Súper teenslippers

25 jaar geleden in Frankrijk gekocht. 3 paar en nu pas weer nieuwe!! Helemaal happy!!!!

eersteklas bedrijf

Mijn leven lang draag ik al teenslippers, maar van die goedkope witte met zwarte band. Ik loop er bijna altijd op. Doordat ze steeds lastiger in winkel te vinden zijn heb ik besloten voortaan hier te blijven kopen. Geen zoeken in allerlei winkels, maar gewoon klikken en klaar. En de prijs is ouderwets prettig. Bedankt mensen ik kan weer vooruit.

Zoals altijd supersnel en supergoed

Wij bestellen hier altijd voor de winter onze sloffen. Dit keer de echte wollen, ben benieuwd maar ga ervanuit dat het weer goed is zoals altijd :)

Geweldig.

Alles was perfect in orde. Kan gewoon niet beter. Tot de volgende keer.

Super product

Ik heb het als heel goed ervaren snel en van goede kwaliteit

Redelijk tevreden

Helaas lijken dit 2 linker slofjes in plaats van een rechter en een linker.....ik hoop dat door het dragen er nog iets gaat veranderen....

Vertrouwde en warme brievenbuspost

Door de brievenbus zijn mijn nieuwe sloffen bezorgt. De komende jaren zit ik er weer warmpjes bij in de winter. Nu heb ik gekozen voor de wollen spaanse sloffen. Ze voelen zacht en warm. Ik ben verrast met vaste-klanten-korting wat direct zichtbaar was in mijn winkelmandje. Ik ben een tevreden klant :).

Uitstekende service, goed product en vlotte levering!

Goede informatie en kwaliteit en alles volgens afspraak.

Uitmuntend!

Er was een beschadiging aan het pakket, teruggestuurd naar Spaanse sloffen.nl en na contact nieuw paar opgestuurd!!

Ik heb lang naar sloffen in winkels gezocht, en heb ze uiteindelijk op deze website gevonden. Snelle levering en prima kwaliteit, ik ben er heel blij mee! Ik kijk er naar uit om verschillende modellen uit te proberen.

Ik koop meestal mijn Spaanse sloffen bij Bristol ofzo. Dit keer bij toeval op deze webshop terecht gekomen en was verbaasd over het aanbod van echte Spaanse sloffen. Wel iets duurder dan ik gewend was, maar daar is de kwaliteit ook naar. Bovendien snelle levering.

Mooie sloffen, goede kwaliteit

Keurig verpakt en op tijd geleverd

Niet teveel verpakkingsmateriaal, op tijd geleverd, de sloffen zelf zijn perfect. Er mogen iets minder bevestigingsmails worden gestuurd.

Product zoals omschreven. Prijs kwaliteit is goed. Snel geleverd en product omschrijving duidelijk

Snelle levering en goede sloffen

Ben helemaal tevreden, doen wat ze beloven.

artikelen waren zoals gewenst

Hele goede sloffen, dus waar voor je geld

De site is goed overzichtelijk en kreeg ook nog een beetje i.v.m. de tweede aankoop.

Wederom zeer tevreden met de sloffen! Goede leren zolen, waardoor je niet door je hele huis stukjes van je kapotte zool tegen komt. En natuurlijk heerlijk warm én snelle levering!!

Niet tevreden

Maat totaal niet correct. Ik heb een groot maat te groot gekocht en nog in de pantoffel veel te klein. Ik krijg mijn voet er niet eens in. Retourneren op eigen kosten.

Leuke schoentjes

Leuke eerste schoentjes voor mn dochter. Ik heb er zelf vroeger ook op leren lopen, nu is zij aan de beurt. Voordeel van deze t.o.v. sokken met nopjes is dat ze deze schoentjes zelf niet uit krijgen :) Komt als brievenbuspakketje, bij vragen snelle service. Tevreden!

Goed en snel geregeld

Zie boven

Mooie sloffen

De sloffen zijn mooi, van suède met echte wol van binnen. Snelle levering.

Prima levering, slofjes vallen in de smaak.

dobbe 5

8032JV Zwolle

Over Spaansesloffen.nl

Spaansesloffen.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in authentieke Spaanse sloffen. Het assortiment omvat sloffen van hoogwaardige materialen zoals suede en wol, ontworpen voor optimaal comfort en warmte. Spaansesloffen.nl biedt sloffen in diverse maten en kleuren, met een focus op kwaliteit, snelle levering en klanttevredenheid, zodat iedereen kan genieten van heerlijk warme voeten.