Snelle levering en goede kwaliteit

Bestelen was eenvoudig en de sloffen zijn snel geleverd. Kwaliteit is zeer goed.

Prima webwinkel!

Prima webwinkel met duidelijke website. Goede en betrouwbare producten en snelle levering!

Snelle levering van goed product

Kreeg precies wat ik wilde in 1 dag geleverd voor een prima prijs

Bestelling is correct

Was laattijdig geleverd maar dat kwam door koerierbedrijf DPD

Duidelijk beschreven product, goeie prijs, correct bezorgd.

Gewoon helemaal niks op aan te merken.

Levering is snel en netjes.

Perfecte service

Keurige te woord gestaan aan de telefoon. Direct een mail toen de kleur van de sloffen niet aanwezig was. Genoegen genomen met de kleur en maat die wel direct leverbaar was. Kreeg daarvoor 10% korting. Leuk mee genomen. Dank. Mevrouw A.M.W. Hommelberg Schout van Eyklaan 94 2262xt Leidschendam.

Netjes verzorgd Lekker snel Goed product

Geen aangename ervaring als Belgische klant

De site en het aanbod zijn ok. Levertermijn kan ik niet correct beoordelen omwille van COVID-19. Het probleem zit in de verzendingskosten. Deze bedragen € 4,95 naar België. Nu wens ik mijn bestelling retour te zenden, maar dit wordt niet ondersteund. In Nederland kan je voordelig terugzenden voor € 4,50. In België bestaat deze mogelijkheid niet en dien ik € 9,60 te betalen. Ik moet dus € 14,10 betalen om een terugbetaling van € 17,25 te krijgen. Dat is het dus niet waard, dus zonde van de sloffen die in de vuilbak gaan belanden...

Snelle bezorging, goede klantenservice

Blenzo pantoffels besteld, maar deze bleken te klein. Retour gestuurd en zonder problemen binnen enkele dagen een maat groter teruggestuurd gekregen.

Prima kwaliteit en snelle levering

Leuke producten en goede kwaliteit Levering keurig op tijd

Super snel

Na 1 dag al het in huis. Echt top!

Altijd fijne en snelle service!

Zelfs in deze lastige corona tijd zijn ze bereikbaar en doen ze hun best om te voorzien!

snel makkelijk en goed

het bestellen ging makkelijk. de sloffen zijn mooi wel een maatje groter nemen

Helaas maar te klein uitgevallen

Normaal is maar 39 genoeg ma sr bij de sloffen die wij bestelde valt de maat 38/39 te klein uit dus gevraagd maar groter te sturen 40/41

Goed product en snel geleverd.

Tevreden over het product.

Hele goede/snelle communicatie!

Heerlijke sloffen!

Snelle levering, geen op of aanmerkingen. Duidelijk kwaliteit!

Fijne ervaring

Snelle en goede levering.

De bestelling was super snel geleverd en de kwaliteit is top.

Ik had gevraagd om een andere kleur. Kon deze niet zelf zo bestellen omdat die was uitverkocht. Toch de gewenste kleur ontvangen. Top

Snel geleverd en goede kwaliteit.

Snel geleverd, mooie sloffen!

Sloffen geleverd zoals besteld

Ik had de optie ingeschakeld dat ik ingelicht zou worden als de sloffen weer op voorraad waren. Dit was vrij snel en daarna had ik de sloffen snel in huis.

Fijne sloffen

Ik ben blij met mijn nieuwe sloffen, ze werden netjes en op tijd geleverd en ze zitten fijn. Ik heb Spaanse slof type Every1 besteld voor € 17,25. Ik was een beetje teleurgesteld dat er 'made in China' op mijn Spaanse sloffen stond want dat verwacht ik niet als ik sloffen bij spaansesloffen.nl bestel. De winkel heeft me wel gegarandeerd dat dit de beste kwaliteit is die te krijgen is vanuit China en niet vergelijkbaar met een goedkope variant uit een schoenenwinkel. Dat zal het gebruik gaan uitwijzen. Ik denk dat ik de volgende keer de Bernardino slof bestel die voor € 2 meer wel écht uit Spanje komt en deels wolgevoerd is.

Snelle levering, prima service.

Zeer tevreden.

dobbe 5

8032JV Zwolle

Over Spaansesloffen.nl

Spaansesloffen.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in authentieke Spaanse sloffen. Het assortiment omvat sloffen van hoogwaardige materialen zoals suede en wol, ontworpen voor optimaal comfort en warmte. Spaansesloffen.nl biedt sloffen in diverse maten en kleuren, met een focus op kwaliteit, snelle levering en klanttevredenheid, zodat iedereen kan genieten van heerlijk warme voeten.