Ahoy Dennis! Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Wij vinden het erg leuk om te lezen dat je tevreden bent met Koffie Piraat. Misschien wil je ons volgen op sociale media voor nog meer koffieideeen? regelmatig breiden wij ons assortiment uit en met een spannende koffieontdekkingstocht, waan je je al snel in andere oorden ;). Wij wensen je heel veel koffieplezier en graag tot ziens bij koffie Piraat Team Koffie Piraat
Als een van de weinigen verkopen jullie mijn favoriete koffie-cups. Namelijk Honduras!!!
Ahoy Els! Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Wij vinden het erg leuk om te lezen dat je tevreden bent met Koffie Piraat. Misschien wil je ons volgen op sociale media voor nog meer koffieideeen? regelmatig breiden wij ons assortiment uit en met een spannende koffieontdekkingstocht, waan je je al snel in andere oorden ;). Wij wensen je heel veel koffieplezier en graag tot ziens bij koffie Piraat Team Koffie Piraat
Voldoende keuze in koffie, en een snelle levering
Ahoy Helen, Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Wij vinden het erg leuk om te lezen dat je tevreden bent met Koffie Piraat. Bij het afleveren van jouw bestelling hadden wij gelukkig de wind in de zeilen ;). Misschien wil je ons volgen op sociale media voor nog meer koffieideeen? regelmatig breiden wij ons assortiment uit en met een spannende koffieontdekkingstocht, waan je je al snel in andere oorden ;). Wij wensen je heel veel koffieplezier en graag tot ziens bij koffie Piraat Team Koffie Piraat
Gemakkelijk bestellen en een snelle levering. Daarnaast een goede Prijs voor hun producten tov andere web shop's.
Over algemeen zeer goede service alleen jammer dat je geen bevestigingsmail krijgt als je wat gekocht heb en een mailtje wanneer de aankoop bij jouw thuis kan worden verwacht. Geeft een gevoel van of je wel of niet het goed heb gedaan je bestelling.
Ahoy Allard! Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Wij vinden het erg leuk om te lezen dat je tevreden bent met Koffie Piraat. Na een bestelling sturen wij altijd een de postduif op pad om te laten weten dat jouw pakket onderweg is! Mocht deze niet aankomen, kan je ons altijd emailen naar [email protected] of op werkdagen bellen naar 085-2731215. Misschien vind je het leuk om ons te volgen op sociale media of om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief om maar geen aanbieding of uitbreiding van ons assortiment te hoeven missen. Wij wensen je heel veel koffieplezier en graag tot ziens bij koffie Piraat Team Koffie Piraat
Snelle levering van goede kwaliteit koffie tegen marktprijs
Ahoy Edgar! Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Wij vinden het erg leuk om te lezen dat je tevreden bent met Koffie Piraat. Wij zeilen natuurlijk de zeeen af om onze producten zo voordelig mogelijk aan te kunnen bieden ;). Misschien vind je het leuk om ons te volgen op sociale media of om je (u) in te schrijven voor onze nieuwsbrief om maar geen aanbieding of uitbreiding van ons assortiment te hoeven missen. Wij wensen u heel veel koffieplezier en graag tot ziens bij koffie Piraat Team Koffie Piraat
Super levering service alles top
Ahoy Matey! Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Wij vinden het erg leuk om te lezen dat je tevreden bent met Koffie Piraat. Gelukkig hadden we in de wind in de zeilen om jouw bestelling goed af te leveren :). Misschien vind je het leuk om ons te volgen op sociale media of om je (u) in te schrijven voor onze nieuwsbrief om maar geen aanbieding of uitbreiding van ons assortiment te hoeven missen. Wij wensen u heel veel koffieplezier en graag tot ziens bij koffie Piraat Team Koffie Piraat
Na een bestelling, waarin ik koffiebonen vergeten was, dmv een telefoontje geregeld. Volgende dag was alles correct binnen.
Ahoy Dirk Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Wij vinden het erg leuk om te lezen dat je tevreden bent met Koffie Piraat. Wij piraten doen er alles aan om onze klanten tegemoet te komen en mee te denken en wij zijn altijd weer blij als dat gelukt is. Misschien vind je het leuk om ons te volgen op sociale media of om je (u) in te schrijven voor onze nieuwsbrief om maar geen aanbieding of uitbreiding van ons assortiment te hoeven missen. Wij wensen u heel veel koffieplezier en graag tot ziens bij koffie Piraat Team Koffie Piraat
Wat je bestelt krijg je netjes afgeleverd
Ahoy Matey! Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Wij vinden het erg leuk om te lezen dat je tevreden bent met Koffie Piraat. Wij zeilen natuurlijk de zeeen af om onze producten zo voordelig en snel mogelijk aan te kunnen bieden ;). Misschien vind je het leuk om ons te volgen op sociale media of om je (u) in te schrijven voor onze nieuwsbrief om maar geen aanbieding of uitbreiding van ons assortiment te hoeven missen. Wij wensen u heel veel koffieplezier en graag tot ziens bij koffie Piraat Team Koffie Piraat
Heb deze schoonmaak en ontkalking tabletten voor mijn Miele koffie machine eerder gekocht. Voldoen uitstekend en zijn een stuk goedkoper en ook snel geleverd.
