Pluspunten
Ik heb al diverse bestellingen gedaan bij Koffiepiraat en ben erg te spreken over zowel de kwaliteit van de koffie als die van de snelle levering en goede service. Dit is een webwinkel zoals een webwinkel hoort te zijn. gewoon goed
VerbeterpuntenDe verpakking van de ontkalkingstabletten zou wat mij betreft wat groter mogen zijn, met natuurlijk een dan nog gunstiger prijskaartje
Pluspunten
MEER KEUZE DAN IN DE SUPERMARKT
goedkoper
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt. Snelle service. Ik had een email achter mijn bestelling aan gestuurd en kreeg binnen een uur reactie terug. Dat had ik niet zo snel verwacht! Daar score je punten mee :)
VerbeterpuntenIk kan er zo niet een verzinnen.
Pluspunten
Snelle levering voor een goede prijs.
Pluspunten
Snel en netjes geholpen.
Verbeterpuntenleveringen controleren voordat ze weg gaan.
Pluspunten
Snelle levering!
VerbeterpuntenHelemaal geen
Pluspunten
Snel, goed en goedkoop
Pluspunten
Topservice mbt levering en informeren. Goede prijsstelling
VerbeterpuntenHeb niet opgemerkt dat er een aktie was als je boven de 20 euro bestelde. Zag ik pas nadat de bevestiging was binnengekomen. Misschien duidelijker vermelden.
Pluspunten
veel keus , goede omschrijving, goede backup als er iets fout dreigt te gaan.
Verbeterpuntenafdropmoment pakketdienst en trackingnummer doorgeven
Pluspunten
Zondagavond besteld en dinsdagochtend al in huis. Via de mail keurig op de hoogte gehouden over de verwachte datum en tijd van levering. Super.
Pluspunten
Snel en makkelijk
Pluspunten
Zeer snel geleverd en ik werd keurig op de hoogte gehouden van het leveringsproces
Pluspunten
Snelle levering en een goede duidelijke website.
VerbeterpuntenPrijs is iets goedkoper dan Dolce Gusto alleen de bezorgkosten komen er nog bij. Bij Dolce Gusto is dit boven een bepaald bedrag gratis. Had tevens een heel pak chocolade verwacht en niet maar 1 reep. Dit wordt niet duidelijk aangegeven.
Pluspunten
Snelle levering.goed assortiment
Verbeterpuntenverlagen van bezorgkosten.evt geen bezorgkosten.er is een andere koffieleverancierzonder bezorgkosten
Pluspunten
Goedkoop, betrouwbaar en snelle levering.
Pluspunten
Kwaliteit en prijs verhouding is prima.
bezorging was niet op de afgesproken tijd
Pluspunten
Duidelijke website snelle levering.
VerbeterpuntenGratis bezorgen boven bepaald bedrag.(portokosten vinden klanten niet leuk)