Voordelig en in een oogwenk bezorgd

Altijd een uitgebreide diversiteit aan smaken van Dolce Gusto in voorraad.

Veel keus, snelle levering

Bijna altijd mijn merk koffie op voorraad en lekker snel geleverd.

goede prijs goede levering

prijs is belangrijk, echter kunnen kiezen tussen verschillende smaken, sterkere en minder sterke koffie (ESE) zou fijner zijn

Altijd goed en snel !

Ruime keuze. Prima prijzen

Snelle levering. Ik zou graag zien dat er een afhaal mogelijkheid is.

De lekkerste koffiebonen

Sinds ik mijzelf heb getrakteerd op een koffie machine koop ik mijn koffie bij Koffiepiraat. Ze hebben super veel keus uit (decaf)koffiebonen. Ook bestel ik vaak lekkere chai latte mee. Zo worden mijn verwenmomentjes perfect. Ahoy, Koffie piraat never stop bringing me my coffee.

The best of the best!

Always the best products

Gewoon top!

Alles is naar wens verlopen, bestelling gemakkelijk kunnen doen weer en ook snel geleverd.

Goede service en snelle levering

Het is gewoon fantastisch, dat ze een uniek en niet te verkrijgen product in NL, wel te verkrijgen is bij de Koffiepiraat!!

Snel geleverd voor een goed product

Simpel via internet te bestellen gevolgd door snelle levering.

Altijd snelle levering van mijn favoriete koffie zelfs in België

Prima geregeld

Precies zoals het moet gaan.

Goede producten voor een prima prijs en nette en snelle levering.

Spijtig dat het op het verkeerde adres geleverd was, zo was de surprise van het verjaardagscadeau er af.

Helemaal top

Erg leuk dat er altijd iets extra bij zit. De laatste keer popcorn heel erg lekker.

Snelle levering en een goed product.

Prima Prijs, Prima levering en service

Uitstekend zonder poespas.

Oude koffie

Ze hebben ouwe koffie gestuurd (bijna 1 jaar oud: kopen bij Amazon.de geeft me — zelfde merk/type) koffie die max 3 maanden oud is)

Ruime keus aan allerlei koffie

Ik bestel mijn koffie altijd bij Koffiepiraat omdat ze een ruime keuze hebben en snel kunnen leveren. Ook hebben ze vaak leuke acties.

Duidelijke info en snelle goede levering

Ik vind de juiste informatie mbt mijn koffieapparaat en kan snel de juiste spullen vinden en bestellen

Prima geregeld !

Goede website, service en snelle levering !

Snelle levering, uitstekende producten

Ik bestel al een aantal jaren bij koffiepiraat en ben zeer tevreden over de producten, levering en prijs.

Duidelijk en snel geleverd

Bestelling wordt snel en goed geleverd. Alleen jammer dat er zeer weinig keuze is voor thee voor Dolce Gusto. Ik drink en lust geen koffie.