Pluspunten
Zeer snelle levering en tot nu tot altijd op voorraad
VerbeterpuntenBij een bestelling van gemiddeld 60 euro per keer vind ik dat de leveringskosten wel zouden kunnen vervallen. Ik bestel bij koffie-piraat ivm het brede assortiment. Prijstechnisch is er geen voordeel, en daar komen de leveringskosten nog bij.
Pluspunten
duidelijke website klantvriendelijk snelle levering!
Pluspunten
alles is zeer vlot en naar wens verlopen .mijn pakket was zeer snel hier en heel goed verpakt.ik ben tevreden en keer zeker nog terug om te kopen en te bestellen
Pluspunten
Duidelijke site, snelle levering
VerbeterpuntenPerfect in orde
Pluspunten
Prettig om mee te werken, bestelling is accuraat kennis en vakmanschap even als personeel kan ik niet beoordelen, maar lijkt me naar de koffie kwaliteit te oordelen goed anders krijg je niet deze kwaliteit van koffie.
Pluspunten
Goed assortiment, goede omschrijving, nette prijzen en snelle, correcte afhandeling van vragen en bestelling.
Pluspunten
Snel geleverd. Gratis chocolade.
VerbeterpuntenEen spaarsysteem zou leuk zijn of Franco verzenden boven bepaald bedrag.
Pluspunten
snelle en correcte afhandeling
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snelle levering , goede producten , gratis koekjes :)
nvt
Pluspunten
Veel keuze uit verschillende soorten koffie. Prijs is lager dan bij andere vergelijkbare internetsite\\`s. Goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke website.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Koffiepiraat heeft prima producten van een goede kwaliteit. De levering is volgens verwachting; 1-2 werkdagen.
VerbeterpuntenKlanten willen tegenwoordig de levering al de volgende dag ontvangen (bv. voor 17.00 uur besteld, de volgende dag in huis) en er zijn steeds meer bedrijven die geen verzendkosten in rekening brengen. De Koffiepiraat zit in Apeldoorn: binnen een straal van 15 km. moet het toch mogelijk zijn om kosteloos te verzenden.
Pluspunten
Goede duidelijke website, vriendelijke prijzen, snelle levering.
Pluspunten
de verzending via Post .nl. omdat deze de bezorging op de wadden eilanden verzorgd. Dit werd via een mail kenbaar gemaakt. Zeer correct van Koffieparaat.
Pluspunten
word thuis bezorgd snelle levering bestelling online te volgen via track & trace
Verbeterpunten-
Pluspunten
Zeer snelle levering , stuk voordeliger en attentie erbij naar keuze
Pluspunten
goede service
Verbeterpuntenhoeft niet alles is gewoon goed hier
Pluspunten
Beschrijf de positiGoede en snelle levering Top eve punten van dit bedrijf.