Hebben hier altijd veel keuzem en goede prijs. Ook smaken die ze niet in de supermarkt hebben. En altijd snel verzonden.
Ahoy Rosa! 🏴☠️☕ Wat een 10/10 buit, dank je wel! ⚓️ Fantastisch om te horen dat je blij bent met onze heerlijke koffie, de ruime keuze en de goede prijzen. En ja, wij piraten houden ervan om ook de smaken te hebben die je niet in de supermarkt vindt! 🚢✨ Dank voor je bestelling en je vertrouwen in ons om jouw Black Gold te leveren. We zorgen dat de zeilen strak blijven voor je volgende koffietocht op koffiepiraat.nl ☕🏴☠️
Bestellen bij deze piraten gaat heel eenvoudig. U vraagt en zij leveren. Toen onze koffie niet op voorraad was, heeft de piraten mij goed geholpen met een alternatief. Ook de levering gaat echt sneller dan bij de ouderwetse piraten
Ahoy Roel! 🏴☠️☕ Dank je wel voor deze 8/10 buit en voor je vertrouwen in ons om jouw Black Gold te leveren! ⚓️ Geweldig om te horen dat het bestellen zo eenvoudig gaat en dat onze helpdesk je goed heeft geholpen toen de koffie even niet op voorraad was. Arr, zelfs bij piraten kan het soms stormen ⛈️, maar we vinden altijd een passend alternatief! En dat de levering sneller gaat dan bij “ouderwetse piraten”? Dat horen we graag — wij houden de zeilen strak en de koffiekan warm! 🚢🔥 Tot de volgende koffietocht op koffiepiraat.nl ☕🏴☠️
Ontkalken spullen zijn goed
Ahoy Theo! 🏴☠️☕ Wat een 10/10 buit, dank je wel! ⚓️ Top om te horen dat de producten goed bevallen en dat de ontkalkingsspullen hun werk doen. Een schone machine is tenslotte de beste basis voor écht goed Black Gold! 🚢✨ Bedankt voor je bestelling en het vertrouwen in Koffiepiraat. We liggen klaar voor je volgende bevoorrading! Tot snel weer aan boord bij koffiepiraat.nl ☕🏴☠️
Schnelle Lieferung, guter Preis, toller Geschmack. Ich werde auf jeden Fall wieder bestellen.
Ahoi Werner! 🏴☠️☕ Was für eine 10/10-Beute, vielen Dank! ⚓️ Großartig zu hören, dass die Lieferung schnell war, der Preis stimmt und der Geschmack überzeugt hat — genau so soll unser Black Gold an Bord ankommen! 🚢✨ Danke für deine Bestellung und dein Vertrauen in Koffiepiraat. Dass du auf jeden Fall wieder bestellen wirst, freut unsere ganze Crew riesig! Wir halten die Segel gesetzt für deine nächste Kaffeefahrt auf koffiepiraat.nl ☕🏴☠️
Woon in Tirol en dat werkt zelfs perfect en niet duur
Ahoy Herman! 🏴☠️☕ Wat een 10/10 schat, dank je wel! ⚓️ Fantastisch om te horen dat onze Black Gold zelfs helemaal tot in Tirol perfect aankomt — en dan ook nog voor een fijne prijs. De koffie vaart dus net zo soepel over de bergen als over zee! 🏔️🚢 Bedankt voor je bestelling en voor het vertrouwen in Koffiepiraat. We staan altijd klaar om je voorraad weer aan te vullen, waar je ook aanmeert. Tot de volgende plundertocht op koffiepiraat.nl! ☕🏴☠️
Megasnelle verzending, mooie prijzen, dank jullie wel! Ahoy!
