Pluspunten
niet positief of negatief, maar het bedrijf doet gewoon wat men beloofd, nml koffie leveren voor een scherpe prijs
Verbeterpuntenlaat het gratis chocolade pakket achterwege in de betelformulieren en stop er gewoon zoals nu 1 reepje chocolade bij....ik versta nml iets anders onder een pakket !
Pluspunten
Makkelijk, snel in huis en een goede prijs.
Pluspunten
prima site om koffie te bestellen, goeden en snelle service en leuk om nog een reep chocolade erbij te krijgen.
Verbeterpuntennee, tevreden
Pluspunten
Snelheid en zending was goed verpakt
Verbeterpuntenalles was voor mij ok
Pluspunten
een attentie bij een bestelling, altijd leuk.
Pluspunten
Heldere website,scherpe prijzen en een snelle levering
Verbeterpunten------
Pluspunten
snelle verzending, keurig ingepakt
Pluspunten
Super en goed verzorgde afhandeling
Pluspunten
Snelle verzending en netjes verpakt. Prima site.
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
snelle levering goede verpakking gunstige prijs
Pluspunten
Zijn duidelijk in hun afspraken. Snelle levering.
Pluspunten
vooral doorgaan!!
VerbeterpuntenNEE HOOR
Pluspunten
Mooie vlotte levering
VerbeterpuntenBij afname boven € 25,00 gratis verzending??
Pluspunten
Zeer snelle levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle en juiste levering van bestelde materialen.
Pluspunten
Besteld,supersnelle levering.Toen bleek er 1foute koffie tussen te zitten,wel een smaak die ik ook wel lekker vind. Heb toch even gemaild en erbij gezet dat ik het op zich geen probleem vond maar het wel even wilde melden.Dezelfde dag een mail terug met dank voor mijn sportieve opvatting en de belofte dat ik geld van 1 pak retour zou krijgen. Super
Pluspunten
Levering geheel binnen de beloofde tijd, goedkoper dan andere sites en leuke kleine attentie
Pluspunten
Pluspunten
Zondag besteld, dinsdag binnengekregen.
Pluspunten
niet te duur ennsuper snelle levering
Ja, dat het in de winkel ook normaal te koop is. Nu kan ik het alleen nog in Duitsland in de winkel kopen of via internet
Pluspunten
Prijs Levertijd