Altijd goed zeer tevreden diverse familie leden bestellen ook o,a in Naarden
Beste Ed, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Wat leuk om te lezen dat meer familie van jou ons weet te vinden! Heel regelmatig wordt ons assortiment uitgebreid en hebben wij leuke acties welke wij aankondigen in onze nieuwbrief en op social media, Facebook, Instagram en Twitter. Misschien vind je het interessant om je in te schrijven of ons te volgen om op de hoogte te blijven? Wij wensen jou heel veel koffieplezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Jammer dat je niet voor kortingen of gratis verzenden kan sparen. De cadeaus die je voor de spaarpunten kan krijgen zeggen mij niets.
Beste Andre, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. De spaarpunten zijn een extraatje en het kan natuurlijk zo zijn dat jij niet geinteresseerd bent in dat aanbod. Echter wordt heel regelmatig wordt ons assortiment uitgebreid en hebben wij leuke acties welke wij aankondigen in onze nieuwbrief en op social media, Facebook, Instagram en Twitter. Misschien vind je het interessant om je in te schrijven of ons te volgen om op de hoogte te blijven? Wij wensen jou heel veel koffieplezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Beste Ger, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Heel regelmatig wordt ons assortiment uitgebreid en hebben wij leuke acties welke wij aankondigen in onze nieuwbrief en op sociale media, Facebook, Instagram en Twitter. Misschien vind je het interessant om je in te schrijven of ons te volgen om op de hoogte te blijven? Wij wensen jou heel veel koffieplezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
De 1e indruk is goed, maar of de kwaliteit hetzelfde is als het origineel (Jura/Claris) kan ik pas beoordelen als ik ze ook daadwerkelijk gebruikt heb. Heb net mijn laatste Claris filter en Jura reinigigs tabs verbruikt, dag later kwam de bestelling binnen, dus dat is al zeker top!! Nu hoop ik dat ik tzt de bestelde artikelen ook van een eerlijke review kan voorzien.
Beste Fred, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Mocht er iets niet in orde zijn, neem dan meteen contact op met de klantenservice. Wij zijn telefonisch bereikbaar van 9:30 tot 16:30 en via de email naar [email protected]. Wij hopen natuurlijk wel dat alles in orde is ;). Heel regelmatig wordt ons assortiment uitgebreid en hebben wij leuke acties welke wij aankondigen in onze nieuwbrief en op sociale media, Facebook, Instagram en Twitter. Misschien vind je het interessant om je in te schrijven of ons te volgen om op de hoogte te blijven? Wij wensen jou heel veel koffieplezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Ruime keus in producten en senl geleverd
Beste Erik, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Heel regelmatig wordt ons assortiment uitgebreid en hebben wij leuke acties welke wij aankondigen in onze nieuwbrief en op sociale media, Facebook, Instagram en Twitter. Misschien vind je het interessant om je in te schrijven of ons te volgen om op de hoogte te blijven? Wij wensen jou heel veel koffie en thee plezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Op Google tegen gekomen en meteen 4 kg lavazza gekocht
Beste Jan, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Heel regelmatig wordt ons assortiment uitgebreid en hebben wij leuke acties welke wij aankondigen in onze nieuwbrief en op social media, Facebook, Instagram en Twitter. Misschien vind je het interessant om je in te schrijven of ons te volgen om op de hoogte te blijven? Wij wensen jou heel veel koffieplezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Snelle levering top
Beste Clarissa, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Heel regelmatig wordt ons assortiment uitgebreid en hebben wij leuke acties welke wij aankondigen in onze nieuwbrief en op sociale media, Facebook, Instagram en Twitter. Misschien vind je het interessant om je in te schrijven of ons te volgen om op de hoogte te blijven? Wij wensen jou heel veel koffieplezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Ongelooflijk snelle levering. In late middag besteld, Morgen na de middag (naar Belgie) geleverd. Keurig en netjes gepakt. Jarenlang trouwe en content klant!