Ahoy Hans! Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Wij vinden het erg leuk om te lezen dat je tevreden bent met Koffie Piraat. Onze ontkalkings- en reinigingstabletten zijn inderdaad van topkwaliteit! Misschien vind je het leuk om ons te volgen op sociale media of om je (u) in te schrijven voor onze nieuwsbrief om maar geen aanbieding of uitbreiding van ons assortiment te hoeven missen. Team Koffie Piraat
lekkere espresso en snelle levering
Ahoy Petra! Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Wij vinden het erg leuk om te lezen dat je tevreden bent met Koffie Piraat. Bij het afleveren van jouw bestelling hadden wij gelukkig de wind in de zeilen ;). Misschien wil je ons volgen op sociale media voor nog meer koffieideeen? regelmatig breiden wij ons assortiment uit en met een spannende koffieontdekkingstocht, waan je je al snel in andere oorden ;). Wij wensen je heel veel koffieplezier en graag tot ziens bij koffie Piraat Team Koffie Piraat
Ze hebben een ruime keuze van koffie voor een hele scherpe prijs!
Ahoy Matey! Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Wij vinden het erg leuk om te lezen dat je tevreden bent met Koffie Piraat. Wij zeilen nog steeds de zeeen over om de beste koffie voor de beste prijs te vinden ;) Misschien wil je ons volgen op sociale media voor nog meer koffieideeen? regelmatig breiden wij ons assortiment uit en met een spannende koffieontdekkingstocht, waan je je al snel in andere oorden ;). Wij wensen je heel veel koffieplezier en graag tot ziens bij koffie Piraat Team Koffie Piraat
Goed en uitgebreid assortiment, er worden ook regelmatig nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd. Leuke acties ook. Snelle levering. Ik bestel al jaren bij ze en ben super tevreden!
Ahoy Matey Yvette! Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Top om te lezen dat je nog steeds tevreden bent met Koffie Piraat. Al jaren zeilen we de zeeen over opzoek naar de beste koffie voor de scherpste prijs en als we de wind in de zeilen hebben, leveren wij deze ook nog eens super snel af ;). Wij wensen je heel veel koffieplezier en graag tot ziens bij koffie Piraat Team Koffie Piraat
Zie boven.
Één minpunt: verzendkosten zouden vanaf een bepaald bedrag moeten wegvallen, zoals op vele online winkels
Ahoy Karim! Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Wij vinden het erg leuk om te lezen dat je tevreden bent met Koffie Piraat. Wij vragen inderdaad aan al onze klanten, ongeacht de hoeveelheid van de bestelling een bijdrage in de scheepskosten. Dit doen wij uit het oogpunt van duurzaamheid. Als er geen wind staat, moeten we toch op de motor verder om alle bestellingen optijd geleverd te krijgen ;). Misschien vind je het leuk om ons te volgen op sociale media of om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief om maar geen aanbieding of uitbreiding van ons assortiment te hoeven missen. Wij wensen je heel veel koffieplezier en graag tot ziens bij koffie Piraat Team Koffie Piraat
Al jaren bestel hier ik de koffie voor mijn moka expres. De koffie hiervoor heeft een speciale maling nodig en is niet overal verkrijgbaar. Bij Koffiepiraat voor prima prijs en altijd snel geleverd.
Ahoy Naomi, Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Wij vinden het erg leuk om te lezen dat je tevreden bent met Koffie Piraat. Voor die speciale koffie hebben we lang gezocht en alle zeeen bevaren ;). Misschien vind je het leuk om ons te volgen op sociale media of om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief om maar geen aanbieding of uitbreiding van ons assortiment te hoeven missen. Wij wensen je heel veel koffieplezier en graag tot ziens bij koffie Piraat Team Koffie Piraat
Alleen verzendkosten is niet meer van deze tijd, mogelijkoverstap naar andere partij. Vind dat je maar heel weing nuttigs van de geschenkducaten junt kiezen.
