Goed niks op aan te merken

Prima sloffen! Mooi kadootje!!!

Snel geregeld en mooi op tijd! Juiste maat en juiste kleur.

Snelle levering, goede info op de site wat betreft de schoenmaat

De sloffen zijn heel snel geleverd.

Goede kwaliteit sloffen.

Een perfecte sloffen ervaring

Ik koop deze sloffen al jaren en steeds weer dezelfde kwaliteit bij sloffen.nl Hierin blijven je voeten gezond en blijven de sloffen altijd fris ruiken. Bij andere Spaanse sloffen aanbieders was dat voor ik hier kwam kopen heel anders. Dus kom je hier langs en lees je de gebruikers ervaringen.. Stop met zoeken en koop ze gewoon hier ;-)

Gewoon goed !!

Heerlijke warme sloffen

Ze zitten prima ondanks dezelfde maat als mijn schoenen. En ze zijn stevig stukken beter dan de goedkope versies

Zeer mooie kwaliteit

Eindelijk geen koude voeten meer. Wat ben ik blij met de aanschaf van deze sloffen. Echte wol om mijn voetjes, geweldig. Waarom heb ik dit niet jaren eerder gedaan. Mijn partner is ook erg blij, geen gezeur met van mij :-)

Heerlijke sloffen

Snelle levering. Sloffen voldoen aan verwachting.

Fijne huissloffen

Lekker om te dragen met anti slip. En gemakkelijk te wassen. De maat komt overeen met de maat die er staat.

Zien er prima uit, maar aan de kleine kant

Valt kleiner dan ik normaal gewend ben bij mijn maat.

Prima en snelle levering

Kwaliteit in levering én product

Kwaliteit in levering én product

netjes geleverd

De Texelse sloffen zijn snel geleverd en zitten perfect!

De sloffen zitten lekken en zijn heerlijk warm. En het klopt dat ze enorm uitlopen. Koop ze niet te groot!

Alles is snel geleverd en zijn mooi van kwaliteit.

Fijne sloffen met een gat erin, 0 respons van de klantenservice

Van de week heb ik mijn eerste Woolwarmers Spaanse sloffen ontvangen (Ordernummer 77138). Ze zitten erg lekker en zijn lekker warm dat is fijn. Helaas zit een van de stiksels van de sloffen niet goed vast waardoor er een gat in de slof ontstaat. Dit lijkt me niet de bedoeling en komt de levensduur van de sloffen niet ten goede komt. Dat had ik wel verwacht gezien de prijs van deze sloffen. Vanwege deze constatering heb ik direct na ontvangst contact opgenomen met de klantenservice. Helaas heb ik na 5 dagen nog niks vernomen hoe dit word opgelost. Tot nog toe vind ik dit sonde van mijn geld. Hopelijk word dit netjes opgelost zodat ik deze score ook kan aanpassen!

Heerlijke zachte sloffen

Heerlijke zachte sloffen. Snel geleverd.

Spaanse sloffen van merk Blenzo beter 2 maten groter bestellen dan je Nederlandse schoenmaat.

Goede sloffen! Heerlijk.

Goede sloffen! Heerlijk.

Sloffen zitten heerlijk

Fijne sloffen, goede kwaliteit.

Prima winkel

Heerlijke Berdardino sloffen, snelle levering

Keurige en snelle leveringen van mijn sloffen

Zoals gezegd alles via verwachting juiste maat en snel geleverd

De sloffen zitten heerlijk

De sloffen werden snel bezorgd en was netjes verpakt. Het materiaal is stevig en soepel. De binnenkant is zacht en warm.

dobbe 5

8032JV Zwolle

Over Spaansesloffen.nl

Spaansesloffen.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in authentieke Spaanse sloffen. Het assortiment omvat sloffen van hoogwaardige materialen zoals suede en wol, ontworpen voor optimaal comfort en warmte. Spaansesloffen.nl biedt sloffen in diverse maten en kleuren, met een focus op kwaliteit, snelle levering en klanttevredenheid, zodat iedereen kan genieten van heerlijk warme voeten.