Een kwestie van bestellen, orderbevestiging checken en snelle levering!
Beste Mirjam, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling naar ons. Fijn om te lezen dat uw producten snel in huis waren. Veel koffieplezier! Team Koffiepiraat
Prima vervanging van de duurdere merk producten, ik gebruik de ontkalk tabletten en de reiniging tabletten voor een grote koffie machine
Beste Josefien, Bedankt voor uw positieve reactie naar ons en fijn om te horen dat alles naar wens is geweest voor u. Team Koffiepiraat
Goede website, bestellen is overzichtelijk en duidelijk, snelle en correcte levering
Beste Jeanpaul, Wat fijn om te lezen dat u een positieve ervaring heeft met onze service en producten. Wij zien u graag terug bij Koffiepiraat. Veel koffieplezier! Team Koffiepiraat
Gemakkelijke website, grote keuze aan koffie, goede communicatie en snelle levering. Toppie
Beste Alain, Fijn dat u tevreden bent met de producten uit ons assortiment en dat u een positieve ervaring heeft met onze service. Veel koffieplezier! Team Koffiepiraat
Koffie besteld nav jullie beschrijving. Die klopte precies
Beste Ilse, Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service en levering. Geniet van uw producten! Team Koffiepiraat
Zij waren zeer snel met leveren.top
Beste Tulay, Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn dat u een positieve ervaring hebt met de levering van onze producten. Veel plezier met uw producten en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffiepiraat
Altijd snel leveren, altijd goede kwaliteit en prima en gebruikersvriendelijke website!! Koffiepiraat.nl
Beste Paul, Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze service en dat uw producten snel bij u in huis waren. Veel koffieplezier, Team Koffiepiraat
Leider war die 2 te kaffeesorte nicht vorrätig Sonst alles prima geklappt
Hi Michael, Thank you for your positive review. Unfortunate to read that your preferred coffee was not in stock anymore, but we are glad everything was good for you. We hope to see you back at Koffiepiraat, Team Koffiepiraat
Had iets besteld waarbij het niet helemaal goed ging. Mail gestuurd, direct reactie gekregen met uitleg wat er niet goed is gegaan. Twee dagen later het bestelde thuis gekregen met excuses en een kleine versnapering. Prima service dus
Beste Elly, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Vervelend dat er in eerste instantie iets niet helemaal goed ging met uw bestelling, maar gelukkig hebben wij het voor u op kunnen lossen. Geniet van uw producten, Team Koffiepiraat
Fijne koffie en het scheelt een hoop gedoe, altijd voorraad
Beste Anja, Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn dat u een positieve ervaring hebt met de levering van onze producten. Veel plezier met uw producten en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffiepiraat
Beste Benjamin, Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service en levering. Geniet van uw producten! Team Koffiepiraat
Heb per ongeluk decafaiene koffie besteld omdat dit niet zo goed stond vermeld op de site.. Heb nog geprobeerd te bellen maar daar nam niemand op dus kon het onmogelijk meer wijzigen.. jammer! Vandaar de 3 sterren..
Beste Marc, Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te lezen dat u de verkeerde koffie heeft ontvangen. Wij helpen u natuurlijk graag en sturen graag de juiste koffie naar u toe. Onze excuses dat wij de telefoon niet opnamen. U kunt ons altijd een mail sturen naar [email protected] of ons op werkdagen van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereiken tussen 09:30 en 16:30 op telefoonnummer 085-2731215. Wij helpen u graag verder, dus horen graag van u. Team Koffiepiraat
Niets aan toe te voegen
Beste Marion, Bedankt voor uw positieve review. Goed om te lezen dat u tevreden bent met uw bestelling en dat de producten snel bij u in huis waren. Veel koffieplezer, Ahoy, Team Koffiepiraat
Lekkere koffie, bezorging snel en goed behalve dat wij de dubbele kartonnen dozen een beetje teveel van het goede vinden.
Beste heer/mevrouw Snijders, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn dat tevreden bent met de koffie en onze service en levering. Wij wensen u veel koffieplezier, Team Koffiepiraat
Altijd netjes op tijd,,en mooi assortiement
Beste Joy, Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te lezen dat u de favoriete chocolademelk van uw zoon bij ons heeft kunnen vinden. Wij hopen dat hij er veel plezier van heeft en dat u zelf ook wat leuks uit heeft kunnen zoeken. Graag tot ziens bij Koffiepiraat Team Koffiepiraat
Snelle levering!
Beste Andre, Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn dat u een positieve ervaring hebt met de levering van onze producten. Veel plezier met uw producten en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffiepiraat
Vlotte levering, duidelijke website. In één woord: geweldig met alles!
Beste Willy, Fijn om te horen dat u tevreden bent over uw bestelling. Als u nog vragen hebt, staan wij altijd voor u klaar! Je kan ons volgen op social media om onze leukste aanbiedingen in de gaten te houden. Graag tot ziens bij Koffiepiraat. Team Koffiepiraat.
In winkels zijn niet alle smaken. Bij koffiepiraat volop. En dat vinden wij super fijn.
Beste Lizan, Fijn dat u tevreden bent met de producten uit ons assortiment en dat u een positieve ervaring heeft met onze service. Veel koffieplezier! Team Koffiepiraat
Alleen de Piraat had de koffie die ik wilde! Netjes en op tijd geleverd.
Beste Marita, Wat fijn om te lezen dat u een positieve ervaring heeft met uw bestelling bij Koffiepiraat. Wij hopen u nog vaak terug te zien bij ons. Ahoy! Team Koffiepiraat
Heel snelle levering! Ook de goedkoopste met vaak leuke acties en promoties.
Beste Laetitia, Leuk om te lezen dat je blij bent met de leuke acties bij je bestelling en dat je zulke extra’s waardeert. Om dit soort leuke acties in de gaten te houden, vind je het misschien leuk om ons te volgen op social media. Ahoy! Team Koffiepiraat
alle is helemaal naar wens verlopen .
Beste Frans, Bedankt voor uw positieve reactie naar ons en fijn om te horen dat alles naar wens is geweest voor u. Team Koffiepiraat
Goede ervaringen
Beste Johan, Wat fijn om te lezen dat u een positieve ervaring heeft met onze service en producten. Wij zien u graag terug bij Koffiepiraat. Veel koffieplezier! Team Koffiepiraat
Ik bestel graag me koffie bij jullie heb het altijd snel in huis en de koffie is heerlijk em
Beste Alida, Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service en levering. Geniet van uw producten! Team Koffiepiraat
Het was even afwachten wat het precies zou zijn en hoe het verpakt zou zijn maar ze zijn per stuk verpakt echt een top cadeau!!
Beste Diane, Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te lezen dat u blij bent met onze producten en service. We zijn blij dat uw de bestelling als een cadeautje heeft ervaren. Wij zien u graag terug bij Koffiepiraat. Team Koffiepiraat
Fijne website, scherpe aanbiedingen en snelle levering! Dus top
Beste Bas, Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn dat u een positieve ervaring hebt met de levering van onze producten. Veel plezier met uw producten en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffiepiraat