Snelle levering, helemaal goed.
Beste Ad, Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn dat u een positieve ervaring hebt met de levering van onze producten. Veel plezier met uw producten en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Was weer levering en prima verzocht, enige jammere is de de cappucino intenso niet meer in het assortiment zit
Met 1 dag koffiebonen bezorgd. Zeer scherp geprijsd en ruim aanbod. Kortom vanaf nu vaste klant!
Beste Bjorn, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te lezen dat de koffiebonen snel in huis waren en dat u vaker bij ons terugkomt. Veel koffieplezier, Team Koffiepiraat
Ruime keus op een overzichtelijke site. Vanaf bestellen tot de snelle levering is de bestelling goed te volgen. Tot de volgende keer!
Beste Wil, Fijn dat u tevreden bent met de producten uit ons assortiment en dat u een positieve ervaring heeft met onze service. Veel koffieplezier! Team Koffie Piraat
Ik bestel al jaren bij Koffie Piraat. Altijd dezelfde koffie, stelt nooit teleur. Goede prijzen, snelle levering en goede klantenservice als er wel eens iets niet goed is gegaan met de levering. Wordt uitstekend en klantvriendelijk opgelost!
Beste Arjan, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u al jaren geniet van de koffie die u bij ons besteld. Wij zijn blij dat u tevreden bent met de prijzen, de levering en onze service. Geniet van uw koffie en graag tot ziens bij Koffiepiraat. Team Koffiepiraat
Bestellen en in principe de volgende dag geleverd
Beste Mieke, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling naar ons. Fijn om te lezen dat uw producten snel in huis waren. Veel koffieplezier! Team Koffie Piraat
Topp
Beste Melissa, Bedankt voor uw positieve reactie naar ons en fijn om te horen dat alles naar wens is geweest voor u. Team Koffie Piraat
Mooie prijzen, snelle en correcte levering. Voor herhaling vatbaar. Groetjes, Monica van Rooij
Beste Monica, Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service en levering. Geniet van uw producten! Team Koffie Piraat
Ik bestel producten welke niet in de supermarkt te koop zijn. Producten zijn goed, bestellingen zijn altijd op tijd en de sevice is prima
Beste Saskia, Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn dat u een positieve ervaring hebt met de levering van onze producten. Veel plezier met uw producten en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Espresso-toestel had nog geen reinigingsbeurt nodig. Product dus nog niet gebruikt.
Beste Lieve, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij hopen dat de reinigingstabletten uitstekend zullen werken voor uw espresso machine. Graag tot ziens bij Koffiepiraat, Team Koffiepiraat
Helemaal tevreden. Goed verpakt (in hergebruikte doos met leuke sticker) en snel geleverd. Ook via mail contact goed geholpen. Top service.
Beste Barry, Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn dat u een positieve ervaring hebt met de levering van onze producten. Wij zorgen er inderdaad voor dat wij op een duurzame manier leveren. Veel plezier met uw producten en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Heel goede ervaring!
Beste Freek, Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service en levering. Geniet van uw producten! Team Koffie Piraat
Ik ben al tijden erg tevreden met koffiepiraat vanwege goede service, snelle levering tegen goede prijs.
Beste Bart, Wij vinden het fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze producten, service en levering. Op onze social media vind je de leukste en nieuwste aanbiedingen! Veel koffieplezier, Team Koffie Piraat
Snel geleverd en de koffie is uitstekend!
Beste Boukje, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling naar ons. Fijn om te lezen dat uw producten snel in huis waren. Veel koffieplezier! Team Koffie Piraat
Snelle verzending en goede prijs. Helaas geen bevestiging van de bestelling via mail. Weet niet of dat standaard is.
Beste Lars, Bedankt voor uw positieve beoordeling en fijn om te lezen dat de producten snel in huis waren bij u. Wat vervelend dat u geen bestelbevestiging heeft ontvangen van ons, onze excuses hiervoor. Het kan zijn dat deze in uw spam terecht is gekomen. Het is geen standaard. Bedankt en graag tot ziens, Team Koffiepiraat.
Levering is altijd snel thuis en de prijs/kwaliteit verhouding is goed.
Beste Adriaan, Bedankt voor uw positieve reactie naar ons en fijn om te horen dat alles naar wens is geweest voor u. Misschien vind je het leuk om onze nieuwste aanbiedingen in te gaten te houden via social media. Ahoy! Team Koffie Piraat
Mijn favoriete koffie voor een heel goede prijs snel geleverd.
Beste Ton, Wat fijn om te lezen dat u een positieve ervaring heeft met uw bestelling bij Koffie Piraat. Wij hopen u nog vaak terug te zien bij ons. Ahoy! Team Koffie Piraat
Overzichtelijke wedsite
Beste Frans, Bedankt voor uw positieve reactie naar ons en fijn om te horen dat alles naar wens is geweest voor u. Team Koffie Piraat
Gewoon: Goede koffie, de volgende dag in Groningen. Wat wil een mens nog meer!
Beste JP, Wat fijn om te lezen dat u een positieve ervaring heeft met onze service en producten. Wij zien u graag terug bij Koffie Piraat. Veel koffieplezier! Team Koffie Piraat
Super snelle levering veel keus en netjes verpakt
Beste Diana, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling naar ons. Fijn om te lezen dat uw producten snel in huis waren. Veel koffieplezier! Team Koffie Piraat
geleverd wat is besteld.
Beste Bert-Jan, Bedankt voor uw positieve reactie naar ons en fijn om te horen dat alles naar wens is geweest voor u. Team Koffie Piraat
Snelle service en goede producten.
Beste Annie, Fijn om te horen dat u tevreden bent over uw bestelling. Als u nog vragen hebt, staan wij altijd voor u klaar! Je kan ons volgen op social media om onze leukste aanbiedingen in de gaten te houden. Graag tot ziens bij Koffie Piraat. Team Koffie Piraat.
Ontkalktabl en reinigingstabl gekocht.heerlijk weer warme koffie!
Beste Saskia, Fijn dat u tevreden bent met de producten uit ons assortiment en dat u een positieve ervaring heeft met onze service. Veel koffieplezier! Team Koffie Piraat
Bestellen ging makkelijk en vlot bezorgd
Beste Anne, Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service en levering. Geniet van uw producten! Team Koffie Piraat
Kan niet beter!!
Beste Frans, Bedankt voor uw positieve reactie naar ons en fijn om te horen dat alles naar wens is geweest voor u. Misschien vind je het leuk om onze nieuwste aanbiedingen in te gaten te houden via social media. Ahoy! Team Koffie Piraat