Alles weer zoals gehoopt.
Beste Aaron, Wat fijn om te lezen dat u een positieve ervaring heeft met onze service en producten. Wij zien u graag terug bij Koffiepiraat. Veel koffieplezier! Team Koffiepiraat
Koffie bonnen bestellen , het wordt gelijk verwerkt en verpakt en verzonden super ...
Beste Rob, Wat fijn om te lezen dat u een positieve ervaring heeft met uw bestelling bij Koffiepiraat. Wij hopen u nog vaak terug te zien bij ons. Ahoy! Team Koffiepiraat
Ik gebruik een ESE koffiemachine, en koffiepiraat heeft een hele goede selectie pads voor mijn machine. Snelle levering, goede communicatie, dus helemaal goed!
Zeer snelle levering en de prijs van de koffie is ook zeer goed.
Alles wat ik bestel is de volgende dag in huis. Prijs is een redelijke prijs.
vandaag besteld overmorgen in huis. top. en de koffie is perfect.
bestellen zeer eenvoudig ,helaas laat post nl nog wel eens verstek gaan
Aanrader!
Beste Johannes, Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn dat u een positieve ervaring hebt met de levering van onze producten. Veel plezier met uw producten en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffiepiraat
Eerlijke prijzen en snelle service. Alleen spijtig dat je zelfs bij een hoog bedrag nog verzendkosten moet betalen.
Beste Isabella, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat uw producten snel bij u in huis waren. Wij proberen voor u een zo voordelig mogelijke prijs aan te bieden. We zijn aan het groeien, dus wellicht dat dit in de toekomst kan gebeuren. Wij wensen u veel koffieplezier en graag tot ziens bij Koffiepiraat Team Koffiepiraat
het is heerlijk om zo de koffie geleverd te krijgen, zonder dat je er voor op uit hoeft.
Beste Marjan, Bedankt voor uw positieve reactie naar ons en fijn om te horen dat alles naar wens is geweest voor u. Team Koffiepiraat
Goede ervaring
Beste Suzanne, Wat fijn om te lezen dat u een positieve ervaring heeft met onze service en producten. Wij zien u graag terug bij Koffiepiraat. Veel koffieplezier! Team Koffiepiraat
Ga zo door.
Beste Eric, Wat fijn om te lezen dat u een positieve ervaring heeft met uw bestelling bij Koffiepiraat. Wij hopen u nog vaak terug te zien bij ons. Ahoy! Team Koffiepiraat
Aantrekkelijke prijs voor een lekker kopje koffie en supersnelle levering. Klasse!
Beste Rob, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling naar ons. Fijn om te lezen dat uw producten snel in huis waren en dat de koffie naar wens was. Veel koffieplezier! Team Koffiepiraat
De bestelling is snel en goed verlopen. Netjes verpakt. Prima dus.
Beste Cisca, Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service en levering. Geniet van uw producten! Team Koffiepiraat
prima.snelle levering.alleen op het verkeerde adres geleverd.
Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat vervelend dat uw pakket op het verkeerde adres geleverd was. Hopelijk heeft u toch kunnen genieten van uw producten! Veel plezier met uw producten en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffiepiraat
Scherp geprijsd en een snelle levering
Beste Hans, Bedankt voor uw positieve reactie naar ons en fijn om te horen dat alles naar wens is geweest voor u. Misschien vind je het leuk om onze nieuwste aanbiedingen in te gaten te houden via social media. Ahoy! Team Koffiepiraat
Ontvet tabletten voor mijn espressomachine zijn keurig snel geleverd tegen een redelijke prijs. Maar, bi het openen van het potje vlogen de tabletten in het rond. Het plastic is zo dun dat het direct helemaal stuk was. Moest ik een ander potje zoeken om ze in te doen. Dat vond ik slecht.
Beste Mas, Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat uw ontvet-tabletten op tijd bij u geleverd waren. Wat vervelend dat het potje van de tabletten niet helemaal in orde was voor u. Wij zullen dit zeker onthouden. Wij hopen dat u toch tevreden bent met uw product. Graag tot ziens bij Koffiepiraat Team Koffiepiraat
Ruim assortiment en snelle levering
Beste Bertus, Fijn dat u tevreden bent met de producten uit ons assortiment en dat u een positieve ervaring heeft met onze service. Veel koffieplezier! Team Koffiepiraat
Prima site, groot assortiment, uutstekende communicatie.
Beste Dini, Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te lezen dat u alles goed heeft kunnen vinden op onze site en dat uw bestelling snel is geleverd. Wij wensen u veel koffieplezier! Team Koffiepiraat
Op de website staat bij de dolce gusto grande intenso afgebeeld dat de sterkte 9 wordt verkocht. Maar na ontvangst van de zending blijkt het gewoon de slappe sterkte 7 te zijn die alle supermarkten ook verkopen.
Beste Sander, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat uw bestelling in goede orde bij u aangekomen. Wij proberen natuurlijk een zo goed mogelijke service en informatie door te geven aan onze klanten. Wij hebben deze fout direct aangepast, zodat er hier geen verwarring meer ontstaat. Wij hopen dat u toch van uw koffie kunt genieten. Graag tot ziens bij Koffiepiraat en veel koffieplezier! Team Koffiepiraat
De Koffie Piraat heeft een voor mij geweldig assortiment, levert snel, goede service!!!
Beste Petra, Fijn dat u tevreden bent met de producten uit ons assortiment en dat u een positieve ervaring heeft met onze service. Veel koffieplezier! Team Koffiepiraat
Bestellen van Kimbo voor espresso machines gemalen koffie gaat eenvoudig via de website. Snelle levering van de bestelling.
Beste David, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat uw espresso van Kimbo in goede orde op tijd bij u is binnengekomen. Geniet van de koffie! Team Koffiepiraat
Voordelig en snel geleverd
Beste heer/mevrouw, Wat fijn om te lezen dat u een positieve ervaring heeft met onze service en producten. Wij zien u graag terug bij Koffiepiraat. Veel koffieplezier! Team Koffiepiraat
Gewoon wat je besteld krijg je op tijd binnen
Beste Susanne, Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service en levering. Geniet van uw producten! Team Koffiepiraat
Zoals boven vermeld.
Beste Henk, Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn dat u een positieve ervaring hebt met de levering van onze producten. Veel plezier met uw producten en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffiepiraat