Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt.
Beste Hella, Bedankt voor het topcijfer! Daar gaan we bij Koffiepiraat voor :-)!
Beste, We vinden het erg jammer dat je ons niet aanbeveelt en horen graag hoe we het beter hadden kunnen doen!
Beste Jam, Bedankt voor het topcijfer! Graag tot snel op koffiepiraat.nl!
Pluspunten
goed geinformeerd welke koffie we moesten nemen, snel aangekomen, netjes aangegeven via dhl wanneer het aankwam
Beste Karen, We zijn heel blij dat alles goedgekomen is! Geniet van je heerlijke Caféclub koffie! We zien je graag terug in onze webwinkel :)
Hi Frank, Bedankt voor het topcijfer, daar doelen we natuurlijk altijd op! We zien je graag terug in onze webshop!
Pluspunten
Beste N.C., Bedankt voor de 10! Daar zijn we bij KoffiePiraat erg trots op :) We zien je graag terug op koffiepiraat.nl!
Pluspunten
Alles duidelijk. Snelle goede levering
Verbeterpunten--
Beste Marcel, Bedankt voor de score van 9! Graag tot snel op KoffiePiraat.nl
Pluspunten
Alles netjes en oprijd geleverd. Het was ook goed verpakt.
Hi Tonny, Bedankt voor het mooie compliment en het mooie cijfer :)! We zien je graag snel weer terug op onze webshop!
Pluspunten
Duidelijke website, met details over de koffie en voor welke machines etc. deze geschikt is. Ruim assortiment koffie (bonen) en normale prijs
VerbeterpuntenIets snellere levering. Voor 18 uur besteld, volgende dag bezorgd.
Beste REBELCELL, Bedankt voor het mooie cijfer en de duidelijke feedback! Op dit moment doen we ons best om elke bestelling dezelfde dag nog op de post te doen. Helaas komt het soms voor dat dit niet lukt, en de bestelling een dag later geleverd wordt. Hiervoor probeert KoffiePiraat.nl te compenseren met goede service en leuke acties!
Pluspunten
correcte en snelle levering...goede prijs
Beste Christine, Bedankt voor het topcijfer! We zien je graag snel terug in onze webshop! :)
Pluspunten
Groot assortiment, goede prijzen, snelle levering.
VerbeterpuntenIk miste de cadeautjes die ik bij eerdere bestellingen kreeg! (Stukje chocola etc. om kennis mee te maken)
Beste, Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling! We maken onze klanten natuurlijk graag blij met leuke cadeau's en acties, maar deze lopen helaas niet altijd. Daarom raad ik aan om onze nieuwsbrief en social media in de gaten voor de laatste acties en nieuwtjes!
Pluspunten
Snelle levering. Goede producten voor een redelijke prijs.
Beste Margje, Bedankt voor het topcijfer! We hopen je snel weer van koffie te kunnen voorzien!
Pluspunten
Na een niet geleverde bestelling door PostNL contact gezocht met Duncan van KoffiePiraat .Hij heeft het heel netjes uitgezocht en uiteindelijk een nieuwe bestelling toegestuurd.Dat deze service nog bestaat zegt genoeg over dit mooie bedrijf.Dankjewel en ik zal zeker weer bij jullie bestellen.
Hartelijk bedankt voor het compliment Gène! Goede service is één van de belangrijkste waarden van Koffiepiraat.nl! We zien je graag terug bij ons.
Pluspunten
Goede prijs, snelle levering.
Beste Arie, Hartelijk bedankt voor de positieve beoordeling! We hopen je snel weer van koffie te mogen voorzien!
Pluspunten
Goede producten, snelle levering.
VerbeterpuntenZoals al eerder aangegeven door andere klanten, BTW aangeven en niet pas onder aan de streep. De prijzen zijn misleidend.
Beste Robert,Hartelijk bedankt voor de beoordeling! Op onze webshop staan alle prijzen incl. BTW aangegeven. Enkel op de factuur staat de BTW los vermeld, dit is wettelijk verplicht, zodat u kunt zien hoeveel u voor de producten heeft betaald, en hoeveel BTW u betaald heeft. Een voorbeeld hiervan is hoe de Dolce Gusto Cappuccino Ice nu voor 3,99 op onze winkel staat, echter zult u op uw factuur zien dat deze 3,76 kostte. De overige 23 cent is onder de sectie BTW gevallen. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd bereiken op [email protected] We zien u graag terug op Koffiepiraat.nl!
Pluspunten
Snelle correcte levering
Beste Ton, Bedankt voor de positieve review, graag tot snel op koffiepiraat.nl!
Pluspunten
Snelle levering!! Ook had ik een marshmellow bar besteld, er zat netjes een sticker op dat het verstandig is deze eerst even in de koelkast te leggen met het warme weer. TOP!
Verbeterpuntengeen!
Bedankt voor het compliment Amanda! We hopen dat je hebt genoten van je marshmallow reep! We zien je graag snel terug op KoffiePiraat.nl!
Pluspunten
Prima assortiment! Prima producten!
VerbeterpuntenIk zou het zo niet weten....
Beste Jan, Hartelijk bedankt voor het compliment! We zien je graag snel terug op Koffiepiraat.nl!
Pluspunten
Snel geleverd. Netjes verpakt
Beste John, Hartstikke bedankt voor de beoordeling :) Een tien is natuurlijk een groot compliment, en daar streven we naar! We zien je graag terug op koffiepiraat.nl
Pluspunten
Groot assortiment, overzichtelijke website
Bedankt voor de positieve beoordeling Plate! We hopen onze website zo toegankelijk en gebruiksvriendelijk mogelijk in te richten! We hopen je snel weer van koffie te mogen voorzien!
Pluspunten
snelle levering en scherpe prijzen
Bedankt voor de goede beoordeling Alex, we zien je graag snel terug op koffiepiraat.nl!
Pluspunten
Vlot verloop van de bestelling, zeer goede prijs/kwaliteit. Zeer tevreden!
Beste Belinda, Hartelijk bedankt voor je positieve review! We proberen onze koffie altijd zo voordelig mogelijk te leveren. We hopen je snel weer van koffie te mogen voorzien!
Pluspunten
Snelle levering , goede producten , goede prijs
Beste, Bedankt voor het topcijfer! Daar zijn we trots op :) We doen altijd ons best om onze klanten van de beste prijzen en voordeligste koffie te voorzien!
Pluspunten
vandaag bestelt en morgen in huis en keurig verpakt top
Hi Henk, bedankt voor het mooie cijfer en de leuke review. We zien je graag snel terug in onze winkel :)
Pluspunten
Snelle en juiste levering! Goed bestelproces!
VerbeterpuntenNvt
Beste H. Bedankt voor de feedback en het mooie cijfer, daar zijn we trots op!