Goede maat, goede kwaliteit. Voor onze zoon van 2,5jr hadden we sloffen gekocht waarna een week de stiksels loslieten. Echter goede service waarbij we een nieuw exemplaar toegestuurd kregen.

heerlijke sloffen

Snelle levering van fijne warme sloffen. Vallen iets klein uit, maar verwacht dat dat snel uitloopt.

Gekocht om cadeau te geven!

Heb geen klachten van de ontvanger gehoord!

Moeizame levering

Ik had sloffen besteld met. 42, heeft 3 1\2 week geduurd voor ze geleverd werden. Waren niet in voorraad in die maat. Kreeg wel steeds vriendelijk antwoord maar werd niet bijgezegd dat ze moeilijk leverbaar waren in die maat. Voor de rest keurig afgehandeld.

Verkeerde kleur geleverd en ze geven overal op af. *Probleem inmiddels opgelost

Ik had roze sloffen met wollen voering besteld. Ik kreeg rode geleverd. Het vervelende is dat ze erg afgeven. **Ik heb de recensie aanpast omdat het bedrijf inmiddels het probleem keurig heeft opgelost.

Ruim assortiment en goede kwaliteit

Snelle levering van sloffen. Warme sloffen!! En goede kwaliteit. Briljant

super sloffen

Na 3 jaar weer dezelfde sloffen gekocht bij Spaanse Sloffen. Fantastische webshop met zeer ruime keuze.

Snelle levering, kindersloffen vallen erg klein

Kindersloffen via de website besteld, goede prijs. Snelle levering alleen ondanks maat groter ingekocht erg strak/ te klein. Geen gratis retour, daartegenover wel een scherpe prijs. Wanneer sloffen niet goed passen zijn de sloffen alsnog “duur”.

Wollen Spaanse sloffen gekocht. Heerlijk warm, goede pasvorm!

Snelle levering goede kwaliteit.

Snelle levering goede kwaliteit.

Perfect en sneller dan bol.com

Perfect en sneller dan bol.com op

Goede kwaliteit en snel geleverd

De levering via normale post ging prima. Goed verpakt en de inhoud, waar het natuurlijk om gaat, is van goede kwaliteit.

Levering niet ontvangen, keurig nieuwe gekregen.

Nette service!

Top aanbod

Tijgerpootsloffen in volwassen maten.. eindelijk gevonden! De levering was ook heel snel.

Perfect lekker warm, aardige telefonische vraag beantwoord

Bedankt. Ik dacht dat ik met maat 40 (heb schoenmaat 40) een te kleine slof had. Omdat het wel een maat leek te schelen met mijn oude Bernardino’s van ruim 2 jaar geleden. Maar telefonisch werd mij aangeraden de sloffen gewoon te dragen. Ze lopen soms wel een maat uit. Een week verder ben ik super blij. Lekkere warme voeten (wol was bij mijn oude sloffen weggesleten). Klaar voor de winter

Goede service, snelle levering

Spaanse sloffen gekocht voor mijn 4 jarige zoon. Goede kwaliteit en fijn dat er op de webpagina maatadvies wordt gegeven. Dat voorkomt dat je de sloffen te klein koopt. Levering ging ook vlot. Kortom een blij klantje.

Het was gewoon goed

Er werd gezegd dan komt het en toen kwam het Er stond bij eerst zitten ze krap en da was ook zo

Eerste keer besteld, snelle bezorging maar het belangrijkste: eindelijk goede Spaanse sloffen, super blij mee!

Eindelijk gevonden de Zweedse muil waar we naar op zoek waren.

Fantastisch!

Goede en snelle service. De sloffen zitten heerlijk. Heb mijn eigen maat besteld, je loopt ze wel wat uit. Ze zijn lekker warm en zitten super! Echt een aanrader.

Oké

Het was op tijd bezorgd goede service. Erg blij met de wollen Spaanse sloffen. Heerlijk warm.

Levering kwam keurig op tijd, en was prima in orde

Nog niet geprobeerd!

Heb het niet prettig gevonden dat de verpakking open was!

Duidelijke website, gemakkelijk bestellen, vlotte levering en redelijke prijs.

Lekkere warme sloffen. Het is inderdaad een goede hint om een maatje groter te bestellen dan je schoenmaat!

prima sloffen, niet duur en zelfs geen verzendkosten (bij 39,95) waar ze dit overal wel vragen.

dobbe 5

8032JV Zwolle

Over Spaansesloffen.nl

Spaansesloffen.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in authentieke Spaanse sloffen. Het assortiment omvat sloffen van hoogwaardige materialen zoals suede en wol, ontworpen voor optimaal comfort en warmte. Spaansesloffen.nl biedt sloffen in diverse maten en kleuren, met een focus op kwaliteit, snelle levering en klanttevredenheid, zodat iedereen kan genieten van heerlijk warme voeten.