Snelle levering van goede voordelige koffie

Ahoy Piraten. Hier je koffie genieter. Het is arg goede koffie voor ouderwetse VOC prijzen. De wind staan jullie goed in de zeilen en komt snel aan. Jullie laten het kruit niet droog om voor mij de beste overval deal te maken. Dus zet die papegaai aan om het verder te vertellen. Gr. Kapitein Houten Been

Perfect.

B taai

Redelijke prijzen en snelle service

Prima assortiment tegen redelijke prijzen en betrouwbaar.

Fast and reliable

Fast delivery, several product to choose and good prices. It is definitely my new coffee partner

Lekkere en betaalbare koffie!

Veel keus uit veel soorten koffiebonen, goede communicatie en supersnelle levering: van harte aanbevolen!

Zeer oude vettige bonen

€37 voor een premium zak bonen die al jaar en dag op de plank ligt te vergaan. Extreem vettig, oud en weggegooid geld. Ze waren wel snel met versturen want van oude voorraad wil je wel af.

Bestelling gedaan , supersnelle levering .We hebben weer heerlijke koffie..

Instant delivery

Great and quick. Why not 5 Stars, as there was no option to be delivered to Luxembourg.

Product vochtig aangeleverd

Product vochtig aangeleverd grappig bedoeld met een hoop onzin gereageerd maar daar hebben wij niets aan

Helemaal perfect!

Heerlijke koffie en snel geleverd

Duidelijk, snel, goede prijs

Prima prijs en snelle levering

Prima prijs en snelle levering

prima koffie snel in huis

lekkere koffie ,die altijd heel vlug geleverd wordt

De koning der piraten

Altijd een accurate en adequate dienstverlening, óók als er onverhoopt iets mis mocht gaan. Waren alle bedrijven maar zo. Overigens ook heerlijke koffie voor een mooie prijs!

de koffie die ik wil wordt snel bezorgd

Ik gebruik graag ese servings van Kimbo; die kan ik bij koffiepiraat makkelijk bestellen en het wordt altijd snel geleverd!

Het is heel fijn koffiepads van jullie snel en goed te ontvangen.

Ik vind het alleen jammer dat nog maar twee stuks per keer van een soort te ontvangen voor heen bestelde ik er drie.

Super snelle levering, top prijzen

Super snelle levering, top prijzen en telefonisch goed geholpen.

is zeer goed

mooi doorgaan op deze manier

Sehr zuverlässiger Verkäufer

Die bestellten Cafècreme Koffiepads schmecken mir sehr gut. Die Lieferung war super schnell.

Goede koffie tegen betaalbare prijs en snelle levering

Keuze uit goede koffiemerken. In vergelijking met supermarkt en andere koffieleveranciers is de prijs laag. De bestelling wordt snel geleverd.

De website is overzichtelijk zodat je snel kan vinden wat je zoekt, het aanbod is prima en de levering is snel.

Goede koffie

Great

Easy to navigate website, fast delivery!

koffie is lekker en goedkoop

bestelling klaar en altijd op tijd