Bestel mijn waterfiters en reinigingstabletten voor mijn Nivona espresso apparaat hier
De bestelling wordt altijd snel en correct afgeleverd. Bij een vraag antwoord de klantenservice erg vriendelijk, snel en vooral ludiek. Ik vind het een fijn bedrijf om mijn koffie te kopen!
Geen enkel probleem bij bestellen en afleveren van de koffie. Bovendien is de kwaliteit van de koffie prima. Ook een goede prijsstelling.
Ahoy daar, koffie-kapitein! 🏴☠️☕ Wat een pracht van een review, daar worden we helemaal warm van in onze kajuit! 🧡⚓️ Dank je wel voor je bestelling én voor het nemen van de tijd om jouw ervaring met ons te delen – dat waarderen we enorm! 🙏 Goed om te horen dat alles meer dan goed verliep, van bestelling tot bakkie. Zo varen we graag! 🚢💨 We hopen je snel weer aan boord te mogen verwelkomen voor je volgende koffie-avontuur ☕🏝️ Tot die tijd: houd het roer recht en de mok gevuld! ⚓️ Hartelijke groet van de hele bemanning van Koffiepiraat.nl
Ontspannen genieten van de heerlijke en gevarieerde chai latte smaken.
Ahooy! 🏴☠️ Wat fijn om te horen dat je zo lekker zit te genieten van onze chai latte smaken! 😋☕ Dank je wel voor je bestelling én voor het nemen van de tijd om deze heerlijke review te schrijven – dat waarderen we enorm 💛 Moge elke slok je doen ontspannen als een piraat in een hangmat na een lange zeereis 🏝️🌞 Tot snel in onze webshop – de ketel staat al te fluiten! 🫖 ⚓️ Groetjes van de hele bemanning van Koffiepiraat.nl
It was very easy and a great experience to buy from your platform . Though I was told the coffee would arriva between 2 business days, I got a message that the packet was arriving Saturday( not a business day) but O didn't mind as my neighbors always get my packages if I am not at home. But instead the parcel was returned, so I had to choose a place for delivery and I had the very inconvenient choice of the Mall of the Netherlands delivery store. I had to go 3 times as though DPS said the parcel had arrived , they said it was not there. I want to mention that the place is a mess there are piles of parcels all messed up and one only poor guy ( or woman ) to sort that out. Every day they have a different employee so the system is very inefficient and lots of frustrated customers leave Avery day empty handed. Please try to find another delivery company Thanks anyhow for the coffee , it was great to have a cup of good coffee at last !
Ahoy there, brave coffee matey! ☕️🏴☠️ We’re truly sorry your delivery voyage wasn’t smooth sailing—sounds like the parcel got caught in a mighty storm at the delivery port! 🌊📦 We appreciate you raising the flag and letting us know what went wrong. We’ll be sending this message straight to the carrier’s captain to keep ‘em on course. If we don’t hear any squawks back, we’ll hope all’s calm on their high seas! 🦜⚓️ It means the world to us that buying from Koffiepiraat.nl was easy and a pleasure, even if the treasure hunt to pick up the parcel was less than ideal. That Mall of the Netherlands delivery spot sounds like a rough port indeed—with parcels piled high and a lone sailor battling the chaos. We’re sorry you had to make multiple trips and face that frustration. 😞🏴☠️ Thank you for sticking with us, and we’re glad at least the coffee gave you a delicious reward after the adventure! ☕️💛 We value your business and your feedback, Captain, and hope to see you on deck again soon for many more coffee voyages! With warm pirate greetings and a hearty “Arrr!” from the Koffiepiraat crew, Koffiepiraat.NL 🏴☠️⚓️
Je zoekt een koffie waar je in Italië kennis mee hebt gemaakt. De Koffiepiraat verkoopt het merk als enige in Nederland. Heel blij mee.
