Ik blijf klant.

Vlugge, correcte en goede service. Enig minpuntje voor mij : nu volautomatische koffiemachines een hype zijn bij particulieren, vind ik het spijtig dat er van de deca koffie HAG geen koffiebonen verkrijgbaar is bij jullie. Triest.

Vlot geleverd

Een 8 is voor de beste leerling, een negen voor de juf en een tien voor onze lieve Heer. Een bedrijf aanbevelen, doe ik alleen tegen een niet-geringe vergoeding.

Makkelijk bestellen en vlotte levering. Goed verpakt waardoor koffie goedaankomt.

Altijd snel en goed geleverd

Altijd snel en goed geleverd

Levert snel en een goede service

Ik bestel al jaren mijn bonen bij Koffiepiraat. Eigenlijk gaat alles snel bij deze piraat. Dat hoort misschien ook wel bij de levensstijl van een piraat. Maar ik profiteer er graag van. Bestelling top Betalingsproces top Levering top After sales top Zeker geen klagen van mijn kant

Heerlijke koffie

Na mijn bestelling super snel de heerlijke koffie geleverd en wat heel fijn is tegenwoordig de groot verpakking

snelle levering, heerlijke koffie

snelle levering, heerlijke koffie

Snelle levering, zeer tevreden

snelle levering, zeer tevreden

Goedkoopste en rap geleverd

Zoals ik al aangaf is Koffiepiraat de goedkoopste en levert snel. Wel altijd even rekenen want daar waar anderen het om niet sturen komen er hier altijd verzendkosten bij. Dus pas de goedkoopste als je een grotere hoeveelheid koopt (hier geen probleem want koffie gaat hard)

Altijd goed geregeld

Alles komt netjes en snel binnen

Prima assortiment, snelle levering

Goede site makkelijke zoekfunctie

Snel, goede kwaliteit, zeer betaalbaar!

Heel blij met deze piraten... De koffie is lekker maar ook nog is niet duur!

Superservice

Lekkere koffie voor een degelijke prijs

Een van de weinige plekken waar ik mijn bonen kan vinden tegen een 'normale prijs'.

Leveringen prima verzorgd altijd op tijd!

Bestel vaker bij de koffiepiraat en ze leveren altijd op tijd en leveren prima kwaliteit.

Wederom top ervaring

Bestel hier al jaren en ben erg tevreden!

top!!

doen wat ze beloven

Snelle levering. Goeie koffie

prima !

niet te duur, snelle levering en prima kwaliteit

Heerlijke koffie, snel geleverd en mooie prijs.

Wij bestellen regelmatig koffie. De prijs is uitstekend en snel in huis.

Veel keuze en betere prijzen

Bestel regelmatig meerder kilo’s tegelijk, maakt het ook weer goedkoper. Bestelling wordt keurig en op tijd geleverd.

Goed geregeld en leuk imago, piraat-schippers!

Great coffee selection with excellent service and value for money.

Having ordered a large shipment of coffee beans, I was pleased to find the items packaged in a professional fashion. The tracking service from Post NL was very helpful in checking on the order progress. Would highly recommend Koffie Piraat B.V as a coffee distributor.

vele smaken

snelle levering, veel keus, mooie prijzen