Snelle levering!
Beste Gianni, Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn dat u een positieve ervaring hebt met de levering van onze producten. Veel plezier met uw producten en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
snel geleverd en de juiste koffie
Beste Patrick, Wat fijn om te lezen dat u een positieve ervaring heeft met uw bestelling bij Koffie Piraat. Wij hopen u nog vaak terug te zien bij ons. Ahoy! Team Koffie Piraat
Ik blij ben met deze leverancier. Goede prijs, goede kwaliteit, levering op tijd. Gewoon prima dus.
Beste Nini, Fijn om te horen dat u tevreden bent over uw bestelling. Als u nog vragen hebt, staan wij altijd voor u klaar! Je kan ons volgen op social media om onze leukste aanbiedingen in de gaten te houden. Graag tot ziens bij Koffie Piraat. Team Koffie Piraat.
Goede producten en op tijd geleverd
Beste Marc, Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service en levering. Geniet van uw producten! Team Koffie Piraat
Prima service goede spullen
Beste Wilbert, Bedankt voor uw positieve reactie naar ons en fijn om te horen dat alles naar wens is geweest voor u. Team Koffie Piraat
Altijd goede producten, fijne kwaliteit bonen tegen een betaalbare prijs; accessoires en aanverwante artikelen ook tegen een betaalbare prijs. Snelle levering . Helemaal toppie. Ahoy m80s
Beste Aurich, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn dat u tevreden bent met de kwaliteit van onze bonen en de prijs die wij u bieden. Gelukkig waren de producten snel in huis. Ahoy! Team Koffiepiraat
Ahoy Koffiepiraat, Ik bestel nu al een paar jaar bij jullie en vanaf dag één is het prettig zaken doen met jullie. Assortiment en prijzen zijn zeer scherp, dus ga zo vooral door, zodat we samen nog vele jaren meer zaken zullen doen!
Beste Jeanet, Hartelijk dank voor positieve beoordeling. Leuk om te lezen dat u al een paar jaar bij ons besteld en dat u altijd tevreden bent. Wij hopen ook dat we nog vele jaren u blij kunnen maken met uw favoriete producten! Ahoy! Team Koffiepiraat
Prima en snelle bezorging!
Beste Trudy, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling naar ons. Fijn om te lezen dat uw producten snel in huis waren. Veel koffieplezier! Team Koffie Piraat
De webshop heeft een ruime keuze en de levering is snel. Wel jammer dat je altijd verzendkosten betaald, ook bij grote bestellingen. Daarom geen 5 maar 4 sterren.
Beste Wim, Bedankt voor uw positieve review. Fijn dat u tevreden bent met ons assortiment en goed om te lezen dat de producten snel in huis waren. Wij zijn een groeiend bedrijf, dus wie weet dat wij dit in de toekomst wel kunnen bieden. Veel koffieplezier! Team Koffiepiraat
Overeenkomstig de bestelling geleverd
Beste Hans, Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service en levering. Geniet van uw producten! Team Koffie Piraat
ik heb dit niet zo fijn ervaren de bezorger was aan de deur geweest zij hij maar ik ben niet weg geweest kon mijn dochter het helemaal in schiedam op gaan halen dit doe ik dus niet weer
Beste Mina, Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat uw pakket niet op de juiste manier bij u is bezorgd, onze excuses hiervoor. Wanneer wij het pakket overdragen aan de bezorgdienst, is het uit onze handen. Wij zullen hier dus zeker een opmerking maken naar de desbetreffende bezorgdienst. Wij hebben echter het vertrouwen dat de bezorgdienst de pakketten op de juiste manier bij onze klanten bezorgd. Wij geven dit aan bij de bezorgdienst en hopen dat dit niet nog een keer zal gebeuren. Wij wensen u in ieder geval veel plezier met uw producten en mocht er wat zijn dan kunt u ons altijd benaderen via mail of telefoon. Team Koffiepiraat
Altijd zeer tevreden me Koffiepiraat. Uitgebreid assortiment voor een prima prijs.
