Pluspunten
Snelle en accurate levering, goede prijs
Pluspunten
Groot assortiment
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering. Lagere prijzen.
VerbeterpuntenSoms werkt het bestellen via mobiel apparaat niet zo goed, dan wil de pagina niet verder.
Pluspunten
Lekker snel ahgeleverd
VerbeterpuntenGebruiks aanwijzingen vermelden / verduidelijken van de onderhouds middelen
Pluspunten
Prijs van de koffie bonen en de snelle levering
Pluspunten
Snelle en nette levering.
Pluspunten
Levering was snel, ondanks de feestdagen. Mail gekregen van leveringsbedrijf wanneer ze kwamen, ook erg fijn.
VerbeterpuntenHet doosje met reinigingstabletten was kapot. Ik kon niet goed vinden waar ik dit kon melden
Pluspunten
Snelle levering, vriendelijke klantenservice
Pluspunten
goede en snelle levering
Pluspunten
snelle levering goed produkt
Pluspunten
VerbeterpuntenHelaas kreeg ik op oudejaarsmiddag een email van het afhaal punt. Ben nog niet in de gelegenheid geweest om het op te halen. Ik kan er daarom nog niets over zeggen.
Pluspunten
Snel, makkelijk, overzichtelijke website
VerbeterpuntenNog goedkopere producten. Nu zijn ze met verzendkosten even duur als in de winkel.
Pluspunten
Scherpe prijzen, snelle levering, goede communicatie
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Duidelijke en overzichtelijke website. Directe levering.
VerbeterpuntenGeen verzendkosten bij afnamen boven een bepaald bedrag, bijv. 50 euro.
Pluspunten
geweldige service veel op voorraad makkelijk bestellen en vlug binnen
Pluspunten
Alles naar wens verlopen, proficiat
Pluspunten
Snelle levering. Lekkere chocolade traktatie bijgeleverd. Prijs is stuk goedkoper als bij andere aanbieders op internet.