Goede prijs, snelle bezorging, duidelijke beoordeling van koffie eigenschappen

Goede prijs/kwaliteit. Binnen een paar dagen bezorgd. Handig overzicht per koffiesoort welke eigenschappen de bonen hebben.

Zeer tevreden over de levering

Ik ben zeer tevreden over mijn levering. Snelle levering en netjes verpakt.

Snel en goed geleverd

Ruime keuze en snel geleverd

Klantgericht, snelle levering

Heerlijke koffie, makkelijk bestellen, snelle levering

Baat bij deze Piraat!

Nu twee keer besteld bij deze koffie piraten en daar worden wij erg blij van! Arrrrrr! Naast de scherpe prijzen beschikken deze piraten ook nog eens over een goede service! Het assortiment is prima te noemen, de chocolademelk met marshmallows is ook echt een aanrader! Wij bestellen nergens anders meer, savvy!

Goeie selectie koffies en koffiecups

In een keer goed.

Vanaf de bestelling t/m levering ging het vlot en zonder problemen.

Goede en snelle levering.

Goede ervaring. 2x besteld en goed en snel geleverd.

koffie lekker, verzendinformatie kon beter

na bestelling geen enkle informatie over de verzending. vrijdag morgen besteld , maandagmorgen ineens n mail van DPD dat het pakket 2 uur later bezorgd zal worden. Verder alles in orde.

Alles wat je nodig hebt voor een lekkere kop koffie

Ruime keuze , goede prijzen.

Goede service en vriendelijke personeel.

Keurig conform afspraak geleverd, en een nette prijs

Ik heb weleens illy bonen voor €5 per blik gekocht , echter was dat een actie. Zou mooi zijn als de koffiepiraat dit ook eens zou doen. Maar verder op en top!!!!

Ruime keuze aan fijne prijzen

Veel keuze in de webshop en dat aan mooie prijsjes. De levering was sneller dan verwacht en er zaten gratis chocolaatjes in de doos. Ik koop zeker opnieuw.

Gewoon goed!

Goede sotering, snelle levering.

Ik heb weer voorraad dankzij Koffiepiraat!

Mijn Dolce Gusto moet regelmatig aangevuld worden, iedereen wil graag lekkere koffie! Dankzij de mensen van Koffiepiraat zit ik niet zonder!

Geweldig!

Supersnelle levering en vaak een extraatje erbij!

Goede prijs/ kwaliteit verhouding

Bestelling snel geleverd met extra chocolaatjes. Alleen voor vragen helaas niet telefonisch bereikbaar.

Fast high quality

Love this company

Snel en goedkoop.

Goedkoop en snel geleverd, jammer dat de houdbaarheidsdatum niet snel gezien is door mij maar dat maak ik met de volgende bestelling wel goed.

Lekker goedkoop

Goeie levering..en goedkoop!

Goede service, lekkere koffie

Snelle verzending, lekkere koffie en chocolademelk. Niet duur.

prima bedrijf!

Ik heb al 2 x een beoordeling gegeven, nogmaals alles is prima! Graag geen beoordeling meer vragen.

Snel geleverd,goed contact

Overzichtelijke website, snelle levering

Snelle en nette levering, producten waren goed

Goede koffie voor de juiste prijs

Ze hebben prima koffie voor de juiste prijs en vlot geleverd