Pluspunten
Heerlijke smaakvolle, romige koffie(bonen) met een heerlijk creme-laagje; snelle bezorging; redelijke prijs. Wij zijn zeer tevreden.
Pluspunten
Pluspunten
Ik heb ontkalk en reinigingstabletten besteld. Omdat mijn oude nog niet opzijn kan ik geen kwaliteit invullen.
Pluspunten
De bestelling was kwijt geraakt door de bezorgservice. Zeer adequaat opgelost en zeer goede informatie voorziening door de koffie piraat.
Pluspunten
Beschrijf de positieve punten van dit bedrijfmooi product voor scherpe prijs. En snelle en duidelijke verzending
Pluspunten
Zeer snelle levering.
Was vergeten om het gratis artikel aan te klikken. Jammer dat jullie niet zelf iets bij voegen. Mag best bij een bestelling van 132euro.
Pluspunten
goed assortiment goede prijs/ kwaliteit verhouding
Pluspunten
makkelijk koffie bestellen en binnen een paar dagen geleverd, soms al de volgende dag.
Pluspunten
Prima, snel geleverd.
Pluspunten
Makkelijke en overzichtelijke site. Bestelling snel geleverd!
Pluspunten
Duidelijke en overzichtelijke site. Snelle en correcte levering.
VerbeterpuntenMeer verschillende Dulce Gusto cups (als die er zijn)
Pluspunten
Snelle levering. grote keuze in smaken.
VerbeterpuntenIk mis leuke aanbiedingen.
Pluspunten
Heb hier nu voor de 2e keer besteld. Prima service weer! Het assortiment is ruim, de prijzen iets lager dan elders en de ene dag besteld is de volgende dag in huis. Heel fijn! Dus een 10 lijkt misschien hoog, maar als alles goed is, waarom dan niet?
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten te melden.
Pluspunten
Klantvriendelijk en v.w.b. bestellingen zeer accuraat bedrijf. Heb reeds meerdere kennissen op jullie site gewezen.
VerbeterpuntenZoals het nu loopt gaat het prima.