zie boven
Beste Frans, Hartelijk dank voor uw beoordeling en fijn dat u onze service als positief ervaart. Wij houden u graag op de hoogte van uw bestelling. Mocht u geen track & trace link hebben ontvangen met de orderinformatie, sturen wij die graag naar u op. Voor vragen kunt u ons altijd mailen naar info@koffiepiraat of ons op werkdagen van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereiken tussen 09:30 en 16:30 op telefoonnummer 085-2731215. Team Koffiepiraat
Lavazza het merk voor de lekkerste italiaanse koffie
Beste Marijke, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat u uw favoriete koffie in huis heeft kunnen halen. Geniet van de koffie! Team Koffiepiraat
Voor een goede prijs geniet ik weer van mijn favoriete koffie. Netjes verpakt en snel geleverd.
Beste Ingrid, Wat fijn om te lezen dat u een positieve ervaring heeft met onze service en producten. Wij zien u graag terug bij Koffiepiraat. Veel koffieplezier! Team Koffiepiraat
Nog nooit problemen gehad en altijd snel antwoord op vragen.
Beste Alexander, Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service en levering. Geniet van uw producten! Team Koffiepiraat
Gewoon een super snelle levering!!
Beste Miranda, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling naar ons. Fijn om te lezen dat uw producten snel in huis waren. Veel koffieplezier! Team Koffiepiraat
Niks op aan te merken. Volgende dag in huis en materialen zorgvuldig in bubbelplastic verpakt.
Beste Vincent, Wat fijn om te lezen dat u een positieve ervaring heeft met uw bestelling bij Koffiepiraat. Wij hopen u nog vaak terug te zien bij ons. Ahoy! Team Koffiepiraat
Ik bestel al jaren bij Koffiepiraat. Ze hebben een uitgebreid assortiment aan koffiebonen. Persoonlijk houd ik van een krachtige/ volle koffiesmaak. Je kunt makkelijk door het assortiment navigeren om zo precies te kiezen wat je wilt. Vaak ook lekkere theetjes & Italiaanse koekjes in het assortiment die ik regelmatig uitprobeer. En regelmatig posten ze leuke weetjes en blogs over de diverse koffies die ze verkopen.
Beste Yvette, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over ons assortiment. Voor onze klanten bieden wij natuurlijk graag leuke aanbiedingen aan en de lekkerste producten met goede kwaliteit. Wij zijn blij dat u dat ook zo ervaart! Veel koffieplezier en graag tot ziens bij Koffiepiraat. Team Koffiepiraat.
helemaal goed
die lieferung hat wunderbar geklappt und der kaffe schmeckte klasse
Hi Stefan and Ariane, Thank you for your positive review. We are glad to hear that you liked your coffee. We hope to see you back at Koffiepiraat! Team Koffiepiraat
prima. Ik wens geen enquetes/beoordelingsverzoeken meer, dank.
Beste Queeny, Wat fijn om te lezen dat u een positieve ervaring heeft met uw bestelling bij Koffiepiraat. Wij hopen u nog vaak terug te zien bij ons. U ontvangt heet beoordelingsverzoeken meer. Ahoy! Team Koffiepiraat
Producten zijn prima. Als de bezorging verdient geen Pluim. Kwam niet aan op de afgesproken tijd en ik heb ook geen bericht gekregen dat de spullen bij de overburen was afgegeven!
Beste Dion, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over ons assortiment. De bezorgdiensten hebben het erg druk, waardoor er wat vertraging kan oplopen tijdens de bezorging van uw producten. Via de track & trace link kunt u uw bestelling goed in de gaten houden. Bij vragen over uw bestelling kunt u ons altijd mailen naar info@koffiepiraat of ons op werkdagen van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereiken tussen 09:30 en 16:30 op telefoonnummer 085-2731215. Veel koffieplezier! Team Koffiepiraat
alles op voorraad, snelle levering en goedkoper als in de winkel
Beste Geert, Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn dat u een positieve ervaring hebt met de levering van onze producten. Veel plezier met uw producten en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffiepiraat
bestellig is na gelevert wel 2 dagen latter prima service
Beste Tom, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat vervelend om te lezen dat uw bestelling niet op de juiste dag is geleverd, onze excuses daarvoor. Het is soms erg druk bij de pakketdiensten. Hierdoor kan er wat vertraging oplopen in het bezorg proces. Wij hopen dat u wel heeft kunnen genieten van uw producten en zien u graag terug bij Koffiepiraat. Team Koffiepiraat.
Original review
bestelling niet ontvangen hele dag op gewacht geen paket ontvangen op de dag van levering hier bestel ik dus niet meer schade 30.00 en nog geen koffiepads in huis
Het is probleemloos lekkere koffie bestellen bij de koffiepiraat.
Beste Michel, Fijn om te horen dat u tevreden bent over uw bestelling. Als u nog vragen hebt, staan wij altijd voor u klaar! Je kan ons volgen op social media om onze leukste aanbiedingen in de gaten te houden. Graag tot ziens bij Koffiepiraat. Team Koffiepiraat.
Helemaal goed. Bezorging snel en verzorgd.
Beste Clarissa, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling naar ons. Fijn om te lezen dat uw producten snel in huis waren. Veel koffieplezier! Team Koffiepiraat
Ben zeer tevreden
Beste Peter, Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn dat u een positieve ervaring hebt met de levering van onze producten. Veel plezier met uw producten en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffiepiraat
Erg scherpe prijzen, zeker bij aankoop van meerdere pakken koffie. Snelle en voordelige verzending.
Beste Frank, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling naar ons. Fijn om te lezen dat uw producten snel in huis waren. Veel koffieplezier! Team Koffiepiraat
Een bestelling verloopt efficient en vliegensvlug. Een mens zit bij de koffiepiraat nooit zonder koffie!!
Beste Marco, Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn dat u een positieve ervaring hebt met de levering van onze producten. Veel plezier met uw producten en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffiepiraat
Nooit eerder met piraten samen gewerkt, maar dit is voor herhaling vatbaar.
Beste René, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u een positieve ervaring heeft met de samenwerking met ons, wij hadden de wind in de zeilen! Veel koffieplezier, Team Koffiepiraat
Voor de 5e keer besteld bij Koffie Piraat En zoals gewoonlijk volgens afspraak op tijd bezorgd.
Beste André, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat u graag bij ons terugkomt om uw producten te bestellen. We hadden de wind in de zeilen! Ahoy! Team Koffiepiraat
Tot nu toe altijd alles op voorraad. Snelle en correcte levering
Moeilijk verkrijgbare koffie telkens snel geleverd.
Eerder bezorgd gekregen dan gepland! En dat ook nog eens tegen de beste prijs. Top!
Al vaak besteld bij koffiepiraat en nog nooit teleurgesteld
Al tig x een bestelling geplaatst altijd goed en op tijd. Ga zo door
Beste Petra, Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te lezen dat u graag bij ons terugkomt en dat u tevreden bent met onze levering en service. Veel koffieplezier, Team Koffiepiraat