopen lekker in huis.

snel geleverd

Zaten heel goed aan haar voetjes helaas een verloren buiten.

Prima, precies zoals het zou moeten.

Uitstekend en snel geleverd

dobbe 5

8032JV Zwolle

Over Spaansesloffen.nl

Spaansesloffen.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in authentieke Spaanse sloffen. Het assortiment omvat sloffen van hoogwaardige materialen zoals suede en wol, ontworpen voor optimaal comfort en warmte. Spaansesloffen.nl biedt sloffen in diverse maten en kleuren, met een focus op kwaliteit, snelle levering en klanttevredenheid, zodat iedereen kan genieten van heerlijk warme voeten.