Pluspunten
Snelle levering en uitgebreid assortiment.
VerbeterpuntenTip: Koffie piraat biedt dolce gusto lungo mild aan, een koffie die bijna nergens meer verkrijgbaar is, maar wel mijn favoriet! Ik hoop dat deze erin blijft bij jullie!
Beste Melissa, Goed om te horen dat u tevreden bent over KoffiePiraat.nl! De Dolce Gusto Lungo Mild zal, samen met een paar andere smaken, inderdaad binnenkort niet meer gemaakt worden door Nescafé. Wij blijven deze echter aanbieden zo lang het kan, maar we kunnen niet zeggen tot wanneer. Een aantal smaken is al uitverkocht. Mijn advies zou zijn om dus ruim in te slaan. Ook bij ons geldt helaas OP=OP voor dit product. Een fijne dag en tot ziens op KoffiePiraat.nl!
Pluspunten
Uitstekende koffie, snelle levering. 5 punten
Beste Tom, Bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat u tevreden bent. :-) Aarzel niet KoffiePiraat.nl bij uw vrienden en familie aan te raden! Een fijne dag en tot ziens op KoffiePiraat.nl.
Positive
Alles super!! Der Preis unschlagbar!!! Lieferung und die Komunikation bestens!! Kann diesen Shop nur empfehlen! Weiter so!!!!
Lieber Volker, danke für deine Beurteilung. Wir sind froh, dass Du unsere Dienstleistung schätzen! :-) Ich wünsche dir einen guten Tag und auf Wiedersehen dein KoffiePiraat.nl.
Pluspunten
Makkelijk je onderdelen zoeken en vinden
VerbeterpuntenHelaas niet de volgende dag levering, maar dat kan ook aan dlw liggen
Beste Mulder, Allereerst dank voor uw beoordeling en feedback. Fijn dat u tevreden bent over onze webshop! Wij maken uw bestelling altijd zo snel mogelijk, maar maximaal binnen 24 uur klaar, waarna de vervoerder het binnen 24 uur aflevert. De levertijden zijn daarom altijd een inschatting. Wel doen we er alles aan om de levering te optimaliseren. We hopen u desondanks terug te zien op KoffiePiraat.nl en wensen u een fijne dag!
Pluspunten
Snelle foutloze levering
VerbeterpuntenGeen
Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Wij waarderen uw mening ten zeerste. Aarzel niet om KoffiePiraat.nl aan te bevelen bij uw vrienden en familie :-) Een fijne dag en tot ziens op KoffiePiraat.nl!
Pluspunten
snelle levering van de bestelling werkt zeer correct
Beste Danny, Dank voor uw beoordeling. We zijn blij dat u een tevreden klant bent. :-) Tot ziens op KoffiePiraat.nl en een fijne dag!
Pluspunten
Ik zocht dolce gusto soy cappuccino en jullie hadden dit gelukkig. Het schijnt uit de winkels te gaan in Nederland. Jammer.
VerbeterpuntenIk hoop dat jullie deze cappuccino blijven houden. Kunnen mensen met een lactose intolerantie ook genieten.
Goedemorgen, Wat fijn dat u tevreden bent over onze producten! De Dolce Gusto Soy Cappuccino zal, samen met een paar andere smaken, inderdaad binnenkort niet meer gemaakt worden. Wij blijven deze echter aanbieden zo lang het kan, maar we kunnen niet zeggen tot wanneer. Een aantal smaken is al uitverkocht. Mijn advies zou zijn om dus ruim in te slaan. Dan kunt u nog een lange tijd van de Soy Cappuccino genieten. Een fijne dag en tot ziens op KoffiePiraat.nl!
Pluspunten
Ze doen wat ze beloven. Dus alles op tijd geleverd.
VerbeterpuntenGeen
Beste Jan, Bedankt voor uw beoordeling! Dat is mooi om te horen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. Tot ziens op KoffiePiraat.nl!
