Goede prijs/kwaliteit. Binnen een paar dagen bezorgd. Handig overzicht per koffiesoort welke eigenschappen de bonen hebben.
Beste Robert, Wat fijn om te lezen dat u een positieve ervaring heeft met onze service en producten. Wij zien u graag terug bij Koffie Piraat. Veel koffieplezier! Team Koffie Piraat
Ik ben zeer tevreden over mijn levering. Snelle levering en netjes verpakt.
Beste Berna, Bedankt voor uw positieve reactie naar ons en fijn om te horen dat alles naar wens is geweest voor u. Misschien vind je het leuk om onze nieuwste aanbiedingen in te gaten te houden via social media. Ahoy! Team Koffie Piraat
Ruime keuze en snel geleverd
Beste Chris, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling naar ons. Fijn om te lezen dat uw producten snel in huis waren. Veel koffieplezier!
Heerlijke koffie, makkelijk bestellen, snelle levering
Beste Coos, Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service en levering. Geniet van uw producten! Team Koffie Piraat
Nu twee keer besteld bij deze koffie piraten en daar worden wij erg blij van! Arrrrrr! Naast de scherpe prijzen beschikken deze piraten ook nog eens over een goede service! Het assortiment is prima te noemen, de chocolademelk met marshmallows is ook echt een aanrader! Wij bestellen nergens anders meer, savvy!
Beste Nick, Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met onze producten en service. We hadden de wind in de zeilen! Wij zien u graag terug bij Koffiepiraat. Geniet van de producten, Team Koffiepiraat
Goeie selectie koffies en koffiecups
Beste Niels, Fijn dat u tevreden bent met de producten uit ons assortiment en dat u een positieve ervaring heeft met onze service. Veel koffieplezier! Team Koffie Piraat
Vanaf de bestelling t/m levering ging het vlot en zonder problemen.
Beste Drazen, Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service en levering. Geniet van uw producten! Team Koffie Piraat
Goede ervaring. 2x besteld en goed en snel geleverd.
Beste Ilse, Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn dat u een positieve ervaring hebt met de levering van onze producten. Veel plezier met uw producten en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
na bestelling geen enkle informatie over de verzending. vrijdag morgen besteld , maandagmorgen ineens n mail van DPD dat het pakket 2 uur later bezorgd zal worden. Verder alles in orde.
Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn dat u de koffie lekker vond. Wat vervelend dat u geen informatie heeft ontvangen over de zending, onze excuses hiervoor. De kans is groot dat de bevestigingsmail in uw spam terecht is gekomen. Wanneer u ons mailadres toevoegt aan uw adresboek, zal deze mail niet meer in de spam terechtkomen. Veel koffieplezier, Team Koffiepiraat
Ruime keuze , goede prijzen.
Goede service en vriendelijke personeel.
Beste Dora, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij vinden het fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze service en ons personeel. Dat compliment steken wij in onze zak. Veel koffieplezier, Team Koffiepiraat
Ik heb weleens illy bonen voor €5 per blik gekocht , echter was dat een actie. Zou mooi zijn als de koffiepiraat dit ook eens zou doen. Maar verder op en top!!!!
Beste Marcel, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat alles netjes is verlopen met uw order. Wij vinden het leuk om onze klanten af en toe te verwennen met een leuke actie. Wie weet in de toekomst hebben wij ook met de blikken van Illy zo een soort actie. Voor dit soort acties kunt u onze social media in de gaten houden of zich aanmelden voor de nieuwsbrief. Dat kan hier: koffiepiraat.nl/nieuwsbrief. Geniet van uw producten! Team Koffiepiraat
Veel keuze in de webshop en dat aan mooie prijsjes. De levering was sneller dan verwacht en er zaten gratis chocolaatjes in de doos. Ik koop zeker opnieuw.
Beste Jessy, Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij vinden het fijn dat u tevreden bent met onze webshop en de prijzen die wij u bieden. Gelukkig was alles snel bij u in huis en was u blij met de bijgeleverde chocolaatjes. Veel koffieplezier, Team Koffiepiraat
Goede sotering, snelle levering.
Beste Evert, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling naar ons. Fijn om te lezen dat uw producten snel in huis waren. Veel koffieplezier! Team Koffie Piraat
Mijn Dolce Gusto moet regelmatig aangevuld worden, iedereen wil graag lekkere koffie! Dankzij de mensen van Koffiepiraat zit ik niet zonder!
Beste Erwin, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u nooit zonder uw favoriete Dolce Gusto koffie zit. Wij doen ons best iedere Dolce Gusto fan te voorzien van hun favoriete koffie. Geniet van uw koffie, Team Koffiepiraat
Supersnelle levering en vaak een extraatje erbij!
Beste Natas, Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service en levering. Geniet van uw producten! Team Koffie Piraat
Bestelling snel geleverd met extra chocolaatjes. Alleen voor vragen helaas niet telefonisch bereikbaar.
Beste Ingrid, Bedankt voor uw positieve reactie naar ons en fijn om te horen dat alles naar wens is geweest voor u. Wij doen ons uiterste best om vaak telefonisch bereikbaar te zijn. Echter zijn wij een klein team met maar één persoon die over de telefoon gaat. Het kan zijn dat we dan in een meeting zitten, lunchpauze hebben of dat deze persoon druk is met iets anders. Onze excuses hiervoor. U kunt voor vragen ook altijd naar ons mailen en wij doen ons best iedereen zo goed mogelijk te helpen. Geniet van uw bestelling, Team Koffie Piraat
Love this company
Hi Rey, Thank you for your positive review. We are glad to read that you are happy with our products and services. We hope to see you back at Koffiepiraat. Team Koffiepiraat
Goedkoop en snel geleverd, jammer dat de houdbaarheidsdatum niet snel gezien is door mij maar dat maak ik met de volgende bestelling wel goed.
Beste Mary, Bedankt voor uw beoordeling naar ons. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze producten en dat de producten snel in huis waren. Wij hopen dat u nog op tijd heeft kunnen genieten van uw producten voor de houdbaarheidsdatum was verstreken. Geniet van uw producten, Team Koffiepiraat
Goeie levering..en goedkoop!
Beste Marinke, Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn dat u een positieve ervaring hebt met de levering van onze producten. Veel plezier met uw producten en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Snelle verzending, lekkere koffie en chocolademelk. Niet duur.
Beste Esther, Wat fijn om te lezen dat u een positieve ervaring heeft met onze service en producten. Wij zien u graag terug bij Koffie Piraat. Veel koffieplezier! Team Koffie Piraat
Ik heb al 2 x een beoordeling gegeven, nogmaals alles is prima! Graag geen beoordeling meer vragen.
Beste Nico, Nogmaals bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn dat alles voor u in orde was. De mail over de beoordelingen gaan automatisch zodra u uw mailadres aan ons doorgeeft. U kunt zich hiervoor afmelden in de mail zelf. Mocht u hier hulp bij nodig hebben, horen wij dat graag. Graag tot ziens, Team Koffiepiraat
Overzichtelijke website, snelle levering
Beste heer/mevrouw, Wat fijn om te lezen dat u een positieve ervaring heeft met uw bestelling bij Koffie Piraat. Wij hopen u nog vaak terug te zien bij ons. Ahoy! Team Koffie Piraat
Snelle en nette levering, producten waren goed
Beste Denise, Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn dat u een positieve ervaring hebt met de levering van onze producten. Veel plezier met uw producten en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Ze hebben prima koffie voor de juiste prijs en vlot geleverd
Beste Gina, Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service en levering. Geniet van uw producten! Team Koffie Piraat