Snelle levering en hoge kwaliteit Leseren slippers. Deze slippers gaan erg lang mee

Ze zitten nog in de doos

Is een vaderdagcadeau. Score kan ik niet goed invullen.

Super geregeld

Gebeld met de winkel , vriendelijk en behulpzaam , het bestelde artikel al na 2 dagen in huis , gewoon top.

Gut und schnell

Ich bin sehr zufrieden.. schnelle Lieferung, Sendungsverfolgung und tolle Boots. Vielen Dank und gerne wieder!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Uitstekend. Snelle service.

Idem

Spaanse sloffen altijd top

Goed en snelle levering .

Snelle verzending .

De sloffen zijn mooi en waarschijnlijk heerlijk warm. Dat moet ik nog uitproberen in de winter. Maar ik heb er goed vertrouwen in !

helemaal toppie

zeer snelle levering

Snelle levering, maat van de slippers aan de kleine kant.

Elke keer weer een goede ervaring.

Nu al meerdere keren Spaanse sloffen besteld en elke keer weer tot volle tevredenheid.

Gekregen wat ik verwacht had.

Heel leuke spaanse sloffen, mooi leder en gevoerd met wol. Neem een maatje groter en ze zitten perfect. Leveringstijd naar België is zeker OK

matig

geen gratis retourservice

Snelle en vlotte bestelling

Vriendelijke besteller

Zeer snelle levering, goede service

Ik draag al jaren met plezier de Spaanse sloffen van Bernardino. Goede kwaliteit en goede pasvorm. Zeer snelle levering bij Spaansesloffen.nl. Proberen waard!

De levering was vlot en de mondkapjes waren precies zoals omschreven! Mijn hartelijke dank daarvoor.

Fijne sloffen en snel geleverd!

Zelfde bestelling zoals gewoonlijk prima geleverd

Ik bestel voor mijn moeder altijd dezelfde schoenen. Fijn dat deze zaak al zo lang bestaat en de artikelen nog steeds te krijgen zijn.

Goede levering

De sloffen zijn keurig afgeleverd en zo te zie goede kwalitijd ik hoopdat mijn man hier veel plezier van mag hedden

Duidelijke website en snel geleverd!

Prima Spaanse sloffen. Het advies een maatje groter klopt in mijn geval voor de eerste week met blote voeten. De binnenvoering wordt al gauw wat platter waardoor er ook een sok in kan.

Prima sloffen

Prima sloffen. Ik heb mijn eigen maat genomen, eerste week iets strak, maar zitten nu goed. De zool wordt aan de binnenkant wel snel plat, maar dat is logisch met dagelijks gebruik.

Gewoon zoals het hoort

Probleemloos; WYSIWYG

Beloofd is beloofd

Vorig jaar oktober geleden bestelde ik bij Spaansesloffen.nl een paar blauw-witte Sarraizienne teenslippers, die helaas niet meer op voorraad bleken te zijn. Men stelde voor mij een mailtje te sturen zodra ze weer binnen waren en van de week was het dan zover. Zeven maanden na dato lagen ze in de bus. Ik was ze alweer vergeten, Spaansesloffen.nl niet. Hoera!

Is mijn eerste bestelling nog niet veel ervaring

Snelle levering, super fijne slippers.

dobbe 5

8032JV Zwolle

Over Spaansesloffen.nl

Spaansesloffen.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in authentieke Spaanse sloffen. Het assortiment omvat sloffen van hoogwaardige materialen zoals suede en wol, ontworpen voor optimaal comfort en warmte. Spaansesloffen.nl biedt sloffen in diverse maten en kleuren, met een focus op kwaliteit, snelle levering en klanttevredenheid, zodat iedereen kan genieten van heerlijk warme voeten.