Snelle service,veel keuze

Er is veel keuze,makkelijke site,snelle en makkelijke site

stipte levering - concurrerende prijs

Snel en groot assortiment

Altijd mijn Kimbo Extra crema op voorraad en binnen een dag in huis. Bestel er al jaren naar alle tevredenheid.

Goed assortiment, redelijke prijzen en snelle bezorging.

Koffie in alle soorten en maten. Ik kies graag Napolitaanse variëteiten en die zijn er volop. Niet de goedkoopste soorten koffie, maar Koffiepiraat heeft ze en tegen redelijke prijzen.

Ze hebben de koffie netjes op tijd bezorgd en in een gerecyclede doos.

Super service en veel keuze

Via koffiepiraat bestellen we altijd onze koffie voor de zaak en thuis. Veel keuze, altijd op voorraad en snel in huis!

Klopt helemaal

Sortering voldoende en makkelijk bestelproces. Alles was op tijd en klopte. Er zat ook nog eens een 'proefpakje' als extraatje bijgeleverd.

Super bedrijf

Mijn bestelling volgende dag in huis,maar zelf de verkeerde filters besteld! Gebeld alles geregeld na twee dagen mijn geld weer terug! Toen toch maar de goede besteld. Dus voor mij voortaan Koffie Piraat

uitstekende koffie en snelle levering!

Grote keuze uit allerlei merken koffie en koffiebonen. Goed omschreven op een duidelijke website.

Keurig

Duidelijke site en snelle levering

lekkere koffie

Snel in huis

Super makkelijk op de site in 1 klik te bestellen

Geweldige service

Goede service en snelle levering, zoals altijd.

Best coffee to find in Holland!

I've tried yet another of the producers of beans from the website and I am super happy with the choice--delicious!

Aanrader

Nette prjjzen, goede communicatie en snel geleverd

Veel keus en snelle levering

Veel verschillende merken ESE servings voor aangename prijzen.

Gewoon goed geleverd

Was de eerst keer was goed

geweldig

Prima koffie voor een nette prijs die snel geleverd word. Voor ieder zijn smaak aan koffie is te koop bij koffie piraat. Een echte aanrader.

Ruime aanbod en goede levering.

Een ruime keuze aan koffie, en zeer goede levering.

Goede prijs + goede service

Producten die ik besteld heb zijn van goede prijs voorzien. Verzendkosten zijn ook redelijk, bij sommige webshops vind ik dit echt teveel en bestel ik daarom niet. 1 flesje siroop was kapot aangekomen. Direct gebeld en mail gestuurd. Werd meteen opgepakt en zonder probleem een nieuwe opgestuurd. Zelfs nog een excuus bericht erbij en lekker chocolaatjes. Ik ben tevreden en ga in de toekomst zeker weer bestellen.

Goede koffie, en levering snel en probleemloos

Altijd super snel geleverd

Echt een aanrader

De volgende dag al in huis en veel assortiment

De eerste keer besteld. Alles prima in orde.

De hele procedure verliep goed. Geen problemen gehad met bestellen. Ook de aflevering kwam keurig op tijd. Verpakking in orde. Afijn, de volgende bestelling volgt, want de koffie is overheerlijk.

Exclusieve koffie

Snelle levering en goeie koffiesoorten