Ahoy! 🏴☠️☕ 10/10 — wat een schot in de roos! ⚓️🎯 Dank je wel voor je bestelling en voor het vertrouwen in ons om jouw Black Gold te leveren. Megasnelle verzending én mooie prijzen… daar varen we met volle zeilen op! 🚢💨 Fantastisch dat je zo tevreden bent — dit soort berichten geeft onze bemanning extra wind in de rug. Tot snel weer aan boord bij koffiepiraat.nl! ☕🏴☠️
Heb ik vorige keer al laten weten dat de geur als ik 's ochtends koffie zet in mijn bialetti mij aan mijn tijd bij mijn dovhter in Italië doen denken
Ahoy P. Brands! 🏴☠️☕ Dank je wel voor deze prachtige 8/10 en voor je bestelling — wat een eer dat je ons vertrouwt met jouw Black Gold! ⚓️ Wat mooi om te lezen dat de geur van de koffie uit je Bialetti je meteen terugbrengt naar Italië en die tijd bij je dochter… dat is pure Italiaanse euforie in een kopje 🇮🇹✨ Precies dáár doen we het voor: koffie die niet alleen smaakt, maar ook herinneringen losmaakt. Bedankt voor het aanbevelen en voor het delen van dit mooie moment. De zeilen staan klaar voor je volgende reis naar Italië — gewoon vanaf koffiepiraat.nl 🚢☕
Prima snelle en keurige leverin Alleen jammer dat ze geen alternatief hebben voor alle Juro filters
Ahoy Peter! 🏴☠️☕ Dank je wel voor deze mooie 8/10 en natuurlijk voor je bestelling — fijn dat je ons vertrouwde met jouw Black Gold! ⚓️ Geweldig om te horen dat de levering snel en keurig was én dat de koffie uitstekend smaakt. Dáár varen we op! 🚢🔥 Wat betreft de Jura-filters: arr, dat snappen we helemaal. Helaas zijn door patentrechten niet voor alle Jura-machines alternatieve filters beschikbaar. Dat ligt buiten onze macht, hoe graag we de kisten ook voller zouden maken 😉 Heb je vragen of wil je hulp bij het vinden van een passend alternatief? Onze klantenservice staat voor je klaar via [email protected] — we denken graag met je mee! ☕📧 Tot de volgende plundertocht op koffiepiraat.nl! ⚓️☕
Ahoy Max, 🏴☠️☕ Een 10/10 en twee keer prima — dat klinkt als een geslaagde plundertocht! ⚓️😄 Dank je wel voor je bestelling en voor het vertrouwen in ons om jouw Black Gold te leveren. Soms is prima gewoon… helemaal prima 😉 We staan klaar zodra je weer zin hebt om de zeilen te hijsen en de koffievoorraad aan te vullen! 🚢🔥 Tot aan de volgende ronde op koffiepiraat.nl ☕🏴☠️
De decafé is zoals beloofd
Ahoy Jeroen! 🏴☠️☕ Dank je wel voor deze 10/10 schat van een review! ⚓️ Super om te horen dat de levering snel was en dat de koffie goed in de smaak valt. En mooi dat de decafé precies is zoals beloofd — puur Black Gold, maar dan zonder woelige nachten 🌙✨ Bedankt dat je ons hebt vertrouwd om jouw Black Gold te leveren. We houden de koffiekan warm en de zeilen strak voor je volgende bestelling! 🚢🔥 Tot snel op koffiepiraat.nl! — De bemanning van Koffiepiraat ☕🏴☠️
Ten eerste heerlijke koffie daarnaast een zeer ruime keuze en een snelle levering ik ben prima tevreden
Dank je wel voor je bestelling én voor het delen van je review! 🙌 Fantastisch om te horen dat je onze koffie heerlijk vindt, dat je blij bent met de ruime keuze en dat de levering snel verliep 🚢✨ Een mooie 10 en een aanbeveling… daar wordt de hele crew van koffiepiraat.nl heel blij van! 😊 Hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen voor nog meer koffiemomenten ☕🌊 Dank je wel namens de hele crew van koffiepiraat.nl
De 'piraten' taal waarmee jullie mij als klant aanspreken, is NIET grappig maar heel irritant. Ik ben geen kind in een themapark, maar iemand die koffie besteld! Behandel mij dan ook alszodanig. Doe Normaal!
