duidelijke website, vlot kunnen bestellen en binnen 3 dagen thuisbezorgd!

duidelijke website, vlot kunnen bestellen en binnen 3 dagen thuisbezorgd!

Prima ervaring met deze webshop

De gewenste maat en model waren helaas niet direct leverbaar. Heb mijn e-mailadres achtergelaten. Duurde even maar heb ze aan:) Snelle levering en informatievoorziening

Mijn Spaanse sloffen zitten heerlijk. Ik dacht eerst dat ik een te kleine maat had maar ze liepen in 1 dag uit en zitten nu prima.

Ook ingepakt voor simterklaaa wat ik had gevraagd!! Top

Prima sloffen, snelle levering.

Prima sloffen

De sloffen zijn prima, waarscuwing op de site voor grote slijtage is eerlijk en de site was verder heel duidelijk. Jammer dat de beloofde verzending (nog dezelfde dag) en de bezorging een steek lieten vallen. De bezorging was uiteindelijn op de 4e dag na bestelling anders was het oordeel 5 sterren geweest.

Te verdere

Zal nog wel veel bij jullie besteld

Heel goede service

Goede ,vriendelijke service, Men deed zijn best om de Spaanse sloffen nog de zelfde dag met de post te doen zodat mijn zoon ze nog op tijd voor zijn verjaardag kreeg. Zelfs de slof werd nog even opgemeten, zodat ze de juiste maat konden opsturen. Helaas vallen de sloffen zo extreem klein dat ze terug moeten; maat 46 valt denk ik als een 44.

Goed product

Eindelijk de echte spaanse wol met suede sloffen, zoals vroeger. Tevreden over het geleverde en de levering

Was lekker snel binnen

Prima alleen niet helemaal hetzelfde paar.

Mijn normale schoenmaat besteld. Ik voel de tenen wel tegen het wol maar zitten goed. Zijn warm en dankzij de wollen binnenvoering geen zweet en stank. Enige minpunt is dat van een slof de binnenvoering meer uitsteekt. Levering etc. netjes en volgens belofte.

Snel (al was dat niet nodig) en alles kloote

Gekregen wat was besteld

Vlotte afwerking, ook bij retour zending.

Ik had de pantoffels de volgende dag al in huis. De maat was niet goed, na telefonisch overleg werd de goede maat alvast gereserveerd. Na retour zending gelijk de dag daarna de goede maat in huis. Prima service.

Snel en prima in orde!

Loop weer heerlijk op kussentjes nadat ik het echt tijd vond om m'n oude Spaanse sloffen van jullie erg te doen na ruim 2 jaar.

Goede service!!

Pakket stond als geleverd, maar niks ontvangen. Na contact met spaanse sloffen snel opgelost

Snelle levering en heel fijne sloffen

Precies zoals het onderwerp heet: super fijne sloffen en hele snelle levering. Zal hier zeker vaker bestellen.

Hele goed service toen ze te klein boeken. Aardig en veel keus!

Geheel volgens verwachting

Snel geleverd, maat past perfect dankzij de aanwijzingen op de website.

Super!!

Te kleine stoffen besteld. Al heel snel weer de juisten maat ontvangen!! Mooie sloffen, blijven mooi!!

Moooi

Maar had beter 2 maten groter kunnen nemen dan 1 maat groter dat ze zeggen. Voor de rest mooie sloffen

De enige met echte grote maten!

Ze hebben als enige echte Spaanse sloffen in maat 48. Veel sites zeggen wel tot die maat te gaan maar zijn altijd te klein. Ik ben namens mijn man heel blij!!

Snelle levering, op de fiets :-)

Snelle levering met de fietskoerier.

Ondanks maat groter nog te klein

Ondanks maat groter nog te klein Kunt beter 2 maten groter bestellen. Heb altijd maat 43 en bestel hier al jaren mijn Spaanse sloffen in maat 44. Zo ook deze keer maar kom er nauwelijks in. Ze zijn veel te klein.

dobbe 5

8032JV Zwolle

Over Spaansesloffen.nl

Spaansesloffen.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in authentieke Spaanse sloffen. Het assortiment omvat sloffen van hoogwaardige materialen zoals suede en wol, ontworpen voor optimaal comfort en warmte. Spaansesloffen.nl biedt sloffen in diverse maten en kleuren, met een focus op kwaliteit, snelle levering en klanttevredenheid, zodat iedereen kan genieten van heerlijk warme voeten.