Beste Jurisco, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Dat is inderdaad snel, een dag na bestelling al geleverd in Belgie! Nooit meer zonder koffie is ons devies ;) Heel regelmatig wordt ons assortiment uitgebreid en hebben wij leuke acties welke wij aankondigen in onze nieuwbrief en op sociale media, Facebook, Instagram en Twitter. Misschien vind je het interessant om je in te schrijven of ons te volgen om op de hoogte te blijven? Wij wensen jou heel veel koffieplezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Snelle levering, heerlijke koffie
Beste Monique, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Heel regelmatig wordt ons assortiment uitgebreid en hebben wij leuke acties welke wij aankondigen in onze nieuwbrief en op sociale media, Facebook, Instagram en Twitter. Misschien vind je het interessant om je in te schrijven of ons te volgen om op de hoogte te blijven? Wij wensen jou heel veel koffieplezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
lekker een bakkie in de ochtend volle smaak gewoon heerlijk
Beste Karim, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Heel regelmatig wordt ons assortiment uitgebreid en hebben wij leuke acties welke wij aankondigen in onze nieuwbrief en op sociale media, Facebook, Instagram en Twitter. Misschien vind je het interessant om je in te schrijven of ons te volgen om op de hoogte te blijven? Wij wensen jou heel veel koffieplezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Top.
Beste Marco, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Heel regelmatig wordt ons assortiment uitgebreid en hebben wij leuke acties welke wij aankondigen in onze nieuwbrief en op social media, Facebook, Instagram en Twitter. Misschien vind je het interessant om je in te schrijven of ons te volgen om op de hoogte te blijven? Wij wensen jou heel veel koffieplezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Zeer vlug geleverd, verpakking ook top
Beste Jacqueline, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Heel regelmatig wordt ons assortiment uitgebreid en hebben wij leuke acties welke wij aankondigen in onze nieuwbrief en op sociale media, Facebook, Instagram en Twitter. Misschien vind je het interessant om je in te schrijven of ons te volgen om op de hoogte te blijven? Wij wensen jou heel veel koffieplezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
De site is makelijk en overzichtelijk. Vorige bestelling blijft staan die kan je dus weer gebruiken. Ik heb al verschillende keren besteld en de volgende dag word het bezorgd! Ik ben erg tevreden 😀
Beste Anja, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Heel regelmatig wordt ons assortiment uitgebreid en hebben wij leuke acties welke wij aankondigen in onze nieuwbrief en op sociale media, Facebook, Instagram en Twitter. Misschien vind je het interessant om je in te schrijven of ons te volgen om op de hoogte te blijven? Wij wensen jou heel veel koffieplezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Wij bestellen nu al meer dan 5 jaar onze koffiebonen bij KoffiePiraat.nl, en al die tijd zijn we heel tevreden over de service. Je hebt de koffie heel snel in huis en we zijn al jaren fan van de Lavazza koffiebonen.
Beste Sammy, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Goed om te horen dat jij een goede koffie kan waarderen! Zo horen wij het graag. Heel regelmatig wordt ons assortiment uitgebreid en hebben wij leuke acties welke wij aankondigen in onze nieuwbrief en op sociale media, Facebook, Instagram en Twitter. Misschien vind je het interessant om je in te schrijven of ons te volgen om op de hoogte te blijven? Wij wensen jou heel veel koffieplezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Ik heb een goede ervaring met Koffiepiraat en heb jullie al meerdere keren aangeraden bij familie en vrienden. Ik ben een zeer tevreden klant.
Beste Petra, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Wat leuk om te lezen dat jij ons ook aanbevolen hebt bij familie en vrienden! Heel regelmatig wordt ons assortiment uitgebreid en hebben wij leuke acties welke wij aankondigen in onze nieuwbrief en op sociale media, Facebook, Instagram en Twitter. Misschien vind je het interessant om je in te schrijven of ons te volgen om op de hoogte te blijven? Wij wensen jou heel veel koffieplezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Snelle levering,uitgebreid assortiment Goede klantenservice.
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat u goede ervaringen hebt met onze klantenservice, zij proberen zo snel mogelijk eventuele onregelmatigheden zo snel mogelijk op te lossen. Heel regelmatig wordt ons assortiment uitgebreid en hebben wij leuke acties welke wij aankondigen in onze nieuwbrief en op social media, Facebook, Instagram en Twitter. Misschien vind je het interessant om je in te schrijven of ons te volgen om op de hoogte te blijven? Wij wensen jou heel veel koffieplezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Beste Robert, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Heel regelmatig wordt ons assortiment uitgebreid en hebben wij leuke acties welke wij aankondigen in onze nieuwbrief en op sociale media, Facebook, Instagram en Twitter. Misschien vind je het interessant om je in te schrijven of ons te volgen om op de hoogte te blijven? Wij wensen jou heel veel koffieplezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Het spaarsysteem is wat minder, je kunt alleen voor prulletjes sparen ipv korting.
