Pluspunten
Levert snel, goede prijs
Pluspunten
Snel, communicatief via mail uitmuntend
Pluspunten
vlotte heldere communicatie
Verbeterpuntennee Bij ontbrekende info geen velden wissen svp. Bij mijn invoer mocht ik naam en plaats wwer oopnieuw invullen
Pluspunten
Groot assortiment en snelle verzending.
Pluspunten
Leuke bedrijfsnaam. Catalogus zag er mooi overzichtelijk uit,
Pluspunten
Gode kwaliteit koffie voor een schappelijke prijs en snel bezorgd.
Pluspunten
Al meerdere malen bonen en onderhoudsproducten besteld. Snelle levering. Gewoon bestellen, betalen en in No-Time zijn de bestelde artikelen in huis. Zoals het eigenlijk bij ieder bedrijf hoort te gaan
VerbeterpuntenWellicht boven een bepaald bedrag de verzendkosten schrappen.
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennvt
Er waren cups bij met scheurtje.
Pluspunten
Snel, duidelijk en goed geprijsd.
VerbeterpuntenVerlaging verzendkosten bij grotere afname
Pluspunten
Snel en betrouwbaar.
Pluspunten
Snelle levering, leuke prijzen
VerbeterpuntenAfleveren lijkt gunstig, dat je kan reageren of het uitkomt ed maar je krijgt het mailtje en dan blijkt dat je voor diezelfde dag ingepland staat! Vervolgens komen ze dan veel eerder dan in het mailtje staat??Voor ons nu geen probleem maar ik denk dat dat weleens problemen op zou kunnen leveren dus dat zou een verbeterpuntje kunnen zijn. Dan kan j
Pluspunten
OK, snelle levering. Koffie nog niet geproefd...
VerbeterpuntenMisschien aangeven wanneer het pakketje verstuurd wordt.
Pluspunten
Correcte levering volgens afspraak.
Pluspunten
Snelle en complete leverantie, zeer netjes verpakt.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Duidelijke site, snelle levering
VerbeterpuntenVergroten koffie bonen aanbod, misschien zoeken naar kleine bijzondere koffiebranders voor goede kwaliteit prijs verhouding