Ahoy koffiegenieter! ☕️🏴☠️ Gewoon goed, zeg je? Dat klinkt als een ware schat onder de koffiebonen! 🏝️🪙 Wat fantastisch dat jij bij ons jouw favoriete Italiaanse koffie hebt gevonden – als enige in Nederland aan boord! 🇮🇹🚢 Dank je wel voor je vertrouwen en voor het delen van deze fijne woorden. We houden de zeilen strak en de koffie warm voor je volgende koffietocht! 🔥⚓️ Met een warme piraatengroet, Koffiepiraat.NL 🦜☕️
Op zoek naar Italiaanse koffie op het web, bij de Koffiepiraat terecht gekomen. Ze hebben een goed assortiment Italiaanse koffie en andere producten. Leuk concept en arrrrrh... een snelle levering maatje!
Ahoy koffieliefhebber! ☕️🏴☠️ Op zoek naar Italiaanse koffie en recht op onze piratenboot beland – da’s een schot in de roos! 🎯🇮🇹 We zijn blij dat ons assortiment en onze snelle levering jou zo goed bevallen. Arrrrh… zo varen we graag de koffie-zeeën op! 🚢💨⚓️ Dank je wel voor je bestelling en je fijne woorden. We houden de zeilen strak en de koffie heet voor je volgende avontuur! 🔥🦜 Met een vrolijke piraatengroet, Koffiepiraat.NL ☕️🏴☠️
elke maand bestelnummer ik opnieuw
Ahoy trouwe koffiematroos! ☕️🏴☠️ Veel voor weinig geld, dat klinkt als een échte schat op de koffie-zeeën! 💰⚓️ Dat je elke maand weer terugkomt om nieuwe koffiebuit te halen, maakt ons als bemanning natuurlijk ontzettend blij! 🏴☠️🚢 Dank je wel voor je vertrouwen en het delen van je ervaring. We houden de zeilen strak en de koffie heet voor je volgende bestelling! ☕️🔥 Met een vrolijke piraatengroet, Koffiepiraat.NL 🦜⚓️
Bestel al heel lang mijn favoriete koffie bij de koffiepiraat gaat makelijk en lekker snel .
Ahoy trouwe koffiematroos! ☕️🏴☠️ Wat fijn om te horen dat je al zo lang aan boord bent bij de Koffiepiraat! 🚢💨 Makkelijk bestellen en lekker snel geleverd – zo hoort het op de koffie-zeeën! 🌊📦 Dank je wel voor je vertrouwen en voor het delen van deze fijne woorden. We zetten de zeilen strak voor je volgende koffietocht! ⚓️🦜 Met een warme piraatengroet van de bemanning, Koffiepiraat.NL ☕️🏴☠️
Snel geleverd en een correcte prijs
Eén van de weinige plekken in Nederland om ESE pods te bestellen. Brede keuze aan merken en variaties en de prijs is prima.
Ahoy koffiepiraat in hart en nieren! ☕️🏴☠️ Wat fijn om te horen dat je onze schatkist aan ESE pods hebt weten te vinden! 💰🫘 We doen ons best om een ruim assortiment aan boord te houden – van klassiekers tot verborgen pareltjes ⚓️✨ En een goede prijs? Aye, da’s de manier van de Koffiepiraat! Geen kaperspraktijken hier, alleen eerlijke deals voor dappere koffieliefhebbers! 💸⚖️ Dank je wel voor je bestelling én voor het delen van deze mooie woorden. We hopen je snel weer aan boord te zien voor je volgende ESE-expeditie! 🚢☕ Met een stevige piraatengroet van de bemanning, Koffiepiraat.NL 🏴☠️🦜
Mijn favoriete koffiebonen zijn Mami’s Caffee type Dilce Vita. Deze koffiebonen waten een tijd niet voorradig, maar ik werd meermalen op de hoogte gehouden door Koffiepiraat wanneer het schip met koffiebonen waren aangemeerd in de haven.
