Pluspunten
Mankeert niets aan.
Pluspunten
Zeer snelle levering. Alleen maar lof.
VerbeterpuntenHeb bij eerste bestelling geen enkel minpunt. Top.
Pluspunten
Erg veel keuze en snelle levering
VerbeterpuntenPrima zoals het is
Pluspunten
Snelle levering Netjes en compact verpakt
VerbeterpuntenGratis verzending
Pluspunten
Zo doorgaan
Hi AH Kok, Bedankt voor het topcijfer, we zullen zeker zo doorgaan en ons best blijven doen voor onze lieve klanten!
VerbeterpuntenGeen idee
Hi Sergio, Bedankt voor het mooie cijfer! Als je nog verbeterpunten verzint dan horen we het graag :)
Pluspunten
Snelle levering en grote keuze. Ook de prijs is goed.
Super bedankt voor de review en het mooie cijfer, graag horen we het nog als je feedback hebt zodat we van die 9 een 10 kunnen maken!
Pluspunten
Bestelling is snel en keurig geleverd.
Beste, Bedankt voor het compliment en het mooie cijfer! Daar mikken we altijd op :) Graag tot snel op koffiepiraat.nl
Pluspunten
snelle levering, scherpe prijs.
Hi, Bedankt voor de 10! Dat is een topcijfer waar we erg blij mee zijn. We hopen je snel weer van koffie te mogen voorzien :)
Pluspunten
Goede prijs , En zeer snelle levering. Dus heel tevreden .
Hi Gerrie, Bedankt voor de beoordeling en het mooie cijfer! We zien je graag snel terug in onze webshop :)
Pluspunten
Snelle levering, goede informatie
VerbeterpuntenGeen
Hi Hans, Bedankt voor het topcijfer en de aanbeveling! Daar streven we bij KoffiePiraat.nl altijd naar. Graag tot snel op koffiepiraat.nl!
Pluspunten
Correcte afwikkeling en correcte levering binnen verwachtte tijd.
Hi Frank, Bedankt voor de beoordeling en de aanbeveling! Een 8 is een mooi cijfer :) We zien je graag snel terug in onze webwinkel!
Pluspunten
Snelle levering Ik kan niet meer sterren geven hij pakt niet hoger ik wil wel meer sterren geven
VerbeterpuntenDe koffie goedkoper maken
Beste Louis, Bedankt voor de beoordeling en wat jammer dat het niet lukt om meer sterren te geven! We waarderen het dat je 't toch even vermeld hebt. Graag zien we je snel weer terug op onze webshop!
Pluspunten
bestelling gedaan en perfect verlopen produkten in goede order ontvangen
Beste Will, Bedankt voor je beoordeling en de aanbeveling! We zijn altijd super tevreden met zo'n mooi cijfer. Graag tot binnenkort op KoffiePiraat.nl
Verbeterpuntengeen!
Hi, Bedankt voor de 10 en voor het achterlaten van een beoordeling! Graag tot snel op KoffiePiraat.nl!
Pluspunten
Heel snel en keurig verzorgd, kon niet beter!!!
Hi Joke, Bedankt voor het mooie cijfer! Daar zijn we natuurlijk erg tevreden mee :) We zien je graag snel terug bij ons op de webshop!
Pluspunten
Goede en snelle levering. Zeer acceptabele prijs
Hi Jan, Bedankt voor de beoordeling en de aanbeveling! :) We zijn erg blij dat we je tevreden gemaakt hebben, en zien je graag terug in onze webshop!!
Beste, Bedankt voor de 9! een super cijfer! Graag tot snel op KoffiePiraat.nl
Pluspunten
Snelle service.
Beste Adri, Bedankt voor het topcijfer! We zien je graag snel terug op onze webshop!
Pluspunten
Goede producten, goede prijs, snelle levering
Beste Arjan, Bedankt voor het mooie cijfer! We zien je graag snel terug op onze webshop :)
Pluspunten
snel, en goed
Beste, Bedankt voor het topcijfer en de beoordeling! We voorzien je graag snel weer van onze heerlijke koffie!
Pluspunten
Zeer uitgebreid gamma Prima prijzen Zeer snelle levering Zeer tevreden klant erbij
Hi Johnny, Bedankt voor het topcijfer en de mooie complimenten! We zijn enorm blij dat we er een tevreden klant bij hebben :) We zien je heel graag weer terug in onze webwinkel
Beste Rene, Bedankt voor het positieve cijfer! We maken er natuurlijk graag een 10 van en horen graag hoe we dat voor je kunnen doen :)
Pluspunten
Snel betrouwbaar!
Hi Hennie, Bedankt dat je de tijd nam om ons even te beoordelen! Graag tot snel op KoffiePiraat.nl :)
Pluspunten
Hi Maarten, Hartelijk bedankt voor de positieve beoordeling! We zien je graag snel weer terug in onze webwinkel :)