Duidelijke website, communicatie met een knipoog, razendsnelle verzending, goed verpakt, topproduct, én nadien nog feedback vragen! Geen enkele opmerking, ik beveel Koffiepiraat volledig aan!
Beste Debbie, Bedankt voor uw bestelling. Bedankt voor uw positieve reactie naar ons en fijn om te horen dat alles naar wens is geweest voor u. Team Koffie Piraat
heerlijke ESE pads van Lavazza gekocht, snelle levering!
Beste Wilma, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling naar ons. Fijn om te lezen dat de Lavazza ESE pads snel in huis waren. Veel koffieplezier! Team Koffie Piraat
Beste Roland, Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze levering. Geniet van uw producten! Team Koffie Piraat
Zoals mijn eerdere bestellingen ook deze bestelling weer goed en netjes verlopen. Goede prijzen en goede producten. Hier is het vertrouwd een bestelling plaatsen, ga zo door.
Beste Eric, Bedankt voor uw positieve reactie naar ons en fijn om te horen dat alles naar wens is geweest voor u. Misschien vind je het leuk om onze nieuwste aanbiedingen in te gaten te houden via social media. Ahoy! Team Koffie Piraat
Ik bestelde Gigalo Nespresso cups van Jones en Brothers, omdat dat normaliter altijd biologisch /gft afbreekbare cups zijn. Goed voor het milieu, i.p.v. die aluminium cups (ook als je die recyclet zijn die niet goed voor het milieu....). Ik kreeg echter de juiste koffie, maar in aluminium cups. Dit stond echter niet duidelijk bij het product. Toen ik daar een bericht over stuurde voelde ik me een beetje afgepoeierd en ze hebben de tekst bij het product niet gecorrigeerd ondanks mijn advies dat te doen. Dus let op wat je bestelt bij deze leverancier. Uiteindelijk gaven ze aan dat ik het terug mag sturen. Maar ja, ook niet goed voor het milieu...dus ik recycle de cups en koop volgende keer elders weer bio afbreekbare cups.
hoewel het me niet lukte om via ideal te betalen, maar ... dat zou wel es een probleem aan mijn kant van de lijn kunnen zijn, en niet liggen aan de koffiepiraat.
Goede service, ook telefonisch!
Ga zo door
Beste Wim, Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn dat u een positieve ervaring hebt met de levering van onze producten. Veel plezier met uw producten en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Gewoon goede kwaliteit die koffie van de Piraat!
Beste Willem, Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service en levering. Geniet van uw producten! Team Koffie Piraat
Mijn bonen haal ik altijd bij Koffie Piraat. Hoge kwaliteit met een prima prijs. Daarnaast is de afhandeling simpel en snel. Gewoon een eerdere bestelling opnieuw bestellen en weer door!
Beste Andrew, Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te lezen dat u uw favoriete bonen altijd bij ons haalt en dat u tevreden bent over de producten en onze service. Geniet van de koffiebonen, Team Koffiepiraat
Snelle levering en een goede prijs!
Beste Monique, Bedankt voor uw positieve reactie naar ons en fijn om te horen dat alles naar wens is geweest voor u. Misschien vind je het leuk om onze nieuwste aanbiedingen in te gaten te houden via social media. Ahoy! Team Koffie Piraat
Gewoon goed
Beste Stoffer, Bedankt voor uw positieve reactie naar ons en fijn om te horen dat alles naar wens is geweest voor u. Team Koffie Piraat
Goede service,ruime keuze
Beste Debby, Fijn dat u tevreden bent met de producten uit ons assortiment en dat u een positieve ervaring heeft met onze service. Veel koffieplezier! Team Koffie Piraat
Laatste bestelling 1 pak missend, op pakbon omcirkeld, denk dat het nagezonden zou worden. Nu 1 week later, nog niets ontvangen, ook geen mail hierover. Ja dat is dan weer slordig en jammer. Normaal gaat het altijd goed.
Beste Ad, Hartelijk dank voor uw review naar ons. Wat ontzettend vervelend om te lezen dat u één pak miste bij uw bestelling. Ik heb het even voor u opgezocht en wij hebben u destijds een mail gestuurd dat dit product niet genoeg op voorraad was. Wij hebben het bedrag voor dit missende product teruggestort op uw rekening. Mocht u het gevoel hebben onvoldoende geholpen te zijn, kunt u ons altijd op werkdagen telefonisch bereiken tussen op 09:30 en 16:30 op telefoonnummer 085-2731215 of een email sturen naar [email protected] Nogmaals onze excuses, wij wensen u in ieder geval veel koffieplezier van de producten die u ontvangen heeft. Team Koffiepiraat
Snel geleverd, prima geregeld.
Beste Nancy, Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service en levering. Geniet van uw producten! Team Koffie Piraat
Bestelling komt tot nu toe altijd goed en netjes binnen.