Ahoy kapitein van de Dolce Vita! ⚓️☕️ Wat fijn om te horen dat wij jouw favoriete koffie kunnen leveren – Mami’s Caffe type Dolce Vita, een ware schat onder de bonen! 🏝️🫘💛 We weten dat het even duurde voor het schip vol bonen weer aanmeerde in onze haven, maar je geduld en enthousiasme aan boord was goud waard! ⛵️📦✨ Dank je wel voor je bestelling én dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review te schrijven. Daar wordt onze hele bemanning warm van! 🦜🔥 We hopen je snel weer te verwelkomen voor een nieuwe koffietocht over de smaakvolle zeven zeeën! 🌊☕️ Met geurige groet en een “arrrr” vol waardering, Koffiepiraat.NL 🏴☠️⚓️
Heerlijke koffie, makkelijk te bestellen en snel!
Ahoy kapitein! ⚓️☕️ Perfect! – da’s hoe we ’t graag horen aan dek! 🏴☠️ Heerlijke koffie, makkelijk te bestellen en razendsnel geleverd – zo varen wij graag onze koffieroute! 🚢💨 Dank je wel voor je bestelling én voor je tijd om deze review achter te laten. We hopen je snel weer aan boord te zien voor nog meer koffiebuit! 🪙🦜 Met een warme groet van de bemanning, Koffiepiraat.NL ☕️🏴☠️
Al meerdere keren bij koffiepiraat besteld. Snel geleverd en prijs is gunstig, ook ruime keuze in koffie.
Ahoy trouwe koffiekapitein! ☕️🏴☠️ Geweldig, zeg je? Da’s muziek in de oren van onze bemanning! 🎶⚓️ Wat fijn dat je al meerdere keren bij ons aan boord bent gestapt – en met volle tevredenheid over de snelheid, de prijs én de ruime keuze aan koffieschatten! 🪙📦☕️ Dank je wel voor je vertrouwen én voor het achterlaten van deze prachtreview. Daar varen we met trots op verder! 🚢💨 We houden de zeilen strak en het dek schoon – klaar om je volgende bestelling met liefde te verschepen! 🌊🦜 Met een geurige groet van de hele bemanning, Koffiepiraat.NL 🏴☠️⚓️
Heel goed geïnformeerd goed verpakt en snel
Ahoy kapitein! ⚓️🏴☠️ Wat een bericht om de zeilen van te laten wapperen! 💨 Goed geïnformeerd, goed verpakt én snel geleverd – da’s precies hoe wij het schip graag varen! 📦☕️🚢 Dank je wel voor je bestelling én dat je de moeite nam om jouw ervaring te delen. Dat waarderen we enorm! 🙌🏼 We hopen je snel weer aan boord te mogen begroeten voor een volgende ronde koffieschatten! 🪙☕️ Met een warme groet en een flinke “arrrr!” van de bemanning, Koffiepiraat.NL 🦜🏴☠️⚓️
Heel fijn dat ik mijn favoriete koffiecups hier kan bestellen, en dat voor een goede prijs. Werd snel geleverd. Ik ga hier vaker bestellen.
Ahoy daar, koffiematroos! ☕️🏴☠️ Wat een schatkist van een review! 💛 Snelle levering én een goede prijs – dat is precies hoe de Koffiepiraat z’n lading graag aflevert! 📦⚓️ We zijn blij dat je je favoriete koffiecups bij ons hebt weten te vinden… en nog blijer dat je vaker aan boord wilt komen! 🚢🦜 Dank je wel voor je bestelling én dat je de tijd nam om dit berichtje te sturen. De romp zit weer recht, de zeilen staan strak – we zijn klaar voor je volgende koffietocht! ☕️🌊 Met geurige groet, de bemanning van Koffiepiraat.NL 🏴☠️⚓️
Goed assortiment, goede prijs, accurate bezorging.
