Pluspunten
altijd snelle en foutloze levering
Pluspunten
Snel en goedkoope
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Wat ik vroed was op voorraad en direct leverbaar. Ik heb dat bij anderen wel eens anders meegemaakt!
Pluspunten
Lage prijzen, snelle levering
VerbeterpuntenPer 20 een extraatje geven in de vorm van chocolade en of koekjes.
Pluspunten
VerbeterpuntenZou niet weten, beter kan denk ik niet.
Pluspunten
Beschrijf de positieve punten van dit bedrijf Snelle afhandeling, goede service. Word goed op de hoogte gehouden per mail hoe het ervoor staat met het pakketje Snelle levering, vlotte service
VerbeterpuntenIk ben tevreden
Pluspunten
Snelle levering, goede aanbiedingen
VerbeterpuntenAssortiment verder verruimen
Pluspunten
snelle levering en uitgebreid assortiment. veel uitgebreider dan de winkel
VerbeterpuntenBoven een bepaald order bedrag gratis verzending. Ik denk dat dit voor jullie de koopkracht ook toeneemt omdat klanten ook de soorten koffie die je in de supermarkt kan kopen dan via de site besteld.
Pluspunten
Snel, accuraat, behoorlijk veel keuze
VerbeterpuntenNog meersoorten aanbieden, tegen lagere prijs: de koffie is immers behoorlijk duurt
Pluspunten
Zeer snelle levering tegen een zeer scherpe prijs.
Pluspunten
Snelheid!
Pluspunten
Goede bereikbaarheid. Klantvriendelijk en een snelle levering.
Pluspunten
Site is prima,bestelling is er de volgende dag
Pluspunten
Goede omschrijving producten. Meestal goedkoper dan de eigen site van Dolce Gusto. Extra attentie in de vorm van een klein cadeautje. Zeer snelle en correcte levering
Pluspunten
Als je koffie besteld, is het op het voorraad en ontvang je het de dag er op al een enkele keer een dag daarna. Bestellingen zijn netjes en zorgvuldig verpakt voor verzending. De website is duidelijk en overzichtelijk.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten of tips, ik ben zeer tevreden.
Pluspunten
Bestelling klopt altijd. Na één dag bestelling al binnen. Duidelijke indicatie van dag en tijd van bezorgen via Track and trace.
Pluspunten
Super snelle levering, `s middags besteld en de volgende dag al in huis. Via email goed op de hoogte gehouden over de levering. En een extraatje bij je bestelling is natuurlijk ook altijd leuk!
VerbeterpuntenIk zou een groter assortiment accessoires voor de Dolce Gusto willen zien, zoals cupholders en reinigingsartikelen.