Pluspunten
Snel en zonder problemen geleverd. Redelijk verse koffie
Beste Jacques, Bedankt voor uw beoordeling! Wij zijn blij dat u tevreden bent over KoffiePiraat.nl. Mocht u verdere vragen of opmerkingen hebben, schroom dan niet contact op te nemen met ons. Tot ziens op KoffiePiraat.nl en een fijne dag gewenst!
Pluspunten
Duidelijke site, vlotte levering en prima service. (Bij aankomst bleek er bij het vervoer schade te zijn veroorzaakt aan het potje en inhoud. Er werd direct geheel kosteloos een nieuwe opgestuurd.)
Beste Hans, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat u een tevreden klant zijn. Wij doen altijd ons best om onze producten zo veilig mogelijk te ontvangen, maar toch gaat er heel soms wat mis bij het vervoer. Goed om te horen dat u blij bent met de oplossing! Tot ziens op KoffiePiraat.nl en een fijne dag gewenst!
Pluspunten
DUIDELIJKE SITE EN SNELLE LEVERING TEGEN GUNSTIGE TARIEVEN
Nico, hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij met u als klant :-) Tot ziens op KoffiePiraat.nl en een fijne dag.
Pluspunten
Snelle levering en snelle communicatie bij vragen.
Beste Marlou, Bedankt voor uw beoordeling! Goed om te horen dat u tevreden bent. :-) Tot ziens op KoffiePiraat.nl en een fijne dag.
Pluspunten
snelle levering, netjes verpakt
Goedemorgen, bedankt voor uw beoordeling! Wij zijn blij dat u tevreden bent over onze diensten en de verpakking van uw bestelling :-) Tot ziens op KoffiePiraat.nl en een fijne dag!
Pluspunten
Snelle levering. Overzichtelijk website. Goede info over levering.
Marion, dank voor uw beoordeling! Fijn dat u tevreden bent over de site, informatie en de levering. :-) Tot ziens op KoffiePiraat.nl!
Pluspunten
Snelle levering, heldere communicatie
VerbeterpuntenNog meer merken.....
Beste Marlou, dank voor uw beoordeling! Wij zijn blij dat u tevreden bent over de communicatie en de levering. Welke merken zou u graag zien in onze webshop? Wij zijn constant bezig om ons assortiment te optimaliseren. Tot ziens op KoffiePiraat.nl en een fijne dag!
Beste, dank voor uw beoordeling! Fijn dat u tevreden bent over de site, informatie en de levering. :-) Tot ziens op KoffiePiraat.nl!
Pluspunten
Vlotte aflevering.
Beste, dank voor uw beoordeling! Fijn dat u tevreden bent over de site, de snelle levering. :-)Tot ziens op KoffiePiraat.nl!
Pluspunten
Snelle levering, snelle service ! Super, blije nieuwe klant...
Goedemorgen, Dank voor uw beoordeling! Wij zijn blij dat u tevreden bent. Hartelijk welkom! ;-) Tot ziens op KoffiePiraat.nl en een fijne dag.
Pluspunten
Goede koffie voor een goede prijs
Beste, dank voor uw beoordeling! Fijn dat u tevreden bent. :-) Tot ziens op KoffiePiraat.nl!
Pluspunten
Snelle levering. Makkelijke en overzichtelijke website.
Beste, dank voor uw beoordeling! Fijn dat u tevreden bent over de site, de snelle levering. Tot ziens op KoffiePiraat.nl!
Pluspunten
Prima geregeld
VerbeterpuntenN.v.t.
Beste, dank voor uw beoordeling! Fijn dat u tevreden bent. Tot ziens op KoffiePiraat.nl!
Pluspunten
Prima afhandeling van de bestelling. De volgende dag al ontvangen.
Pluspunten
Snel geleverd en voor intresante prijs
Beste Ed, dank voor uw beoordeling! Fijn dat u tevreden bent over de site, de snelle levering en scherpe prijzen. :-)Tot ziens op KoffiePiraat.nl!