Ahoy daar, kapitein! ⚓️🦜 Wat fijn om te horen: "Prima!" — dat klinkt als muziek in de oren van elke eerlijke piraat! 🎶🏴☠️ Bedankt voor je bestelling én voor de tijd om jouw oordeel met ons te delen. Goed assortiment, goeie prijs én snelle levering... Aye, da’s precies de koers die we willen varen! 📦💨⚓️ We hopen je snel weer aan boord te mogen verwelkomen voor nóg meer koffiebuit! ☕️🪙 Tot de volgende vaart, kapitein! Met geurige groet van de bemanning, De Koffiepiraat ☕️🏴☠️
Deze bestelling is helaas 3 maal opnieuw verzonden moeten worden. Uiteindelijk heeft Koffiepiraat wel de zending keurig verzorgd met een excuusbriefje en een snackbar. Dat is een nette manier, excuses aanvaard. Theo van Bakel
Ahoy kapitein Theo! ☠️⚓️ Driemaal is inderdaad scheepsrecht – en we zijn blij dat we de schade nog hebben kunnen rechttrekken, al was het na wat flinke stormgolven in ’t verzendproces 🌊📦. Onze oprechte excuses voor het gedoe aan ’t servicepunt – daar liep iets goed mis met de dozen, en da’s natuurlijk niet hoe de Koffiepiraat z’n buit aflevert! 🏴☠️😤 Dank je wel voor je geduld en je begrip. Je hebt ons de kans gegeven om het recht te trekken, en dat waarderen we enorm 🙏🏼. We hopen je snel weer aan boord te mogen verwelkomen voor een nieuwe koffietocht! ☕️🦜 Met piratengroet en een warme kop troost, De bemanning van Koffiepiraat 🏴☠️⚓️
Snelle service en goede producten
Arrr, kapitein van de perfecte koers! ⚓️☕️ Wat fijn om te horen dat bij ons altijd alles klopt — van de snelle service tot de goede producten! 🏴☠️💨 Duizendmaal dank voor je bestelling en dat je tijd nam om ons deze geweldige review te sturen. We houden de zeilen strak om jou ook in de toekomst te bevoorraden! 📦⚓️ Tot de volgende overtocht, trouwe koffiepiraat! De crew van Koffiepiraat.NL 🏴☠️
Erg tevreden snel en goed
Arrr, wat fijn om te horen, snelle zeevaarder! ⚓️💨 Dat je zo tevreden bent met onze snelle en goede service maakt onze koffiebemanning dolblij! 🏴☠️☕️ Duizendmaal dank voor je bestelling en dat je de tijd nam om dit bericht in een fles achter te laten. We blijven scherp varen voor jou! ⚓️📦 Tot de volgende overtocht, maat! De crew van Koffiepiraat.NL 🏴☠️
Bestelling snel en goed geleverd
Aye aye, kapitein van de snelle zeilen! ⚓️📦 Wat fijn om te horen dat je bestelling vlot en netjes bij je aan boord kwam! 🏴☠️💨 Duizendmaal dank voor je vertrouwen en dat je de tijd nam om ons dit bericht in een fles te sturen. We houden de koers strak voor jou, met snelle service en goede koffie aan dek! ☕️⚓️ Tot de volgende overtocht, snelle zeevaarder! De crew van Koffiepiraat.NL 🏴☠️
Al jaren klant. Prima producten. Goeie prijs. Vriendelijk. Snelle verzending. Kortom koffiepiraat je bent een aanrader.
Arrr, wat een heerlijk compliment, trouwe koffieheld! ⚓️☕️ Al jaren samen op zee, en nog steeds volle kracht vooruit met prima producten, scherpe prijzen en een vriendelijke bemanning die altijd snel levert! 🏴☠️💨 Duizendmaal dank voor je trouw en voor deze geweldige review — jij bent voor ons de echte schat van de koffiezee! 💰💛 We blijven klaarstaan om je koffieschip te bevoorraden met het beste van het beste. Tot de volgende overtocht, maat! ⚓️☕️ De crew van Koffiepiraat.NL ☕🏴☠️
Veel keus, snelle levering, alleen jammer dat ze wel transportkosten in rekening brengen terwijl ik toch steeds voor een aardig bedrag bestel. Wat dat betreft zijn het wel echte piratenboefjes...
