Quick service

Delicious coffee with quick delivery. Very happy with their top quality products.

Altijd op tijd

Ruime keus en prima koffie

Altijd snel geleverd, voor een prima prijs.

Ik bestel al jaren bij Koffiepiraat. Altijd tevreden. Goed verpakt, vlot geleverd, prima prijsstelling.

Makkelijke website Zeer ruim assortiment Duidelijke omschrijving van de koffiesoorten Goede prijs-kwaliteit verhouding Snelle afwikkeling en prima bezorgservice. En dat allemaal voor een lekker bakkie koffie 😅 Wat wil een mens nog meer?

Consistent soepel en betrouwbaar in levering en prijs

Koffie Piraat levert al vele jaren tegen een zeer schappelijke prijs en snel en betrouwbaar aan mijn huisadres.

veel soorten dolce gusto

veel verschillende soorten, misschien wel alle soorten dolce gusto koffie cups, maar er word ook bij grote bestellingen verzendkosten berekend. en er komen altijd pas aanbiedingen als de bestelling net geplaatst is en ontvangen..

Goede communicatie en snelle levering!

Altijd correct, levering prima!

Altijd correct, levering prima!

Prima, Koffie Piraat doet wat het belooft

Makkelijk en snel, prima ervaring en prima producten. Mijn voorkeur gaat naar Koffie Piraat voor alle onderhoudspullen van mijn koffiemachine

Prima koffie en snelle levering

Goed verpakt en snel geleverd, niets op af te dingen

Al verschillende keren besteld, snelle service

Bestel regelmatig een keer bij Koffiepiraat en is altijd goed

Fijn en snelle service

Tot nu toe een fijne en ook snelle service van mijn favoriete koffie uit Zuid Italie. Enige opmerking is dat ik in 1 middag twee keer dezelfde mail ontving om jullie te beoordelen. Doe hier wat aan en scoor een 10.

geweldige service

prima tevreden met de bestelde waren en een goede aflevering . Zeer tevreden over het complete ,snelle gebeuren van bestelling t/m het thuisbezorgen.Ideaal.

Al jaren krijgt Koffiepiraat van mij 5 sterren.

Leuke actie is de "One for One Paaseieren Actie".

Snel goed en duidelijk

Heel goed, snelle levering

Goede service, snel ontvangen

Heel tevreden van service

Snelle bezorging

Mijn favoriete koffie snel in huis

Bezorging zeer snel, service uitstekend,

Correct volgens verwachting geleverd.

Goede prijs:kwaliteit

Goede service voor lage prijs!

Altijd alles op voorraad, snel geleverd. En nog lekker ook!!

Hoge kwaliteit en snel

Altijd lekkere koffie en zo snel verstuurd 👌

Snelle levering, goede prijs

Op de website makkelijk te bestellen en fijn dat te leveren is op een afhaaladres. Levering in ongeveer 2 dagen en de prijs is ook goed.

snelle service

bedrijf doet wat jhet belooft, ook leuke spaarkadootjes

Beter dan het orginele

Steeds gedoe op de site van dolce gusto en nu wel iets meer betalen maar de service en gemakkelijk bestellen is een must... So mate's you have a pirate on board.