Beste Paula, Hartelijk dank voor uw bestelling én voor het delen van uw feedback. We vinden het erg jammer dat ons eerdere bericht als irritant is ervaren. Dat was absoluut niet onze bedoeling. Wij willen u vooral bedanken voor uw vertrouwen en voor uw aankoop bij ons. Uw ervaring als klant is voor ons belangrijk en we nemen uw opmerkingen serieus. Mocht u vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan staan wij uiteraard voor u klaar. Met vriendelijke groet, Het team van Koffiepiraat.nl
Ahoy C, ⚓️☕ Dank je wel voor je bestelling én voor het delen van je ervaring! 🙌 Geweldig om te horen dat alles snel en accuraat is verlopen — dat is precies de koers die wij bij koffiepiraat.nl willen varen 🚢✨ Een mooie 9 en een aanbeveling… daar gaat de vlag hoog voor! 🎉 Dank je wel namens de hele crew en hopelijk mogen we je snel weer aan boord verwelkomen voor een nieuwe koffiereis ☕🌊
Van bestellen tot bezorging niets op aan te merken!
Ahoy Caroline, ⚓️☕ Dank je wel voor je bestelling én voor deze topreview — geweldig dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen! 🙌 Fantastisch om te horen dat alles soepel is verlopen, van bestellen tot bezorging. Precies zo willen we onze koers varen 🚢✨ Een 10 én een aanbeveling… daar wordt de hele crew van koffiepiraat.nl heel blij van! 😊 Dank je wel en hopelijk mogen we je snel weer aan boord verwelkomen voor een volgende koffiereis ☕🌊
Perfecto
Ahoy Koen, ⚓️☕ Fantástico om te lezen — dank je wel voor je bestelling én voor deze korte maar krachtige review! 🙌 Perfecto, Fantastico en een dikke 10… beter kunnen we de koers niet wensen 🚢✨ Super dat je ons aanbeveelt. De hele crew van koffiepiraat.nl bedankt je hartelijk! Hopelijk mogen we je snel weer aan boord verwelkomen voor nog meer koffiemomenten ☕🌊
Bestellen gaat makkelijk,
Ahoy Peter! ⚓️☕ Dank je wel voor je bestelling én voor het achterlaten van je review — super dat je daar even de tijd voor nam! 🙌 Fijn om te horen dat het bestellen makkelijk ging. Dat is precies wat we willen: zonder gedoe, recht op je koffieschat af 🚢✨ Een score van 9 en een aanbeveling… daar wordt de hele crew blij van! 😊 Dank je wel namens iedereen bij koffiepiraat.nl en hopelijk zien we je snel weer aan boord ☕🌊
Voor de eerste keer hier besteld en tevreden over de service en snelle levering. Leuk hoe ze het piraten thema doortrekken. Dat kan ik als marketeer erg waarderen!
Ahoy Berdien, ⚓️☕ Wat een geweldige eerste vaart met ons — dank je wel voor je bestelling én voor deze mooie review! 🙌 Fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent over de service en de snelle, nette levering. Daar zetten we elke dag vol enthousiasme op in 🚢✨ En extra leuk dat ons piratenthema zo wordt gewaardeerd — helemaal door een marketeer! 😄 Dat nemen we mee als een groot compliment. Een 10 én een aanbeveling… daar gaat de vlag hoog voor uit! 🎉⚓️ Dank je wel namens de hele crew van koffiepiraat.nl. We hopen je snel weer aan boord te mogen verwelkomen voor een volgende koffiereis ☕🌊
Delivering on time, good price and quality.
Ahoy Eniko, ⚓️☕ Dank je wel voor je bestelling én voor het delen van je ervaring — geweldig dat je daar even de tijd voor nam! 🙌 Wat fijn om te horen dat alles op tijd is geleverd en dat je zo tevreden bent over de prijs én de kwaliteit. Dat is precies de koers die wij bij Koffiepiraat willen varen 🚢✨ Een score van 9 én een aanbeveling… daar krijgt de hele crew extra energie van! 😊 We hopen je snel weer aan boord te mogen verwelkomen voor een volgende koffiereis ☕🌊 Hartelijke dank namens de hele bemanning van koffiepiraat.nl — geniet van je koffie!