Arrr, kapitein met een scherp oog voor de zeerechten! ⚓️🏴☠️ Allereerst willen we je hartelijk bedanken voor je bestelling en dat je de tijd hebt genomen om ons je eerlijke mening te geven — zelfs echte piratenboefjes waarderen dat! 😉 Wat betreft die transportkosten: we begrijpen dat het zeilen zonder onverwachte lasten het liefst gaat. Daarom houden we onze koffieprijzen scherp en transparant, zodat je precies weet waar je voor betaalt. Als we de verzending gratis maakten, zouden we de koffieprijzen moeten verhogen — en dat voelt als stelen van de schat, en dat willen wij liever niet. ⚖️💰 We hopen dat je dit snapt, en we zijn ontzettend blij dat jij deel uitmaakt van onze koffie-bemanning, ook al noemen we ons soms ‘piratenboefjes’! 🏴☠️☕️ Heb je nog vragen of wil je wat piratenpraat? We staan altijd paraat met koffie in de hand en een luisterend oor! ⚓️📬 Tot de volgende overtocht, kapitein! De bemanning van Koffiepiraat.NL ☕🏴☠️
prima service. Altijd bereid te helpen. Zeer snelle levering en uitstekende koffie. Echte aanrader...
Arrr, wat een schitterende woorden, kapitein! ⚓️☕️ We zijn dolblij dat onze service je zo goed bevalt en dat je onze snelle levering én uitstekende koffie als een ware schat ziet! 🏴☠️💨 Dank je wel voor je bestelling én dat je de tijd nam om ons zo’n uitmuntende review achter te laten — dat verwarmt onze piratenharten als een goede kop koffie aan dek. 🔥☕️ We blijven paraat staan, altijd bereid om te helpen en de koffiezee voor jou kalm en vol smaak te houden. Tot de volgende overtocht, echte koffiepiraat en aanrader! ⚓️🌊 De bemanning van Koffiepiraat.NL ☕🏴☠️
Hele fijne online winkel, mooi assortiment, verse koffie en een snelle levering.
Arrr, bedankt voor je mooie woorden, koffiepiraat! ⚓️☕️ Wat fijn om te horen dat onze online winkel zo in de smaak valt, met een ruim assortiment en verse koffie die je snel aan boord krijgt! 📦💨 We waarderen het enorm dat je de tijd nam om deze boodschap in een fles achter te laten — jouw tevredenheid is voor ons als een kostbare schat! 🏴☠️💛 We blijven koers houden op kwaliteit, versheid en snelheid, zodat jij altijd kunt genieten van het beste uit onze koffiewereld. Tot de volgende bevoorrading, trouwe matroos van de koffiezee! ⚓️☕ De bemanning van Koffiepiraat.NL ☕🏴☠️
Ahoy, koffieavonturier! Welkom aan boord bij Koffiepiraat, waar onze kleine maar moedige bemanning de wereldzeeën afstruint op zoek naar de rijkste koffieschatten! Wij brengen de heerlijkste smaken rechtstreeks naar jouw kombuis, zodat jij elke dag een nieuw koffie-avontuur kunt beleven. Aan dek vind je een rijkgevulde schatkist vol lekkers: Koffiepads & ESE-pads – voor een snelle, smaakvolle plunderbui! (Nespresso) capsules & Dolce Gusto – voor elke koffiekapitein met z’n eigen machine. Koffiebonen & gemalen koffie – voor échte fijnproevers aan het roer. Thee – voor matrozen die het wat rustiger aan willen doen. Warme chocolademelk – perfect voor stormachtige nachten op zee. Koekjes, chocola & snoep – zoete buit voor hongerige piraten! Reiniging & onderhoud – houd je koffiemachine in topvorm, klaar voor elke aanval van de slaap. Onze voorraadruimen worden regelmatig gevuld met nieuwe lekkernijen en geheime vondsten. Wil je als eerste op de hoogte zijn van verse aanvoer, schatrijke deals en geheime piratenacties? Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter via @koffiepiraat! Zet koers richting smaak en ontdek je nieuwe favoriete bakkie! Met koffiegroeten en een knipoog, De bemanning van Koffiepiraat.nl