Alles prima in orde.

Alles zoals het hoort te zijn.

Gewoon zoals het hoort

Goede site, snelle levering, prima verpakt. En de beste prijs. Niets aanpassen dus.

Prijsvoordeel doorslaggevend

Prima prijs voor de koffie, gemakkelijk te bestellen en snelle levering.

TOP!

Snelle levering tegen scherpe prijzen en goede kwaliteit

Een snelle levering en scherpe prijsstelling.

Snel, Save en simpel

Fijne webwinkel met goed assortiment en schappelijke prijzen. Snelle levering en goede communicatie!

Ruime keus snelle levering

Er is een ruime keus uit koffie soorten smaken en producten. De prijs is prettig en de levering snel. Wel jammer dat Dolce Gusto cordato decaf er uit is .

Vlot

Makkelijk bestellen via de site, feedback over de levering via mail en levering zoals gepland. De producten zijn zoals verwacht.

altijd goed geregeld.

Ik ben tevreden over KP, altijd netjes en goed geregeld.

Zeer tevreden!

Sneller verzending dan dat ik had verwacht. Zelf met de drukte van de Coronavirus. Zeer tevreden met de producten.

toppie.... en tien!

snel en acurate levering , fantastisch!

Supersnelle levering

Wij bestelden onze koffie en toebehoren en kregen meteen antwoord dat het de volgende dag werd geleverd! In deze coronatijden is het te begrijpen dat alles wat langer duurt, maar niets is minder waar want wij kregen het effectief de dag nadien! Heel verzorgd!

Mijn eerste aankop; prima ervaring!

Snell eenvoudig en goede prijs- top

Voldoende keus aan merken en prijs om af en toe iets te proeven Koop al 2 jaar en kan gewoon aanbevolen

Geweldig!

Uitstekende service en tijdige levering. Kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen!!!

Ik ben gevraagd voor een recensie, nou daar komt ie: Ik heb koffiebonen besteld en ontvangen.

Wordt erg snel geleverd en goede kwaliteit.

Prima koffie en koffieproducten, betrouwbare levering.

Bestelling geplaatst en snel ontvangen. Zo moet het zijn!

Ruim assortiment en just in time levering

Ik heb allen maar goede ervaringen met dit bedrijf.

Geleverd door koffiepiraat altijd goed

GEleverd door Koffiepiraat altijd goed

Prima service.

Prima service, bestelling snel gedaan, snel geleverd, blij mee. Misschien niet de goedkoopste, maar altijd nog goedkoper dan de sites waar ik eerder mijn spullen bestelde.

Betrouwbaar en snel

Al enige jaren klant bij de Koffiepiraat, bestellen gaat makkelijk, ruime keuze, goede voorraad, kortom; aanrader.

Zie antwoord beneden

Snelle service.Hoge verzendkosten

Levering de volgende dag nadat ik mijn bestelling had geplaatst.