Beste Rene, Wat fijn om te lezen dat u een positieve ervaring heeft met onze service en producten. Wij zien u graag terug bij Koffie Piraat. Veel koffieplezier! Team Koffie Piraat
Heb inmiddels mijn favoriete koffie gevonden. En bestel met enkele muisklikken opnieuw. Tip, zoek naar echt duurzame koffie
Beste Michiel, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn dat u uw favoriete koffie bij ons heeft kunnen vinden. Bedankt voor de goede duurzame tip. Wij worden steeds duurzamer en delen dit ook graag met de rest van de wereld. Veel koffieplezier, Team Koffiepiraat
De smaak van Mars was ver te zoeken in de Dolce Gusto Mars cups smaakte gewoon naar een normale chocomel.
Beste Sally, Bedankt voor het achterlaten van een review. Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden was met de Dolce Gusto Mars die u heeft besteld bij ons. Ieders smaak is natuurlijk anders. Wij willen dit natuurlijk graag voor u oplossen. Kunt u ons bellen of een email sturen? Wij hopen dan met een geschikte oplossing voor u te komen. Wij horen graag van u. Team Koffiepiraat
Aanpassing van mijn beoordeling: de reactie van Koffiepiraat zat in mijn spam-map. Nette reactie en toezending van nw product plus heerlijke snoepjes. Complimenten! Product wordt geleverd door DPD en die duwt het pakket met kracht door de brievenbus. Potje kapot en meerdere reinigingstabletten. Hiervan melding gemaakt bij Koffie piraat en daar niets op gehoord. Een simpel, bedankt voor de melding we nemen contact op met DPD, was voldoende geweest. Service stopt niet bij de verzending.
Beste Sandra, Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat DPD uw pakket onzorgvuldig bij u heeft achtergelaten, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wij hebben uw mail ontvangen en hierop gereageerd, een nieuw potje is opgestuurd naar u. De mail is waarschijnlijk in uw spam terechtgekomen. Wij hopen natuurlijk dat zoiets zich niet nog eens voor zal doen en wij maken hier natuurlijk een aantekening van bij DPD. Wij hopen u terug te zien bij Koffiepiraat en wensen u veel koffieplezier. Team Koffiepiraat
Original review
Ik bestelde Kimbo Espresso Napoletano, een soort die soms vrij moeilijk te vinden is. De doos werd door Post NL in minder dan 24 uur bij mij thuis afgeleverd. Dat is wel uitzonderlijk snel. Voor mij is dit al 20 jaar de beste koffie ter wereld en ik hoop dat ik er nog lang van kan genieten!
Beste Hugo, Bedankt voor uw positieve beoordeling naar ons. Hartstikke fijn om te lezen dat de Kimbo Espresso Napoletano koffie snel bij u in huis was en u hier een lekker kopje koffie van kan drinken. Wij geven u groot gelijk over de kwaliteit van dit product. Geniet van uw koffie, Team Koffiepiraat
Tevreden over de levering van de door mij bestelde artikelen. Nette prijs en vlotte levering. Ga dit zeker vaker doen.
Original review
Tevreden over de levering van de door mij bestelde artikelen. Niet tevreden over de afhandeling vancde verkeerd geleverde artikelen. Ik heb direct gebeld over een vereerd geleverd pakket. Heb na ontvangst van een retour stikker deze geprint en klaar gezet en zit nu al ruim een week te wachten tot het pakjet word opgehaald zoals afgesproken. ⁶
Perfecte levering, en zeer snel. Misschien één aandachtspunt. Tussen het leveren en het online bestellen graag een bevestiging van ontvangst, want het was een beetje gissen naar het vervolg. Maar voor de rest, alles naar wens.
Beste Gerda, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn dat uw bestelling snel in huis was. Wat vervelend dat u geen bestelbevestiging heeft ontvangen. De kans is groot dat deze in uw spam terecht is gekomen. Wij geven als tip mee om ons mailadres op te slaan in uw adresboek, zodat deze mails voortaan niet in uw spam belanden. Veel koffieplezier, Team Koffiepiraat
Heel blij en vooral met de goedkope koffie! Het zou leuker zijn als er meer korting aan vaste klanten wordt gegeven d.m.v. punten sparen!
Beste Tijana, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn dat uw tevreden bent met ons assortiment. Het is op het moment mogelijk om geschenkdukaten te sparen bij ons, waarmee u leuke producten uit kunt zoeken. Wij zijn een groeiend bedrijf, dus wie weet dat wij in de toekomst meer kortingen met de geschenkdukaten uit kunnen delen. Veel koffieplezier, Team Koffiepiraat
Bestelling wordt vlot geleverd, goeie prijs, geen "gedoe". Bestel er zeker weer.
Beste Gisèle, Bedankt voor uw positieve reactie naar ons en fijn om te horen dat alles naar wens is geweest voor u. Misschien vind je het leuk om onze nieuwste aanbiedingen in te gaten te houden via social media. Ahoy! Team Koffie Piraat
Snelle levering!
Beste Gianni, Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn dat u een positieve ervaring hebt met de levering van onze producten. Veel plezier met uw producten en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat