Snel en gemakkelijk besteld en snel geleverd door dpd

Altijd goed zeer tevreden diverse familie leden bestellen ook o,a in Naarden

Jammer dat je niet voor kortingen of gratis verzenden kan sparen. De cadeaus die je voor de spaarpunten kan krijgen zeggen mij niets.

Eerste indruk

De 1e indruk is goed, maar of de kwaliteit hetzelfde is als het origineel (Jura/Claris) kan ik pas beoordelen als ik ze ook daadwerkelijk gebruikt heb. Heb net mijn laatste Claris filter en Jura reinigigs tabs verbruikt, dag later kwam de bestelling binnen, dus dat is al zeker top!! Nu hoop ik dat ik tzt de bestelde artikelen ook van een eerlijke review kan voorzien.

Prima leverancier van koffie- en theeproducten

Ruime keus in producten en senl geleverd

Onze favoriete koffie binnen 24 uur

Op Google tegen gekomen en meteen 4 kg lavazza gekocht

Snelle levering top

Ongelooflijk snelle levering. In late middag besteld, Morgen na de middag (naar Belgie) geleverd. Keurig en netjes gepakt. Jarenlang trouwe en content klant!

Zeer snelle levering

Snelle levering, heerlijke koffie

top levering

lekker een bakkie in de ochtend volle smaak gewoon heerlijk

Goeie producten. Ruim assortiment.

Top.

Zeer vlug geleverd, verpakking ook top

Goed!

De site is makelijk en overzichtelijk. Vorige bestelling blijft staan die kan je dus weer gebruiken. Ik heb al verschillende keren besteld en de volgende dag word het bezorgd! Ik ben erg tevreden 😀

Groot assortiment, snelle service, top.

Wij bestellen nu al meer dan 5 jaar onze koffiebonen bij KoffiePiraat.nl, en al die tijd zijn we heel tevreden over de service. Je hebt de koffie heel snel in huis en we zijn al jaren fan van de Lavazza koffiebonen.

Ik heb een goede ervaring met Koffiepiraat en heb jullie al meerdere keren aangeraden bij familie en vrienden. Ik ben een zeer tevreden klant.

Goed,snel,aanrader

Snelle levering,uitgebreid assortiment Goede klantenservice.

Goede prijzen snelle levering

Snelle levering, goede kwaliteit

Het spaarsysteem is wat minder, je kunt alleen voor prulletjes sparen ipv korting.

Compleet assortiment, snelle levering en goede prijzen.

Perfect, snel. Top.

Perfet, snel,top!

goed koffie aanbod, snelle levering

datdus

Avast! A fine crew an' liquid gold brew.

Worth ever' dubloon and sink me if it ain't a fine crew you be sailing wit,. I be glad to be voyagin' with such jolly rogues. We're flyin' the yellow flag momentarily 'cos of the new plague, so coffee and rum is keepin' us sane and shipshape. Weatherin' the storm. Sail safe! Capt'n Grahame

Snelle levering. Altijd in orde

Altijd een snelle service

Zijn een bijzonder serieus bedrijf en reageren adequaat op alles.

Goed assortiment koffie en snelle levering!

Ik bestel al jaren mijn koffiebonen bij koffie piraat. Ze hebben een ruime sortering. Ook de onderhoudsmiddelen voor mijn machine hebben ze op voorraad, dus ben ik in 1 keer klaar.