De LUCAFFE ESE pads goedkoop, en zeer snel in huis.
De koffie is aller verste koffie te wereld En de koffie smaakt ook heerlijk daarom bestel ik het bij jullie zo lekker en goed koop Ga zo door
Goed,snel en betaalbaar
Correct en snel
Prima verlopen: bestelling en levering
Ahoy Jan-Willem, Bedankt voor uw bestelling en ook voor uw leuke mening over onze winkel. Bedankt ook dat u de tijd hebt genomen om onze winkel te beoordelen. We zijn blij om te horen dat alles snel geleverd is. Tot snel bij Koffiepiraat.NL!
Goed opgelost en dat geeft vertrouwen.
Ahoy koffieliefhebber, Bedankt voor uw bestelling en ook voor uw leuke mening over onze winkel. We zijn blij om te horen dat we u goed hebben geholpen. Tot snel bij Koffiepiraat.NL!
Vlot geleverd. Aanbevelingen die ik alleen tegen een niet geringe vergoeding.
Ahoy Hans, Bedankt voor uw bestelling. We doen ons best om lekker koffie voor redelijke prijzen te bieden. We zijn blij om te horen dat alles snel geleverd is. Tot snel bij Koffiepiraat.NL!
Ik ontving voor € 22,90 incl. aan 100 ESE pods Bonobo Nera. Het was een ondrinkbare slappe koffie van ronduit slechte kwaliteit. Ik heb dat onmiddellijk gemeld. Koffiepiraat vond dat dat aan mijn smaak ligt en wilde mij wel andere koffie verkopen. Ook werd me gezegd maar bij hun Italiaanse fabrikant te gaan klagen. Dat zij als webshop wettelijk verantwoordelijk zijn weten ze kennelijk niet. Verder schreven ze dat als het om een fabrieksfout ging ik foto's als bewijs moest opsturen. Ze lijken wel compleet gestoord. Ik heb hen ook nog geïnformeerd dat ik ooit inkoper van koffie was uit Afrika en Amerika en ook betrokken was bij het mengen en branden ervan, dus zeer wel op de hoogte ben van de diverse koffie smaken. Ze willen mij niets vergoeden, ik kan opnieuw bij ze bestellen. Ik raad iedereen af bij deze louche club te kopen, die zich ook niets van de wet aantrekt.
De volgende dag de bestelling al in huis, dus lekker snel! Thanks
Ahoy koffieliefhebber, Bedankt voor uw bestelling. Bedankt ook dat u de tijd hebt genomen om onze winkel te beoordelen. We doen ons best om z.s.m. alle bestellingen te verwerken. We zijn blij om te horen dat alles snel geleverd is. Geniet van uw koffie. Tot snel bij Koffiepiraat.NL!
Super snel verzonden.
Ahoy Sterre, Bedankt voor uw bestelling en ook voor uw leuke mening over onze winkel. Bedankt ook dat u de tijd hebt genomen om onze winkel te beoordelen. We doen ons best om z.s.m. alle bestellingen te verwerken. We zijn blij om te horen dat alles snel geleverd is. Tot snel bij Koffiepiraat.NL!
Snel geleverd.
Ahoy koffieliefhebber, Bedankt voor uw bestelling en ook voor uw leuke mening over onze winkel. We doen ons best om z.s.m. alle bestellingen te verwerken. We zijn blij om te horen dat alles vlot ging. Tot snel bij Koffiepiraat.NL!
De ese pads die we altijd willen hebben ze hier voor een scherpe prijs. Snel geleverd. Voor herhaling vatbaar
Het pakket was keurig ingepakt en op tijd geleverd.
Vandaag besteld, vlot in huis.
Correct
Ahoy Rob, Bedankt voor uw bestelling. We zijn super blij om te horen dat alles goed ging. We doen ons best om heel informatie op internet te zetten. We hebben blogartikelen geschreven om koffieliefhebbers bij het kiezen van hun favoriete koffie te helpen. We hebben filters in de winkel om ook te helpen bij het besluitvormingsproces... Maar met zoveel koffieschat begrijpen we dat het echt moeilijk is om te beslissen. We zijn dus ook maandag - vrijdag telefonisch bereikbaar onder telefoonnummer 085-273 1215 of via [email protected]. We helpen u heel graag! Bedankt dat u de tijd hebt genomen om onze winkel te beoordelen. tot snel, namens de bemanning van Koffiepiraat
Beste Ronald, Bedankt voor uw bestelling. Ook bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze winkel te beoordelen. We zien u graag snel weer! Geniet van uw koffie, De bemanning van Koffiepiraat.nl
Prima webshop snelle bezorging lekkere koffie
Beste Corrie, Bedankt voor uw bestelling en ook voor uw leuke mening over onze winkel. We doen ons best om z.s.m. alle bestellingen te verwerken. Tot snel bij Koffiepiraat.NL!
Koffie bestellen ging eenvoudig, werd ook geleverd. Daarmee was niets mis. Echter er was iets niet helemaal goed gegaan. In het telefonische contact liet men mij niet uitpraten waardoor er aannames aan de kant van Koffie Piraat ontstonden. Is niet fijn. Had niet het gevoel dat de medewerker snapte wat ik zei. Verder alles prima.
Beste Lianne, Bedankt voor uw bestelling. Bedankt ook voor uw review. Het spijt ons te horen dat er iets mis ging. We zijn blij dat we alles voor u hebben opgelost en dat u van uw koffie kunt genieten. Tot snel bij Koffiepiraat.NL
Altijd snelle service
Beste Sjanet, Bedankt voor uw bestelling en ook voor uw leuke mening over onze winkel. We doen ons best om z.s.m. alle bestellingen te verwerken. Geniet van uw aankoop. Nogmaals bedankt, namens de hele bemanning van Koffiepiraat.NL!
De gehele bestelprocedure verliep volgens plan. TOP!
Beste Jan Willem, Bedankt voor uw bestelling. Bedankt ook voor uw leuke mening over onze winkel. Wat fijn om te horen dat alles vlot ging. Als we dit horen worden we helemaal blij van. Super! We zien u graag snel weer. Namens de hele bemanning van Koffiepiraat.nl
Beste, Bedankt voor uw bestelling. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om onze winkel te beoordelen. Leuk om te horen dat we u op weg naar de beste koffie goed hebben geholpen. Mocht er wat zijn, zijn we voor u hier. Geniet van uw koffie. De bemanning van Koffiepiraat
Super tevreden
Beste, Bedankt voor uw bestelling. Bedankt ook voor uw leuke mening over onze winkel. We zijn blij om te horen dat we u tevreden kunnen houden. Geniet van uw koffie. Koffiepiraat.nl
Beste Stien, Bedankt voor uw bestelling en ook voor uw leuke mening over onze winkel. We doen ons best om z.s.m. alle bestellingen te verwerken. We wensen u heel veel koffieplezier. Tot snel bij Koffiepiraat.NL!
Top ben tevreden snell levering
Beste Angelo, Bedankt voor uw bestelling. Bedankt ook voor uw leuke mening over onze winkel. We zien u graag snel weer! De bemanning van Koffiepiraat.nl