Alles zoals beloofd.

De levering was zoals beloofd. En het aanbod is ruim.

Prima service in prima tijd

Prima koffie voor een goede prijs

Ook de klantenservice is prima.

Ontdekking van nieuwe smaken

Groot aanbod aan gunstige prijzen. Levering verloopt vlot Je vindt je wel snel doorheen de website

Pervect

Altijd op tijd en juiste artikelen voor het schoonmaken en ontkalken van mijn koffie machone.

Positief

Mijn verwachtingen qua aanbod en service vervuld.

Goede service (binnen uur reactie op een vraag per mail), goede producten, goede prijs.

Gewoon goed, zoals ik hoopte

Keurig, zoals vermeld, op tijd geleverd. Celmar Rooibos&Vanilla thee in assortiment. Konden we niet meer krijgen. Prima smaak. Goede , duidelijke website.

Bestelling altijd binnen 2 dagen geleverd

Bestellingen snel en correct geleverd

voldoet aan mijn verwachtingen

Goede prijs en snelle levering

Koffiepiraat (volgens mij) heeft het grootste assortiment Dolce Gusto koffie. De laatste keer heb ik iets uit Colombia en Peru geproefd. Deze keer zag ik dat de piraten zijn assortiment hebben vernieuwd, dus bestelde ik die uit Honduras. Ging prima met de bestelling en het werd binnen 2-3 dagen geleverd. Er was ook een klein cadeautje (chocolade) voor moedersdag :) Topservice van de piraten!

Prima service!

Vlotte bestelling, snelle afhandeling. En goede communicatie omtrent, bestelling en levering. Dus zeker een aanrader. Ik bestel zeker nog eens bij Koffiepiraat!!

Snel en goed

Al vaak bij Koffiepiraat besteld en nog steeds goed

Goede keuze, strakke prijzen, snelle levering

Koffiepiraat is echt een hele goeie site. Ik bestel er capsules van mijn favoriete merk Illy. Zij bieden die aan voor super strakke prijzen en je spaart ondertussen ook Dukaten (geinige bedacht). Ze hebben veel merken te koop, dus iedereen zou hier moeten kunnen slagen. En zelfs in Coronatijden super snel geleverd. Misschien een tip: bied ook een wat te cadeau aan bij een minimale besteding van een bepaald bedrag, misschien dat je nog meer bezoekers trekt.

Goed Zoals iedere keer

Snelle levering.

Prima en snel geleverd

Cups besteld voor Dolce Gusto, snel geleverd, maar foutje gemaakt omdat ik van een artikel 2 had besteld en maar 1 geleverd. Na communicatie hierover snel en netjes nageleverd.

Ik ben zoooo blij dat jullie Pellini hebben

Pellini is nergens anders verkrijgbaar

Snelle levering, goed verpakt. Helaas geen mogelijkheid van gratis verzenden bij grotere bestelling

Top Service

Ik bestel hier al een tijdje mijn dulce gusto cups, er is altijd genoeg voorraad en de leveringen zijn super snel! Ook fijne service als belt.

Groot aanbod koffie in cups! Ik koop hier al 2 jaar koffie, ik ben altijd blij als mijn bestelling komt. Professioneel en lekker, ik raad het aan!

All good things here

Snel en goed

Bestelling gemakkelijk te plaatsen en snelle levering, top!

Excellent.

Placed and order and got, within a week, 8 kilos of coffee to Finland. So all went well, as it should of course.

Al lange tijd vaste klant, koffie wordt altijd snel geleverd!