Beste Patrick, Fijn dat u tevreden bent met de producten uit ons assortiment en dat u een positieve ervaring heeft met onze service. Veel koffieplezier! Team Koffie Piraat
Beste Rosette, Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn dat u een positieve ervaring hebt met de levering van onze producten. Veel plezier met uw producten en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Bestelling correct uitgevoerd.
Beste Ben, Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service en levering. Geniet van uw producten! Team Koffie Piraat
Gewoon goed
Beste Theo, Bedankt voor uw positieve reactie naar ons en fijn om te horen dat alles naar wens is geweest voor u. Team Koffie Piraat
De bonen hebben een goede smaak, met een beetje suiker erbij is het voor mij genieten.
Beste Paul, Wat fijn om te lezen dat u een positieve ervaring heeft met onze producten. Wij zien u graag terug bij Koffie Piraat. Veel koffieplezier! Team Koffie Piraat
Perfecte transactie, snel en goedkoop.
Beste Gert, Wat fijn om te lezen dat u een positieve ervaring heeft met uw bestelling bij Koffie Piraat. Wij hopen u nog vaak terug te zien bij ons. Ahoy! Team Koffie Piraat
Bestelling op tijd gekregen.Top
Beste Henja, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling naar ons. Fijn om te lezen dat uw producten snel in huis waren. Veel koffieplezier!
Heb goed ervaring met Koffiepiraat. Niet duur en snelle verzending.
Beste Peter, Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service en levering. Geniet van uw producten! Team Koffie Piraat
Beste Saskia, Bedankt voor uw positieve reactie naar ons en fijn om te horen dat alles naar wens is geweest voor u. Team Koffie Piraat
Na even op zoek te zijn naar Mars / Twix / Milky Way chocolademelk-cups voor het Senseo-apparaat ben ik terecht gekomen bij Koffiepiraat. na een vlotte bestelprocedure kreeg ik de bestelling, in coronatijden, gewoon de volgende dag aan. 's Avonds besteld en 's ochtends in huis. Goede en kwalitatieve service, heel fijn om te ervaren!
Beste Vince, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling naar ons. Wat fijn om te lezen dat u uw favoriete Senseo pads bij ons heeft gevonden. Ook fijn dat de producten snel bij u in huis waren. We hadden de wind in de zeilen! Wij hopen u terug te zien bij Koffiepiraat en wensen u veel plezier met uw producten. Team Koffiepiraat
Ik bestel al jaren bij de koffiepiraat naar grote tevredenheid.
Beste Bertus, Wat fijn om te lezen dat u een positieve ervaring heeft met onze service en producten. Wij zien u graag terug bij Koffie Piraat. Veel koffieplezier! Team Koffie Piraat
goede snelle service, klantvriendelijk, alleen jammer dat de leuke presentjes heel snel 'op' zijn
Beste Sonja, Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze service en fijn dat u klantvriendelijk bent geholpen. Wij verwennen onze klanten graag met leuke presentjes, dus wie weet krijgt u snel weer wat bij uw bestelling! Geniet van uw producten, Team Koffiepiraat
Het product is anders dan verwacht. Dit zou dezelfde zijn als wat ik in eerst instantie wilde bestellen. Het is wat in de horeca gebruikt wordt, als beste alternatief aangeboden. Helaas is dit een poeder terwijl ik tabletten nodig heb voor het reinigen van de machine. Na de levering daarover gebeld of ik het ook ander als poeder mag gebruiken... maar ze namen de telefoon niet op en hebben nog niet terug gebeld. Onder tussen zit je al gauw in de workflow en ben je niet meer bezig met het (alternatief) geleverde.
Goede prijs/kwaliteit. Binnen een paar dagen bezorgd. Handig overzicht per koffiesoort welke eigenschappen de bonen hebben.
Beste Robert, Wat fijn om te lezen dat u een positieve ervaring heeft met onze service en producten. Wij zien u graag terug bij Koffie Piraat. Veel koffieplezier! Team Koffie Piraat