Pluspunten
Van bestelling tot levering, zo moet het, complimenten
Verbeterpuntengeen
Dankjewel voor het compliment en de beoordeling! Fijn dat alles goed liep, we zijn blij met nog een tevreden klant. Hopelijk zien we je snel terug op koffiepiraat.nl!
Pluspunten
Bestellen ging supersimpel, levering ook snel binnen.
Hartelijk dank voor de positieve beoordeling! Graag tot snel op koffiepiraat.nl
Dankjewel voor je beoordeling! Hopelijk tot snel bij Koffiepiraat.nl
Pluspunten
scherpe prijzen.
Dankjewel voor de fijne beoordeling, We zien je graag terug op koffiepiraat.nl!
Pluspunten
Snelle levering, goed verzorgd.
Dankjewel voor de positieve beoordeling! We zien je graag terug op koffiepiraat.nl!
Beste Gonda, We zijn blij met nog een tevreden klant! :) Bedankt voor de positieve beoordeling en graag tot snel op Koffiepiraat.nl
Hoi Pepijn, Bedankt voor de beoordeling en aanbeveling! We zien je graag terug op KoffiePiraat.nl!
Pluspunten
Lekker koffie is het !
Hartelijk dank voor de goede beoordeling :)
Pluspunten
Prijstechnisch de beste, supersnelle levering. Eindelijk een bedrijf dat z'n belofte : 1 dag later de bestelling in huis, waarmaakt.
Hartelijk dank voor het compliment! Het is onze missie om onze klanten tevreden te houden, dus het is ontzettend fijn om zo\'n positieve beoordeling te ontvangen. We zien je graag terug op Koffiepiraat.nl!
Pluspunten
Voordelig en snel , redelijke verzendkosten
Pluspunten
Eenvoudige bestelling en snelle levering
VerbeterpuntenIn het bestelproces eerder aangeven wat de bezorgkosten zijn. Ook op de website vermelden wat de bezorgkosten zijn en of die er altijd zijn of bij een bepaald bedrag komen te vervallen.
Beste Annemiek, Hartelijk dank voor uw feedback! Het is natuurlijk altijd van belang dat het voor de klanten duidelijk is wat de bezorgkosten zijn. Daarom nemen we uw feedback graag in overweging! Hopelijk tot snel, op Koffiepiraat.nl!
Pluspunten
Bestelling snel geleverd.
Bedankt voor je beoordeling! We zijn blij dat we een tevreden klant hebben :) Tot ziens op Koffiepiraat.nl
Verbeterpunten--
Bedankt voor je beoordeling! We vinden het altijd fijn om te horen dat alles goed is gegaan. Tot ziens op Koffiepiraat.nl
Bedankt voor je beoordeling! Tot ziens op Koffiepiraat.nl :)
Pluspunten
Snel bericht terug over verlate zending
VerbeterpuntenSluiting op de site vermelden
Super bedankt voor je beoordeling en feedback! We gaan er direct mee aan de slag en tot ziens op Koffiepiraat.nl
Hi! Bedankt voor je beoordeling :) We vinden het fijn om een tevreden klant te hebben. Tot ziens op Koffiepiraat.nl
Pluspunten
Snelle levering, fijne producten, lekkere koffie... goeie naam.
Bedankt voor je beoordeling! Wij vinden onze naam ook heel stoer ;) Fijn dat je genoten hebt van de koffie. Tot ziens op Koffiepiraat.nl
Pluspunten
Prima assortiment en vlotte levering
Bedankt voor je beoordeling! We zijn altijd opzoek naar de lekkerste producten. Tot ziens op Koffiepiraat.nl
Pluspunten
Geen ge***, snelle levering goeie prijs
Bedankt voor je beoordeling! Top dat alles je bevalt. Tot ziens op Koffiepiraat.nl
Bedankt voor je beoordeling! Tot ziens bij Koffiepiraat.nl
Zorg dat de totaalprijs (incl. BTW en verzendkosten) niet pas bij het afrekenen zichtbaar wordt
Hoi Roel, bedankt voor je beoordeling en feedback. We gaan ermee aan de slag. Tot ziens bij Koffiepiraat.nl
Pluspunten
Levering klopt met de bestelling.
VerbeterpuntenLevering wordt aangekondigd op 26-04 in de middag. Ik neem hiervoor een halve dag verlof, omdat mijn vrouw toevallig op pad is, maar de bestelling wordt niet afgeleverd. Eind van de middag stuur ik hierover een mail, daar heb ik op dit moment (30-04-2018 om 17:23u) nog geen antwoord op. Inmiddels is wel de levering binnen, die kwam op 28-04.
Hoi Rick, dankjewel voor je beoordeling en feedback! We vinden het vervelend om te horen dat er vertraging was met de levering. Met koningsdag en het weekend is het waarschijnlijk vertraging op gelopen bij PostNL. Ook is het misschien handig om te weten dat je, je pakketje naar een PostNL ophaalpunt kunt laten sturen. Dan kan je hem ophalen wanneer het past. Nogmaals excuses en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij Koffiepiraat.nl
Pluspunten
Duidelijke website, snel besteld en geleverd, bezorging op bepaalde dag is handig.
VerbeterpuntenKlein welkomsbriefje met kadootje is altijd leuk. Ander koffiebedrijf stuurt altijd kleine attentie mee.
Hoi Anna, dankjewel voor je beoordeling en feedback. We gaan ermee aan de slag. Hopelijk tot snel bij Koffiepiraat.nl
Pluspunten
Prettige website, vlotte wijze van bestellen en aflevering.
Hoi Marietta, bedankt voor je beoordeling. We vinden het fijn om te horen dat alles je goed bevalt. Tot ziens bij Koffiepiraat.nl
Pluspunten
zeer snelle levering
Hoi Ilse, dankjewel voor je beoordeling. Fijn dat alles zo snel geleverd is. Hopelijk tot snel met Koffiepiraat.nl