Beste Kamiel, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Heel regelmatig wordt ons assortiment uitgebreid en hebben wij leuke acties, kortingen en give aways welke wij aankondigen in onze nieuwbrief en op sociale media, Facebook, Instagram en Twitter. Misschien vind je het interessant om je in te schrijven of ons te volgen om op de hoogte te blijven? Wij wensen jou heel veel koffieplezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Beste Arjan, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Heel regelmatig wordt ons assortiment uitgebreid en hebben wij leuke acties welke wij aankondigen in onze nieuwbrief en op social media, Facebook, Instagram en Twitter. Misschien vind je het interessant om je in te schrijven of ons te volgen om op de hoogte te blijven? Wij wensen jou heel veel koffieplezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Perfet, snel,top!
Beste Stephan, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Vanzelfsprekend werken wij met snelheid, wij begrijpen tenslotte volledig hoe belangrijk koffie is! Daar moet je niet te lang op willen wachten toch? Heel regelmatig wordt ons assortiment uitgebreid en hebben wij leuke acties welke wij aankondigen in onze nieuwbrief en op sociale media, Facebook, Instagram en Twitter. Misschien vind je het interessant om je in te schrijven of ons te volgen om op de hoogte te blijven? Wij wensen jou heel veel koffieplezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
datdus
Beste Bauke, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Heel regelmatig wordt ons assortiment uitgebreid en hebben wij leuke acties welke wij aankondigen in onze nieuwbrief en op social media, Facebook, Instagram en Twitter. Misschien vind je het interessant om je in te schrijven of ons te volgen om op de hoogte te blijven? Wij wensen jou heel veel koffieplezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Worth ever' dubloon and sink me if it ain't a fine crew you be sailing wit,. I be glad to be voyagin' with such jolly rogues. We're flyin' the yellow flag momentarily 'cos of the new plague, so coffee and rum is keepin' us sane and shipshape. Weatherin' the storm. Sail safe! Capt'n Grahame
Aarrr Capt'n Grahame, Thank you for your nice review. This crew is doing his best to keep going on rough sea glad to know you keep voyagin with us. I hope you enjoy your coffee (and rum ;) ) and stay healthy during the new plague and see you back at Koffie Piraat. Team Koffie Piraat
Snelle levering. Altijd in orde
Geachte heer/mevrouw Van Dijk, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Heel regelmatig wordt ons assortiment uitgebreid en hebben wij leuke acties welke wij aankondigen in onze nieuwbrief en op sociale media, Facebook, Instagram en Twitter. Misschien vind je het interessant om je in te schrijven of ons te volgen om op de hoogte te blijven? Wij wensen jou heel veel koffieplezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Zijn een bijzonder serieus bedrijf en reageren adequaat op alles.
Beste Tim, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Wij zijn inderdaad een heel serieus bedrijf, met natuurlijk een kwinkslag naar onze koffie ontdekkingstochten. Klantentevredenheid is voor ons zeer belangrijk en daarom is het altijd fijn om te lezen dat ons werk gewaardeerd wordt. Heel regelmatig wordt ons assortiment uitgebreid en hebben wij leuke acties welke wij aankondigen in onze nieuwbrief en op social media, Facebook, Instagram en Twitter. Misschien vind je het interessant om je in te schrijven of ons te volgen om op de hoogte te blijven? Wij wensen jou heel veel koffieplezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat
Ik bestel al jaren mijn koffiebonen bij koffie piraat. Ze hebben een ruime sortering. Ook de onderhoudsmiddelen voor mijn machine hebben ze op voorraad, dus ben ik in 1 keer klaar.
Beste Jan, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Wat fijn ook om te lezen dat je ons al jaren weet te vinden. Heel regelmatig wordt ons assortiment uitgebreid en hebben wij leuke acties welke wij aankondigen in onze nieuwbrief en op social media, Facebook, Instagram en Twitter. Misschien vind je het interessant om je in te schrijven of ons te volgen om op de hoogte te blijven? Wij wensen jou heel veel koffieplezier en graag tot ziens bij Koffie Piraat! Team Koffie Piraat