Makkelijk gekozen, snelle levering goeie prijs!
Ahoy Rudy, ⚓️☕ Dank je wel voor je bestelling én voor het delen van je ervaring — supertof dat je daar even de tijd voor hebt genomen! 🙌 Wat fijn om te horen dat het kiezen makkelijk ging, de levering snel was en dat de prijs goed beviel. Precies daar zetten we bij Koffiepiraat elke dag koers op 🚢✨ Een score van 8 en een aanbeveling… daar worden wij als bemanning heel blij van! 😊 Hopelijk mogen we je snel weer aan boord verwelkomen voor een volgende koffiereis ☕🌊 Dank je wel namens de hele crew van koffiepiraat.nl — en geniet van je koffie!
De klantenservice was uiterst behulpzaam en ik ben een zeer tevreden klant.
Ahoy Rita! 🏴☠️ Wat een fantastische feedback! We zijn super blij om te horen dat je zo tevreden bent met onze klantenservice! 😊 We doen altijd ons best om je zo goed mogelijk te helpen, dus het is geweldig om te weten dat we dat voor jou hebben kunnen doen. Bedankt voor je vertrouwen in Koffiepiraat en voor het nemen van de tijd om een review achter te laten. Jouw woorden zijn voor ons goud waard! 💛☕️ We hopen je snel weer aan boord te hebben voor je volgende koffie-avontuur! ⚓ Met piraten groet, De bemanning van Koffiepiraat.nl
Snel geregeld op tijd bezorgd, maar mag wel iets minder ‘lollig’ met de piratentaal. Serieus goede service namelijk!
Ahoy Arno! ⚓ Allereerst een dikke dank je wel voor je bestelling en het vertrouwen dat je ons hebt gegeven voor je koffie-avontuur! ☕ We zijn blij te horen dat je de snelle service en heerlijke koffie waardeert! We doen ons best om alles vlot en met een glimlach naar je toe te sturen. 😊 Wat betreft de piratentaal… Tja, dat zit in ons bloed! 🏴☠️ Maar we begrijpen dat het soms wat minder ‘lollig’ kan overkomen – we zullen het wat kalmer aan doen op de volgende zeereis, beloofd! 😉 We stellen het enorm op prijs dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Het helpt ons om altijd beter te worden en te zorgen voor de beste koffie-ervaring voor onze klanten. 💯 Bedankt voor de aanbeveling, Arno! We kijken ernaar uit om je snel weer aan boord te hebben voor een nieuwe koffie-expeditie. ⚓☕️ Met piraten groet, Koffiepiraat ☕️🏴☠️
De kwaliteit van het assortiment is goed, de verzending kan nog wel sneller
Ahoy Luc, Dank je wel voor je bestelling en de feedback die je met ons hebt gedeeld. We zijn ontzettend blij dat je gekozen hebt voor onze koffie en dat de kwaliteit van het assortiment naar wens is. ☕🌟 Het betekent veel voor ons om klanten zoals jij aan boord te hebben, en we zijn dankbaar voor je vertrouwen in Koffiepiraat. We begrijpen dat je de levering sneller had gewenst, en willen je graag uitleggen waarom dit niet helemaal volgens plan verliep. Het weer in Nederland was in januari 2026 behoorlijk extreem ❄️. Sneeuwstormen en ijzel verstoorden de leveringen en zorgden ervoor dat onze bezorgpartners in de eerste twee weken van januari hun ritten moesten stopzetten om de veiligheid van hun crew en andere weggebruikers te waarborgen 🚚⚠️. Hoewel we de vertraging vervelend vinden, hopen we dat je begrijpt dat de veiligheid altijd onze hoogste prioriteit heeft, zowel voor de bezorgers als voor jou. Gelukkig is het weer nu weer iets rustiger, en we kunnen je verzekeren dat je volgende levering sneller zal verlopen, zonder sneeuwstormen op de route 🌨️. Nogmaals dank je wel voor je geduld en je bestelling. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in onze shop voor je volgende koffie-avontuur! ⛵☕ We kijken ernaar uit om je opnieuw aan boord te zien. Met vriendelijke groet, Het Koffiepiraat-team 🏴☠️
Wederom prima koffie en snel geleverd. Koffie Piraat een betrouwbare koffieschuimer.