Ahoy Jeannette! Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Wij vinden het erg leuk om te lezen dat je tevreden bent met Koffie Piraat. Het klopt dat wij aan al onze klanten een bijdrage vragen in de verzendkosten, ongeachte hoeveel zij bestellen. Dit doen wij uit het oogpunt van milieubewustzijn en duurzaamheid wat wel weer meer van deze tijd is. Helaas kunnen wij niet meer zo vaak met de wind mee zeilen en moeten we op de motor verder om toch alles optijd geleverd te krijgen ;). Misschien vind je het leuk om ons te volgen op sociale media of om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief om maar geen aanbieding of uitbreiding van ons assortiment te hoeven missen. Wij wensen je heel veel koffieplezier en graag tot ziens bij koffie Piraat Team Koffie Piraat
Ahoy Matey! Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Wij vinden het erg leuk om te lezen dat je tevreden bent met Koffie Piraat. Gelukkig hadden we wind mee toen wij jouw bestelling af kwam leveren ;). Misschien vind je het leuk om ons te volgen op sociale media of om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief om maar geen aanbieding of uitbreiding van ons assortiment te hoeven missen. Wij wensen je heel veel koffieplezier en graag tot ziens bij koffie Piraat Team Koffie Piraat
Goede kwaliteit van de producten tegen een goede prijs en snelle levering normaal. Nu duurde het langer dan een week maar dat kwam doordat dpd het pakje kwijt was.
Aye, aye, captain Hovelings, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij vinden het erg leuk om te lezen dat u tevreden bent met Koffie Piraat. Onze scheepsmaatjes die hun sloepen vol pakjes hadden om af te leveren en daarom uw pakje kwijt waren... Mocht dat in de toekomst weer voorkomen, kunt u ons altijd bellen of emailen zodat wij ze de juiste richting wijzen ;). Wij wensen je heel veel koffieplezier en graag tot ziens bij koffie Piraat Team Koffie Piraat
Hat alles einwandfrei geklappt. Ware kam pünktlich an. Bin sehr zufrieden
Ahoy Matey Ingo! Vielen Dank für Ihre positive Bewertung. Wir freuen uns sehr zu lesen, dass Sie mit Coffee Pirate zufrieden sind. Jeden Tag tun wir unser Bestes, um unseren Kunden so gut wie möglich zu helfen. Vielleicht möchten Sie uns in den sozialen Medien folgen oder unseren Newsletter abonnieren, aber das Angebot nicht verpassen und unser Angebot erweitern. Wir wünschen Ihnen viel Kaffeegenuss und hoffen sie bij Koffie Piraat zu sehen. Team Koffie Piraat
Altijd po tijd en alles in orde
Ahoy Monika! Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Wij vinden het erg leuk om te lezen dat je tevreden bent met Koffie Piraat. Gelukkig hadden we wind mee toen wij jouw bestelling af kwam leveren ;). Misschien vind je het leuk om ons te volgen op sociale media of om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief om maar geen aanbieding of uitbreiding van ons assortiment te hoeven missen. Wij wensen je heel veel koffieplezier en graag tot ziens bij koffie Piraat Team Koffie Piraat
zodra je besteld hebt krijg je gelijk reactie terug dat de order ontvangen is en wordt verwerkt en wanneer er bezorgt gaat worden
Ahoy Matey! Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Wij vinden het erg leuk om te lezen dat je tevreden bent met Koffie Piraat. Zodra wij een bestelling binnen krijgen, Hijsen we de zeilen of starten de motor bij wat minder wind en sturen de postduif vooruit om je te waarschuwen dat we er aan komen ;). Misschien vind je het leuk om ons te volgen op sociale media of om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief om maar geen aanbieding of uitbreiding van ons assortiment te hoeven missen. Wij wensen je heel veel koffieplezier en graag tot ziens bij koffie Piraat Team Koffie Piraat
Prima service!
Ahoy Elize, Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Wij vinden het erg leuk om te lezen dat je tevreden bent met Koffie Piraat. Misschien vind je het leuk om ons te volgen op sociale media of om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief om maar geen aanbieding of uitbreiding van ons assortiment te hoeven missen. Wij wensen je heel veel koffieplezier en graag tot ziens bij koffie Piraat Team Koffie Piraat
es hat alles bestens und schnell geklappt ich kann euch nur weiter empfehlen und werde selbst noch mal was bestellen
Ahoy Mateys Stefan und Ariane, Vielen Dank für Ihre positive Bewertung. Wir freuen uns sehr zu lesen, dass Sie mit Coffee Pirate zufrieden sind. Jeden Tag tun wir unser Bestes, um unseren Kunden so gut wie möglich zu helfen. Vielleicht möchten Sie uns in den sozialen Medien folgen oder unseren Newsletter abonnieren, aber das Angebot nicht verpassen und unser Angebot erweitern. Wir wünschen Ihnen viel Kaffeegenuss und hoffen sie bei Koffie Piraat zu sehen. Team Koffie Piraat
super lekkere koffie. leuke speciale dingen. kom er echt terug voor de volgende bestelling.
Ahoy, Matey! Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Wij vinden het erg leuk om te lezen dat je tevreden bent met Koffie Piraat. Wij doen iedere werkdag weer ons best om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Misschien vind je het leuk om ons te volgen op sociale media of om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief om maar geen aanbieding of uitbreiding van ons assortiment te hoeven missen. Wij wensen je heel veel koffieplezier en graag tot ziens bij koffie Piraat Team Koffie Piraat