Ahoy Willem, Dank je wel voor je geweldige beoordeling en de perfecte score van 10! 🌟 We zijn ontzettend blij dat je wederom tevreden bent met de koffie en de snelle levering 🚚. Het is altijd fijn om klanten zoals jij aan boord te hebben bij Koffiepiraat 🦜. Je feedback betekent veel voor ons en helpt ons om steeds beter te worden in het leveren van de beste koffieschatten ⛵️💎. We kunnen altijd rekenen op een betrouwbare koffieschuimer zoals jij 😉☕. We willen je bedanken voor je tijd ⏳ en vertrouwen, en we kijken ernaar uit je snel weer aan boord te zien voor een nieuw avontuur met onze heerlijke koffie! 🚢 Met vriendelijke groet, Het Koffiepiraat-team 🏴☠️
Uitstekende keuze in ESE servings. Snel geleverd.
Ahoy Rob, Bedankt voor je geweldige beoordeling en de fantastische score van 10! 🌟 We zijn blij dat je zo tevreden bent met je keuze in ESE servings en de snelle levering 🚚. Het is een eer om klanten zoals jij aan boord te hebben bij onze koffie-liefhebbende crew 🦜. We waarderen je feedback enorm, want het helpt ons de beste koffie-schatten te blijven leveren ⛵️💎. We willen je ook bedanken voor je tijd ⏳. We kijken ernaar uit je snel weer aan boord te zien voor je volgende koffie-avontuur! 🚢 Met vriendelijke groet, Het Koffiepiraat-team 🏴☠️
Mijn onderhoudsspullen voor mijn Jura zijn altijd snel te vinden.
Ahoy John, Bedankt voor je geweldige beoordeling met een score van 9! 🌟 We zijn blij dat je onderhoudsspullen voor je Jura altijd snel te vinden zijn en dat de levering vlot verloopt 🚚. Het is een eer om klanten zoals jij aan boord te hebben bij onze koffie-liefhebbende crew! 🦜 We waarderen je feedback enorm, want het helpt ons steeds beter te worden in het leveren van koffie-schatten en alles wat erbij hoort ☕💎. We willen je bedanken voor je tijd en vertrouwen ⏳, en we kijken ernaar uit je snel weer aan boord te zien voor je volgende avontuur! 🚢 Met vriendelijke groet, Het Koffiepiraat-team 🏴☠️
Ahoy, koffieavonturier! Welkom aan boord bij Koffiepiraat, waar onze kleine maar moedige bemanning de wereldzeeën afstruint op zoek naar de rijkste koffieschatten! Wij brengen de heerlijkste smaken rechtstreeks naar jouw kombuis, zodat jij elke dag een nieuw koffie-avontuur kunt beleven. Aan dek vind je een rijkgevulde schatkist vol lekkers: Koffiepads & ESE-pads – voor een snelle, smaakvolle plunderbui! (Nespresso) capsules & Dolce Gusto – voor elke koffiekapitein met z’n eigen machine. Koffiebonen & gemalen koffie – voor échte fijnproevers aan het roer. Thee – voor matrozen die het wat rustiger aan willen doen. Warme chocolademelk – perfect voor stormachtige nachten op zee. Koekjes, chocola & snoep – zoete buit voor hongerige piraten! Reiniging & onderhoud – houd je koffiemachine in topvorm, klaar voor elke aanval van de slaap. Onze voorraadruimen worden regelmatig gevuld met nieuwe lekkernijen en geheime vondsten. Wil je als eerste op de hoogte zijn van verse aanvoer, schatrijke deals en geheime piratenacties? Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter via @koffiepiraat! Zet koers richting smaak en ontdek je nieuwe favoriete bakkie! Met koffiegroeten en een knipoog, De bemanning van Koffiepiraat.nl